Connect with us

Στοίχημα

Με τα γκολ στα Γιάννενα. Κάλυψη στην Ρόμα!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα έχουμε. Δευτέρα σήμερα και το κουπονάκι είναι μικρό. Έχει ευκαιρίες πάντως, για κέρδη και θα τις πιάσουμε από τα «μαλλιά». Πάμε να δούμε τις επιλογές μας λοιπόν, που είναι τρείς και από διαφορετικά πρωταθλήματα.

18:00 ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης

Με ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ρίχνει «αυλαία» η δέκατη αγωνιστική στην Ελλάδα. Γιάννενα και Τρίπολη θέλουν μόνο την νίκη στην μεταξύ τους κόντρα, αφού έχουν φτάσει σε δύσκολη βαθμολογική θέση και οι «τριγμοί» έχουν ξεκινήσει για τα καλά και στις δύο ομάδες. Με ιδιαιτερότητα για τον τεχνικό (Μεταξά) του Αστέρα το αποψινό ματς, καθώς μέχρι πέρσι ήταν στον πάγκο του ΠΑΣ και είχε βοηθό τον τωρινό προπονητή του (Σταϊκο). 2-2 εκτός έδρας με τον Ιωνικό η ομάδα της Ήπειρού την αγωνιστική που πέρασε, το ίδιο αποτέλεσμα στην «Τούμπα» με τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας. Απόψε πάντως, αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως θα «πέσουν» κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε με το αμφίσκορο που πληρώνει καλά λοιπόν και προχωράμε…

19:30 Βερόνα – Ρόμα

Στην Ιταλία τώρα, η «πληγωμένη» ψυχολογικά και από απουσίες Βερόνα, υποδέχεται την Ρόμα και θα προσπαθήσεις να βάλει φρένο στην «κατηφόρα». Η  ήττα από την Σασσουόλο με 1-2 εκτός έδρας για την αγωνιστική που πέρασε, ήταν η έκτη στην σειρά και τα πράγματα είναι από μόνα τους πολύ δύσκολα, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Δύσκολο είναι και το ματς με την Ρόμα βέβαια. Μία Ρόμα, που ύστερα από την εντός έδρας ήττα (0-1) απόν την Νάπολι είδε την «ψαλίδα» από την κορυφή και την «τετράδα» να ανοίγει και θα ψάξει την νίκη, ώστε να την κλείσει. Είναι καλύτερη ομάδα πάντως και αναμένεται, να πάρει την νίκη απόψε. Έχει κρίσιμο ματς με την Λουντογκόρετς, πάντως μεσοβδόμαδα (μόνο νίκη θέλει, ώστε να περάσει στον επόμενο γύρο) και στο ποντάρισμα μας, θα πάμε με κάλυψη σε αυτήν. 2Χ με over 1,5 και αναμένουμε!

19:30  Μπασάκσεχιρ – Γκιρένσουσπορ

Και κλείνουμε τις επιλογές μας για σήμερα, με τον αγώνα της πολύ δυνατής για φέτος, «Μπασάκ», κόντρα στην αδύναμη Γκιρένσουσπορ. Η βαθμολογική διαφορά των δύο αποψινών αντιπάλων είναι τεράστια, όπως και οι στόχοι τους . Βγάζει και σημείο βέβαιά, αυτή. «Άσσος» με over 1,5 χωρίς πολλά-πολλά!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα