Connect with us

Στοίχημα

Με τα γκολ στην Γερμανία. Με την έδρα στην Ολλανδία!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, τραγική σχεδόν η μέρα για την στήλη εθχές. Όπως τραγική ήταν και η Μίλαν κόντρα στην Λάτσιο, όπου «άρπαξε» μια ωραία «τεσσάρα» και μας «άδειασε». Και για να τα λέμε πιο σωστά. Ήμασταν πολύ άστοχοι στην επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού «διπλό» με over 1,5 ήταν το σημείο μας. Η Βόλφσμπουργκ πάντως, μας πλήρωσε, αφού κέρδισε 5-0 (over 2,5 το σημείο μας). Ο τρίτος αγώνας της Νοτς Κάουντι τώρα, δεν έγινε ποτέ και το αποτέλεσμα «γράφτηκε» στο….χιόνι. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια μας τώρα, εκεί όπου θα πάμε με τέσσερις επιλογές, για να επιστρέψουμε στα κέρδη.

21:30 Φράιμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Αρχή θα κάνουμε με αγώνα από το πρωτάθλημα της Γερμανίας, εκεί όπου η Φράιμπουργκ προσπαθεί να «μαζέψει» τα κομμάτια της, από την «εξάρα» που «άρπαξε» στην Βόλφσμπουργκ. Το αποτέλεσμα αυτό, ήταν κάτι που δεν περίμενε κανένας στον σύλλογο, καθώς εκτός από την «συντριβή» στην Μπάγερν, δεν είχε δώσει δικαιώματα τέτοια.

Κάθε άλλο. «Συμπαγής» άμυνα και τρομερή επίθεση είναι τα χαρακτηριστικά της, από την αρχή τα καταπληκτικής σεζόν που κάνει. Εξάλλου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 9-3-4 και 25-23, στο μείον «έξι» από την κορυφή και με αγώνα λιγότερο.

Η Αϊντραχτ τώρα, μπήκε με «γκάζια» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (3-0 πολύ εύκολα την Σάλκε), πιστοποιώντας, ότι η πορεία που κάνει ως τώρα, είναι προϊόν της «δουλειάς» που γίνεται στον σύλλογο και ότι δεν είναι απλά, «φωτοβολίδα». Εξάλλου εδώ και τρία χρόνια κάνει «βήματα» προς τα πάνω. Δύσκολο το παιχνίδι απόψε πάντως για τους «αετούς».

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έκαναν τραγική εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι τους, αλλά φέτος ειδικά, έχουν δείξει πολλή σοβαροί σαν σύνολο και για «μεγάλα» πράγματα. Βάσει της εικόνας τους ως τώρα, δύσκολα θα παρουσιαστούν ξανά, τόσο «ασύνδετοί» και «ανοργάνωτοι».

Δεν είναι εύκολο όμως, oύτε για αυτούς το συγκεκριμένο ματς, αφού η Αϊντραχτ είναι βίος παράλληλος φέτος (ισόβαθμες). 9-3-4 με 35-24 το ρεκόρ της. Επιθετικές ομάδες, από την φύση τους και το χέρι πάει από μόνο του στο over 2,5.

21:30 Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου

Συνεχίζουμε με αγώνα πάλι από την Γερμανία και μίας ομάδας ακόμα, που την περασμένη αγωνιστική, «άρπαξε» πολλά! «Έχασε» την μπάλα η Βέρντερ στην Κολωνία και τα εφτά που «έφαγε» ήταν και λίγα. Το τελικό 1-7 έφερε προβληματισμό στο σύλλογο και «σκυμμένα» κεφάλια.

Η Ουνιόν πάντως, τα πάει περίφημα και κάνει χρονιά που δεν έχει ξανά κάνει στην ιστορία της. Πολύ καλό ποδόσφαιρο και νίκη (3-1) απέναντι στην Χοφενχαϊμ, με ανατροπή μάλιστα. Έτσι. Με το «τρίποντο» αυτό και το ρεκόρ της να είναι στο 9-3-4 με 27-21, βρίσκεται τέταρτη στο μείον «έξι» από την πρώτη Μπάγερν και με παιχνίδι λιγότερο. 6-3-7 με 26-34 για τους γηπεδούχους, που μετράνε και τρείς ήττες σερί.

Αυτές οι ήττες είναι, που την έβαλαν κάτω από την μέση της βαθμολογίας και με μικρή απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις. «Κομβικής» σημασία και για τις δύο ομάδες ο αποψινός αγώνας, αφού δεν θέλουν «στραβοπάτημα» για να μείνουν μέσα στους στόχους τους.

Άγνωστο το πως θα αντιδράσει η Βέρντερ μετά την «εφτάρα», αφού είναι ομάδα, που στο παρελθόν έχει δείξει, πως σε τέτοιες καταστάσεις, σπάνια βγάζει «αντίδραση» Η Ουνιόν πάντως, θα μπει να κάνει το παιχνίδι της και θα «ψάξει» την νίκη.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της και δίκαια δίνεται σαν το φαβορί στην αναμέτρηση. Μιλάμε για Γερμανία όμως, όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο και καλύτερα να μείνουμε μακριά από σημείο και εδώ. «Αουτσάιντερ» το over 2,5 για τους «μπουκ», αλλά με τέτοιες αποδόσεις και με την άμυνα της Βέρντερ σε «πανικό», αξίζει το ποντάρισμα.

22:00  Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Φεύγουμε από την Γερμανία τώρα και μεταφερόμαστε στην Ισπανία, εκεί όπου υπάρχει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και νοκ-άουτ μάλιστα, για το κύπελλο. Την πολύ δυνατή φέτος, Σοσιεδάδ, υποδέχεται η Μπαρτσελονα για την φάση των «οκτώ» και θέλει να πάρει την πρόκριση, με κάθε κόστος. Εξάλλου, το κύπελλο ήταν ανέκαθεν μεγάλος στόχος για τους «μπλαουγκράνα».

Ψηλά τον πήχη έχουν βάλει και οι «Βάσκοι» όμως, στην συγκεκριμένη διοργάνωση και θα κάνουν ότι περνάει από τα…πόδια τους, ώστε να πάρουν την πρόκριση.

Η ομάδα του Τσάβι όμως, είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία (το έδειξε αυτό και στον τελικό του Σούπερ-Καπ, όπου κέρδισε εύκολα την Ρεάλ με 3-1) και δύσκολα ή έυκολα θα πάρει αυτό που θέλει απόψε.

Εννέα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν οι φιλοξενούμενοι ως τώρα, αλλά και ένα πολύ μεγάλο «αγκάθι». Στο «Καμπ-Νόου» και για πολλά χρόνια….χάνονται! Εφικτή μια νίκη των γηπεδούχων λοιπόν και θα «κολλήσουμε» μαζί το over 1,5 στο σημείο μας, για να ανεβάσουμε την απόδοση.

22:00 Φέγενορντ – Ναϊμέγκεν

Από Ολλανδία είναι η τελευταία μας, για σήμερα, επιλογή και το εντός έδρας παιχνίδι της Φέγενορντ με την Ναϊμέγκεν. Της πρώτης στον βαθμολογικό πίνακα, Φέγενορντ. Η ομάδα του Σλοτ έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του τίτλου φέτος και κάνοντας μια αρκετά καλή σεζόν ως στιγμής, είναι δίκαια πρώτη στην βαθμολογία.

Κάι είναι δικαίως στην πρώτη θέση, γιατί έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις «γκέλες», τόσο της Αϊντχόφεν όσο και του Άγιαξ. Με τον «Αίαντα» πάντως, την αγωνιστική που πέρασε, αν και ήταν κάπως καλύτερη, περιορίστηκε στην ισοπαλία (1-1) και στο «δόγμα» του: παιχνίδι που δεν μπορώ να το κερδίσω, δεν το χάνω!

Έτσι και κράτησε απόσταση από τους «διώκτες» της και την ψυχολογία της στα ύψη. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και για τα δικά τους δεδομένα, κάνουν μια αρκετά καλή χρονιά και μάλιστα, ρίχνουν και «κλεφτές» ματιές σε μία από τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Πολύ καλή εμφάνισή και νίκη (3-1) την αγωνιστική που πέρασε, επί της Έμεν.

Η Φέγενορντ δεν είναι Έμεν όμως και ειδικά στο «κατάμεστο» γήπεδο της, που με ομάδες της δυναμική της Ναϊμέγκεν και εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή, έχει πάντα τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο. Εφικτός ο «άσσος» λοιπόν και θα τον «αγοράσουμε» μαζί με το over 1,5.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα