Connect with us

Στοίχημα

Με σπασμένα τα «φρένα» η Μπενφίκα. Με πίεση υποδέχεται την Φόλενταμ ο Άγιαξ!

Καλησπέρα φίλοι, μέτρια η μέρα εχθές, αλλά όχι από αστοχία στις επιλογές μας. Το ότι δεν κάναμε το τέσσερα στα τέσσερα λοιπόν, ήταν θέμα ατυχίας. Αν κάποιος είδε τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με την Σοσιεδάδ (1-0)και της Αϊντραχτ (1-1) με την Φράιμπουργκ, καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέμε. Έτσι, κλείσαμε την μέρα με δύο επιλογές περασμένες από τις τέσσερις. Πάμε στα σημερινά χωρίς πολλά – πολλά και σε ένα μικρό κουπόνι, σαν το συγκεκριμένο, εμείς θα επιστρέψουμε στα κέρδη!

21:00 Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αρχή με αγώνα από το Ισπανικό κύπελλο θα κάνουμε και το σούπερ ματς της Βαλένθια με την Μπιλμπάο. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπες στον θεσμό, με το θέαμα και τις συγκινήσεις, να είναι το κυρίαρχο σημείο. Νοκ-άουτ και ταυτόχρονα no -bet  σήμερα ο αγώνας στο «Μεστάγια» και το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν και τίποτα άλλο.

22:15  Πάσος Φερεϊρα – Μπενφίκα

Δεύτερη επιλογή μας για σήμερα, έρχεται από την Πορτογαλία. Στην έδρα της Πάσος Φερεϊρα θέλει να συνεχίσει το σερί τίτλου, που κάνει η Μπενφίκα και να πάει στο συν «επτά» από την Μπράγκα και στον συν «εννέα» από την Πόρτο. Την αγωνιστική που πέρασε τώρα, οι αετοί» είχαν ένα εύκολο απόγευμα στην Σάντα Κλάρα, όπου στο «ρελαντί», κέρδισαν 3-0.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας, με μόλις έξι βαθμούς και η αποφυγή του υποβιβασμού, δεν θα έρθει ούτε με «θαύμα». Στην εντός έδρας ήττα (1-2) από την Μπράγκα πάντως, πριν λίγες μέρες, δεν ήταν κακοί. Άτυχοι ήταν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω την ισοπαλία.

Δύσκολο και απόψε το έργο τους, αφού η Μπενφίκα φέτος είναι πιο συγκεντρωμένη από ποτέ στον στόχο της (πρωτάθλημα) και έχει κόψει τα…δώρα.

Επίσης στην έδρα της Πάσος, οι φιλοξενούμενοι και ανέκαθεν, είχαν εύκολα απογεύματα. Εφικτό το «διπλό» λοιπόν απόψε και θα πάω σε αυτό, από ημίχρονο κιόλας. Επειδή φέτος όμως, οι «αετοί» πετάνε «φωτιές» μπροστά και η Πάσος είναι ομάδα που δεν κλείνεται, θα βάλουμε στο σημείο μας και το over 2,5.

22:00 Άγιαξ – Φόλενταμ

Τρίτη και τελευταία επιλογή για σήμερα, από Ολλανδία, εκεί που ο Άγιαξ υποδέχεται την Φόλενταμ, έχοντας τρομερή πίεση. Σε αυτό συνηγορεί, τόσο η νίκη της Φέγενορντ εχθές, όπου αύξησε την απόσταση μεταξύ τους, όσο και οι άσχημες εμφανίσεις, που κάνει ο ίδιος.

Το 1-1 πριν λίγες μέρες στο ντέρμπι με την Φέγενορντ, μόνο καλό δεν ήταν. Αυτή ήταν και η δεύτερη σερί ισοπαλία για τον «Αίαντα». Είχε προηγηθεί η εντός (0-0) με την Τβέντε.

Η Φόλενταμ τώρα, ύστερα και από την ήττα (0-2) στην έδρα της Εξέλσιορ συμπλήρωσε τρία ματς μόνο με ήττες και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή της, στην κατηγορία. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας πλέον και απόψε έχει να ανεβεί «βουνό».

Εντάξει, αν δεν «ξεσπάσει» και απόψε ο Αγίαξ και με έναν αντίπαλο, που μόνο στα «καλά» του, αλλά ούτε και στα «κυβικά» του δεν είναι, πότε θα το κάνει για να πάρει «μπρος»;;; Over 1,5 ημιχρόνου για τους γηπεδούχους το ποντάρισμα μας λοιπόν και δεν ακουμπάμε τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα