Connect with us

Στοίχημα

Με πίεση άρχησε την χρονιά η Τότεναμ. Μονόδρομος οι βαθμοί για Σαουθμπάτον, Φόρεστ, Λιντς και Γουέστ Χαμ, στην μάχη της παραμονής!

Καλημέρα φίλοι μου, τραγική ήταν η μέρα (μετά από πάρα πολύ καιρό) εχθές για την στήλη, αφού από τις τρείς επιλογές δεν πέρασε καμία. Συμβαίνουν και αυτά όμως στο στοίχημα. Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα. Τεράστιο σήμερα το κουπόνι  και με επιλογές από διάφορα πρωταθλήματα, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με «Πρέμιερ Λιγκ» και τρείς αναμετρήσεις μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και πολλές ομάδες, δεν μπήκαν με το «δεξί» στον νέο χρόνο. Μία από αυτές είναι η Τότεναμ…

21:30 Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Αρχή θα κάνουμε με ένα παιχνίδι, όπου έχει χαρακτήρα «εξάποντου». Η τελευταία της βαθμολογίας Σαουθάμπτον, υποδέχεται την τρίτη από το τέλος  Νότιγχαμ και θέλει νίκη, ώστε να την προσπεράσει στην βαθμολογία και να «ξεκολλήσει» από τον «πάτο».

Οι φιλοξενούμενοι, την αγωνιστική που πέρασε «φρέναραν» την Τσέλσι στην έδρα τους, με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο. Έτσι, με καλή ψυχολογία πάνε στο αποψινό ματς για την νίκη, που θα τους δώσει τεράστια βαθμολογική «ανάσα»  στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν, για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Για την Σαουθάμπτον τώρα, η χρονιά «μπήκε» όπως ακριβώς έκλεισε. Τραγική εμφάνιση στο Λονδίνο και ήττα (1-2) από την Φούλαμ με «κάτω» τα χέρια. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να βάλουν περισσότερα τέρματα.

Η νέα ήττα έφερε από την πρώτη μέρα του νέου έτους «γκρίνια»  στους γηπεδούχους, που σήμερα έχουν μπροστά τους έναν «τελικό» με όλη την σημασία της λέξης. Στα αγωνιστικά τώρα, αν μια ομάδα δείχνει πως θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αυτή είναι η φιλοξενούμενη. Έχει όμως μεγάλο θέμα εκτός έδρας, αφού δεν μπορεί να πετύχει ούτε γκολ. 0-2-6 με 1-22 το ρεκόρ. Πάνω-κάτω βέβαια, δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και ο αγώνας θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Πάμε στο 1Χ με over 1,5 λοιπόν, αφού οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων εκτός έδρας δεν «τρομάζουν» όπως γράψαμε και πιο πάνω.

21:45 Λιντς – Γουέστ Χαμ

Συνέχεια με ακόμα ένα παιχνίδι που έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και έχει χαρακτήρα «εξάποντου» και αυτό. Χαμηλές «πτήσεις» ως στιγμής για Λιντς και Γουεστ Χαμ, που «βολοδέρνουν» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αν δεν γυρίσουν τον «διακόπτη», θα έχουν τεράστιο πρόβλημα.

Οι γηπεδούχοι πάντως, πριν λίγες μέρες στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νιούκαστλ και παρά τις πολλές απουσίες που είχαν, πήραν το 0-0 και μαζί μια «ανάσα» για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Η ομάδα του Έμερι τώρα, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα «τρίποντα» μετά την ήττα από την Άρσεναλ εκτός έδρας.

Αυτήν την φορά έχασε στην έδρα της (0-2) από την Μπρέντφορντ, κάνοντας άσχημη εμφάνιση. Έτσι, απόψε «καίγεται» για την νίκη απέναντι στην Λιντς, των ίδιων στόχων (γρήγορη παραμονή). Τα δυο τελευταία χρόνια πάντως, έχει φύει με νίκη από το «Έλαντ Ρόουντ» και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Το 2-1.

Δύσκολο παιχνίδι για να πάει κάποιος σε σημείο με σιγουριά, μιας και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια μοίρα. Τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά. Αυτό πάντως, δεν εμποδίζει την Λιντς να δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της και ειδικά στην έδρα της, που παίζει επιθετικά πολύ. Είναι αφελής αμυντικά όμως και η Γουέστ Χαμ μπροστά έχει κάλους παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν λάθη. Πάμε στο over 2,5 λοιπόν, που έχει περισσότερη τύχη από κάθε άλλο σημείο.

22:00 Κρύσταλ Πάλας – Τότεναμ

Για τέλος άφησα ακόμα ένα παιχνίδι, όπου έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Βαθμολογικό και αγωνιστικό. Η Τότεναμ δεν μπήκε με το «δεξί» στο νέο έτος. Βέβαια, ούτε έκλεισε το παλιό καλά. 2-2 με Μπρένφορντ…πέρσι και ήττα 0-2 από Άστον Βίλα…φέτος.

Οι δύο απανωτές «γκέλες» αυτές, άφησαν την ομάδα του Κόντε πέμπτη στην βαθμολογία και μακριά από την κορυφή. Δεκατέσσερις ολόκληρους βαθμούς. Έτσι, ο τίτλος που είχαν στόχο «ξεμακραίνει» σιγά-σιγά.

Η Γηπεδούχος Πάλας τώρα και ύστερα από το σπουδαίο «διπλό» που πέτυχε στην έδρα της Μπόρνμουθ, «εδραιώθηκε» στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας παράλληλα τεράστια διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις. 6-4-4 με 17-21 ως στιγμής. Καθόλου άσχημα τηρουμένων των αναλογιών.

Έτσι, το αποψινό ματς έχει κάπως «μονόπλευρο» ενδιαφέρον, αφού η ομάδα που «καίγεται» για νίκη είναι η Τότεναμ. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως οι γηπεδούχοι δεν θα παλέψουν για το καλύτερο, αφού αν πάρουν βαθμούς ή βαθμό θα κοιτάνε και πιο…ψηλά μετά.

5-2-1 στα τελευταία οκτώ ματς της Τότεναμ στην έδρα της Πάλας και κακά τα ψέματα, οι παίκτες του Κοντε, αν παρουσιάσουν σοβαρό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να φύγουν με την νίκη από εκεί και να μας πληρώσουν. Επειδή στα τελευταία παιχνίδια τους παρουσιάζουν μία αδικαιολόγητη…χαλάρωση στην άμυνα θα πάω με κάλυψη σε αυτούς. 2Χ με over 1,5 το σημείο μας και αναμένουμε.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα