Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με τα φαβορί και τα γκολ σήμερα!

Συνεχίζεται η «ταλαιπωρία» με τις Εθνικές ομάδες και τα προκριματικά του EURO, αλλά τι να κάνουμε;; θα ασχοληθούμε με αυτά, αφού δεν έχει και τίποτα άλλο το πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Τρείς επιλογές για σήμερα, χαμηλού ρίσκου και εφικτές για ποντάρισμα, ώστε να βγει ένα πολύ καλό κέρδος.

Ουκρανία – Μάλτα

Την πρώτη νίκη του στον πάγκο της Ουκρανίας πανηγύρισε ο Ρεμπρόφ το Σάββατο και τι νίκη μάλιστα;;  Αν και η ομάδα του έχανε στο ημίχρονο 0-2 από το ΠΓΔΜ, βγήκε «μεταμορφωμένη» στο δεύτερο, εκμεταλλεύτηκε φυσικά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει και γύρισε «τούμπα» τον αγώνα.

Το τελικό 3-2 ήταν και η πρώτη νίκη στον όμιλο για τους Ουκρανούς και απόψε κόντρα στην αδύναμη, Μάλτα, θέλουν να «ντουμπλάρουν» τα θετικά αποτελέσματα.

Για την Μάλτα τώρα, δεν μπορούμε να γράψουμε και πολλά. Η πορείες που κάνει στα προκριματικά είναι κάτω του «μέτριου» και δίκαια τερματίζει σχεδόν πάντα, τελευταία, σε ότι όμιλο συμμετέχει. Το Σάββατο και εντός έδρας έχασε 0-4 από την Αγγλία, σε ένα ματς, όπου οι αντίπαλοι δεν «γκάζωσαν» σχεδόν καθόλου.

Στα του σημείου μας τώρα. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι αποδόσεις είναι τραγικές. Αν συνδυάσουμε όμως, την νίκη τους από ημίχρονο με το under 3,5, τότε κάτι κάνουμε.

Ελβετία – Ρουμανία

Δεύτερη επιλογή για σήμερα είναι από το εντός έδρας παιχνίδι της Ελβετίας με την Ρουμανία. Οι Ελβετοί το Σάββατο και χωρίς να «ιδρώσουν» αρκετά, πέρασαν από την Ανδόρα με νίκη, έκαναν το τρία τα τρία και με «τρίποντο» απόψε κόντρα στην Ρουμανία θα «καθαρίσουν» την πρώτη θέση στον όμιλο τους αρκετά νωρίς.

Πέντε βαθμούς θα ξεφύγουν από τους διώκτες τους και δύσκολα θα έρθουν ανάποδα τα πράγματα. Το τελικό 2-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι παίκτες του Γιακίν, έφταναν όποτε ήθελαν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν ήταν….σοβαροί στην τελική προσπάθεια, ώστε να πάρει μεγάλη έκταση η νίκη τους.

Οι Ρουμάνοι τώρα και στο εκτός έδρας 0-0 στον Κόσοβο, δεν ήταν κακοί, αλλά ούτε απειλητικοί. Μπορεί να έκαναν κάποιες φάσεις για γκολ, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχαν οι αντίπαλοι. Η ομάδα του Ιορντανέσκου με τον «βαθμό» αυτό είναι δεύτερη, στο μείον «δύο» από την αποψινή της αντίπαλό και στο συν «τρία» από το Ισραήλ στην «μάχη» της δεύτερης θέσης.

Πάντως απόψε έχει πολύ δύσκολο «έργο» αφού οι Ελβετοί έχουν πάρει πολύ «ζεστά» την απευθείας πρόκριση στα τελικα και σε κάθε παιχνίδι παίρνουν αυτό που θέλουν, με τον τρόπο που θέλουν.

Δίκαια είναι και το φαβορί απόψε λοιπόν και θα ποντάρουμε σε αυτούς, μιας και θα ψάξουν να «καθαρίσουν» την πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενοι την καλή αγωνιστική κατάσταση που έχουν όσο και το ότι παίζουν στην έδρα τους.

Έτσι, ένα ποντάρισμα στον «άσσο» με under 3,5, εκτός ότι είναι εφικτό και δεν αποτελεί μεγάλο ρίσκο, είναι και σε ικανοποιητική απόδοση.

 Αγγλία – ΠΓΔΜ

Με τον αγώνα της Αγγλίας κόντρα στο ΠΓΔΜ θα κλείσουμε τις επιλογές μας. Δεν έχω σκοπό να το «ξεψειρίσω» και πολύ το παιχνίδι, ώστε να επιλέξω σημείο. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ σε κάθε προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, είναι πραγματικό «λιοντάρι». Όταν όμως πάει σε αυτά, γίνεται «γατάκι».

Απόψε κόντρα στο ΠΓΔΜ και μέσα στην έδρα της, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο φυσικά. Πάμε στον «άσσο» με over 3,5 λοιπόν και τα λέμε!

Συνοπτικά προτείνω

19:00   Ουκρανία – Μάλτα : 1 ημ – 1 τελ / under 3,5 (1,90 – 2,00)

21:45   Ελβετία – Ρουμανία : 1 / under 3,5 (1.78 – 1,95)

21:45 Αγγλία – ΠΓΔΜ : 1 over 3,5 (1,70 – 1,75)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο