Connect with us

Στοίχημα

Με κέρδος κλείνουμε την χρονιά!

Καλημέρα φίλοι μου και χρόνια πολλά σε όλους υγεία. Ώρες μόνο μας χωρίζουν πριν πάρει «δρόμο» το 22 και μπει η νέα χρονιά. Μία χρονιά πολύ καλή για την στήλη. Δεν θα σας κουράσω με το πολύ «μπλα-μπλα» και θα βάλουμε κατευθείαν την γαλοπούλα στο φούρνο! Αγγλία και Σκοτία σήμερα θα μας στείλουν ένα μεγάλο ταμείο, ώστε να κλείσουμε την χρονιά πολύ καλά!

15:00 Άλμπιον Ρόβερς – Νταμπάρτον

Πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από Λιγκ 2 στην Σκοτία και από ένα παιχνίδι, όπου έχει φαβορί και μάλιστα μεγάλο. Με ρεκόρ 11-4-2 και τέρματα 30-16 η Νταμπάρτον είναι πρώτη και καλύτερη στην κατηγορία, με την άνοδο, να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, έτσι όπως δείχνει. Στον «πάτο» της βαθμολογίας και με 4-5-8 και 18-25 η Άλμπιον, αλλά χωρίς να είναι «καταδικασμένη».

Μόλις πέντε βαθμοί την χωρίζουν από τις θέσεις της παραμονής και με τις ομάδες που έχει από «πάνω» της, να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, έχει ελπίδες πολλές. Σήμερα πάντως, έχει πολύ δύσκολη «αποστολή», μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι άλλο «επίπεδο» και δίκαια το φαβορί στην αναμέτρηση.

Θα πάω σε αυτούς θα με κάλυψη όμως, καθώς, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους και κόντρα σε ομάδες από τα «χαμηλά», δεν κέρδισαν. 1-1 με Μπόνιριγκ Ρόουζ και 2-2 με Φόρφαρ. 2Χ με over 2,5 λοιπόν και πάμε παρακάτω.

17:00  Νιούκαστλ – Λιντς

Πάμε Πρέμιερ Λιγκ τώρα και στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Λιντς. Με «σπασμένα» τα φρένα τρέχει η Νιούκαστλ και με ένα σερί από δεκατρία ματς χωρίς ήττα, είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Εύκολη νίκη κόντρα  Λέστερ πριν λίγες μέρες ,με 3-0 εκτός έδρας για τις «καρακάξες».

Η Λιντς τώρα, ύστερα από την ήττα (1-3) εντός έδρας από την Σίτι, παρέμεινε στο συν «τρία» από τον «πάτο» της βαθμολογίας και η πίεση είναι μεγάλη πλέον. Για όλους στον σύλλογο. Φαινομενικά υπάρχει φαβορί για χίλιους λόγους.

Αυτό είναι οι γηπεδούχοι φυσικά, που την δεδομένη χρονική στιγμή, «πατάνε» καλύτερα και το «μομέντουμ» τους ευνοεί. Επειδή εδώ μέσα όμως δεν ψάχνουμε το 1,50 και το 1,53, θα πάμε στο «διπλό» χωρίς πολλά-πολλά!

19:30 Μπραϊτον – Άρσεναλ

Τελευταία επιλογή είναι το ματς της Μπραϊτον με την Άρσεναλ. Την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Άρσεναλ…… 1Χ με over 1,5 και καλή πρωτοχρονιά να έχετε μάγκες!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα