Connect with us

Στοίχημα

Με Σούπερ Λιγκ «δύο» σήμερα για κέρδος!

Καλημέρα φίλοι μου, δεν ξέρω τι να γράψω για τα χθεσινά παιχνίδια. Πως γίνεται να τα πιάνεις και να μην πηγαίνεις ταμείο;;; Και εξηγώ αμέσως. Η Μίλαν μας πλήρωσε (1-1) και πολύ ευκολά μάλιστα στο 2Χ με under 4,5, την ώρα που όλος ο κόσμος «πέταγε» τα λεφτά του στην Νάπολι. Ποια Νάπολι ρε;;;; Τα άλλα δύο παιχνίδια τώρα, αν και πιάσαμε τα σημεία, τα χάσαμε στα γκολ.

Άνετα κέρδισε η Ρεάλ την Τσέλσι στην Αγγλία με 2-0, σε ένα παιχνίδι, όπου θα μπορούσε να είχε περισσότερα τέρματα και να πληρωθούμε. Νίκη της «βασίλισσας» με πάνω από δύο γκολ παίζαμε. Στον αγώνα της «Γαλατά» με την Αλάνιασπορ τώρα, θέλαμε πιο λίγα γκολ από τα πέντε που σημειώθηκαν. Νίκη της «Γαλατά» με λιγότερα από πέντε τέρματα θέλαμε. Πάμε στα σημερινά όμως, όπου δεν υπάρχει λόγος να σας κουράσω και πολύ….

14:45 Κηφισιά – Προοδευτική

Ακόμα μία νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην απευθείας άνοδο θέλει να πάρει η Κηφισιά σε λίγες ώρες κόντρα στην Προοδευτική. Οι γηπεδούχοι που φέτος κάνουν μία τρομερή χρονιά, ύστερα από το «χορταστικό» 3-3 εκτός έδρα με την Καλλιθέα, έφτασαν το ρεκόρ τους στο 15-2-1 με 46-9 τέρματα, είναι πρώτοι στο συν «επτά» από τον Απόλλωνα και με «τρίποντο» σήμερα, ανεβαίνουν ακόμα ένα «σκαλοπάτι».

Για την Προοδευτική τώρα και ότι ελπίζει σε παραμονή (μαθηματικά μόνο) στην κατηγορία, αποτελεί θαύμα, αφού η χρονιά μόνο καλά δεν άρχισε. Είναι στο «γκρουπ» των ομάδων που έχουν σοβαρή υποψηφιότητα για «βουτιά», αλλά το παλεύουν.

Να θυμίσουμε, πως Ολυμπιακούς Β΄ και Α.Ε.Κ. Β΄ που είναι από πάνω της, δεν γίνεται να πέσουν, οπότε «κυνηγάει» Αιγάλεω, Παναχαϊκή και Χανιά. 4-2-11 με 9-25 το ρεκόρ της και στο μείον «εννέα» από την παραμονή. Ήττα 1-2 από ΟΦ Ιεράπετρας πριν λίγες μέρες.

Δύσκολα πάντως θα έρθει η παραμονή, αφού το πρόγραμμα είναι «βουνό» για την «Προο». «Βουνό» είναι και το σημερινό παιχνίδι με την κατά πολύ καλύτερη της, Κηφισιά. Χαμηλές οι αποδόσεις στο φαβορί όμως και θα ψάξουμε κέρδος στα γκολ. «Πολυβόλο» η ομάδα των Β.Π. και θα πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου που το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 2,10 . ΥΓ. Στον πρώτο γύρο στον Κορυδαλλό, η Κηφισιά είχε κερδίσει πολύ εύκολα με 4-0.      

14:45 Α.Ε.Κ. Β΄- Καλλιθέα  

Συνεχίζουμε με Σούπερ Λιγκ «δύο» και με ακόμα ένα παιχνίδι, όπου έχει φαβορί. Με ρεκόρ 12-4-1, τέρματα 31-12 και τρίτη στην βαθμολογία η Καλλιθέα, πάει στο εκτός έδρας ματς με την Α.Ε.Κ. Β΄ για νίκη που υπό προϋποθέσεις θα την ανεβάσει στην δεύτερη θέση. Στο 3-3 με την Κηφισιά πριν λίγες μέρες πάντως, ήταν πολύ καλύτερη, αλλά άτυχη.

Η γηπεδούχος τώρα, κάνει απλά τραγική σεζόν, σε αντίθεση με την περσινή. Έτσι, μετά το 1-1 εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Ρουφ έφτασε στο 4-4-10 με 19-25 τέρματα, είναι δέκατη και το μόνο που μένει (δεν πέφτει), είναι να κλείσει την χρονιά, με όσον τον δυνατόν καλύτερες «παραστάσεις» και νίκες.

Σήμερα πάντως και δίκαια, είναι το «αουτσάιντερ» κόντρα στην πολύ καλύτερη της Καλλιθέα, αλλά και εδώ οι αποδόσεις στο φαβορί είναι για «γέλια». Σε αποδόσεις άνω του 1,75 το over 2,5 και θα στραφούμε σε αυτό, μιας και η άμυνα των γηπεδούχων φέτος, είναι για «κλάματα».

15:15  Πανσερραϊκός – ΠΑΟ Β΄

Μένουμε Ελλάδα και πάμε στον άλλον όμιλο της Σούπερ Λιγκ «δύο» και σε ακόμα ένα ματς με φαβορί. 14-1-2 με 29-7 τέρματα και πρώτος ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον έβδομο στην βαθμολογία, ΠΑΟ Β΄ που «τρέχει» ρεκόρ 5-9-4 με 27-22 και θέλει ακόμα μία νίκη, ώστε να «κλειδώσει» την απευθείας άνοδο.

Τα «λιοντάρια» την αγωνιστική που πέρασε, έχασαν 0-2 από τον Ηρακλή στο ντέρμπι, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι ήρθαν 1-1 εντός έδρας με τον «γηραιό» και αυτοί! Εντάξει, λογικό φαβορί σήμερα οι γηπεδούχοι που και στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει (1-0), αλλά πάλι οι αποδόσεις δεν αξίζουν.

1,25 – 1,30 για αγώνα στην Ελλάδα είναι απλά, για «γέλια». Σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού δίνεται «αουτσάιντερ» ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και στο να πετύχει απλά, ένα τέρμα. Στο 2,45 και άνω υπάρχει στην «αγορά», ενώ το γκολ – γκολ από 2,67 μέχρι και 2,70. Και τα δύο μαζί 3,30 και άνω! Πάμε στο αμφίσκορο και over 2,5 λοιπόν χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα