Connect with us

Στοίχημα

Με τα γκολ στην Φιλαδέλφεια και την παράδοση στην Ρώμη!

Καλημέρα φίλοι. Εχθές ήταν η δεύτερη μέρα στην σειρά που δεν πήγαμε καθόλου καλά στην στήλη και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Σήμερα θα πάμε με τρείς επιλογές από Ιταλία, Ελλάδα και Πορτογαλία, όπου υπάρχουν παιχνίδια που βγάζουν σημεία. Σημεία που θα μας επαναφέρουν στις επιτυχίες. Πάμε να τα δούμε λοιπόν.

16:00 A.E.K. – Παναιτωλικός

Από «πάρτι» σε «πάρτι» πάει η Α.Ε.Κ. στην έδρα της. Η ομάδα του Αλμείδα και ύστερα από την νίκη στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αυτήν την φορά πήρε «αμπάριζα» και την Κηφισιά για το κύπελλο. Το «αμπάριζα» δεν το γράφω γιατί η «ένωση» έβαλε «κάτω» κάποιο «μεγαθήριο», εξάλλου η διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και την Κηφισιά είναι «χαώδης». Το γράφω γιατί η Α.Ε.Κ. παρατάχθηκε στον αγώνα αυτόν με έντεκα αλλαγές και με παίκτες πολλούς από την Β΄ ομάδα. Το τελικό 3-0 ήταν και λίγο πάντως.

Ο Παναιτωλικός τώρα, έφαγε γερή «σφαλιάρα» από τον ΟΦΗ στον Αγρίνιο, με το τελικό 0-4, να αφήνει «παγωμάρα» στον σύλλογο, που δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο τραγικές εμφανίσεις, αφού με Αναστασίου έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Σήμερα πάντως έχει «βαρύ» φορτίο ο Παναιτωλικός, αφού η Α.Ε.Κ. και ειδικά μέσα στην έδρα της, δεν κάνει «εκπτώσεις» με κανέναν! 8-0-0 με 19-1 τέρματα το ρεκόρ της και απόψε ετοιμάζεται για ακόμα μία «παράσταση» στο «κατάμεστο»  γήπεδο της. Πάμε σε ένα ποντάρισμα στο over 2,5 για την Α.Ε.Κ. και τίποτα άλλο!

21:45 Ρόμα – Φιορεντίνα

Πάμε στην Ιταλία τώρα και στον αγώνα της Ρόμα με την Φιορεντίνα. Η ομάδα του Μουρίνιο μεσοβδόμαδα, πήρε μια «επαγγελματική» νίκη-πρόκριση απέναντι στην Τζένοα, με ένα γκολ του Ντιμπάλα και πλέον…. κοιτάζει  Φιορεντίνα.

Μία από τα ίδια και για τους «φλορέντσι» στον κύπελλο, που κέρδισαν 1-0 την Σαμπτόρια και πάνε στο αποψινό ματς με καλή ψυχολογία, για ένα θετικό αποτέλεσμα. Για το πρωτάθλημα τώρα, οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία (2-2) με την Μίλαν, ενώ η Φιορεντίνα κέρδισε 2-1 την Σασσουόλο.

Ματς κομβικό και για τις δύο ομάδες το αποψινό, αφού όποια ομάδα χάσει, θα μείνει αρκετά πίσω σε ότι έχει να κάνε με τους στόχους της. Η Ρόμα «τρέχει» για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι και με την «τροπή» που έχει πάρει το πρωτάθλημα, μόνο την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ μπορούν να έχουν ως στόχο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο αγώνας είναι «no-bet», καθώς ναι μεν η Ρόμα έχει πάρει ψυχολογία και από την ανατροπή που έκανε στο «Μιλάνο», αλλά η Φιορεντίνα μπορεί να βάλει «δύσκολα» σε κάθε αντίπαλο. Βέβαια, η προϊστορία είναι «συντριπτικά» υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο στις αναμετρήσεις με τους «βιόλα» και δεν θα της πάω κόντρα. «Άσσος» και πάλι «άσσος»!

22:30  Πόρτο – Φαμαλικάο

Θα Κλείσουμε τις επιλογές με αγώνα από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Την Φαμαλικάο υποδέχεται η Πόρτο και θέλει νίκη για να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο του τελευταίου καιρού. Η ομάδα του Κονσεϊσάο, μπορεί να ήρθε ισόπαλη (0-0) στην Κάζα Πία, αλλά ήταν προϊών ατυχίας το αποτέλεσμα και όχι κακής εμφάνισης. Εξάλλου η Πόρτο δύο μέρες μετά κέρδισε εύκολα για το κύπελλο την Αρούκα 4-0.

Η Φαμαλικάο από την μεριά της, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λεϊσόες εκτός έδρας και συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα. Με τον πολύτιμο αυτόν βαθμό, έμεινε λίγο κάτω από την μέση της βαθμολογίας και σε σημαντική απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις. Κακά τα ψέματα, η παραμονή ήταν ο πρωταρχικός στόχος για τον σύλλογο.

Στο αποψινό παιχνίδι πάντως, έχει μεγάλη «ανηφόρα» να διαβεί, αφού η Πόρτο και ειδικά στην έδρα της επιδίδετε σε επιθετικό «κρεσέντο». 6-0-1 με 24-4 το ρεκόρ της. Εφικτός ο «άσσος» λοιπόν, αλλά δεν πληρώνει καλά. Έτσι, θα «κολλήσουμε» και το over 2,5 μαζί.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα