Connect with us

Στοίχημα

Με το μυαλό σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, Μπάγερν και Ρόμα αντίστοιχα!

Καλημέρα φίλοι μου, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το απόλυτο εχθές και να πάμε «φορτωμένοι» στο ΣΚ, όπως και την εβδομάδα που έρχεται. Με 2,5 περασμένες επιλογές στις τέσσερις, έφυγε η χθεσινή μέρα. Δεν ξέρω πάντως τι θα γινότανε αν η Βόλφσμπουργκ δεν έχανε το πέναλτι, στο 10ο λεπτό του αγώνα με την Σάλκε. Πολύ πιθανό να έβγαινε και το over 2,5 που θέλαμε και να τα λέγαμε από άλλη βάση τώρα. Για την ιστορία, 0-0 ήρθανε. Έτσι, όπως συμβαίνει πάντα, οι υπόλοιπές επιλογές μας, πέρασαν πολύ εύκολα. 1-1 η Σιλουάζ στην Μπριζ (2χ με over 1,5 το είχαμε), 2-0 κέρδισε την Χάμιλτον η Χαρτς (2χ under 3,5, ήταν η επιλογή μας) και 1-0 κέρδισε η Μίλαν την Τορίνο. Νίκη της, με over 1,5 θέλαμε εδώ.

16:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ

Με Γερμανία θα κάνουμε αρχή σήμερα. Με το μυαλό στον αγώνα της Τρίτης με την Παρί, για τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται την Μπόχουμ η Μπάγερν. Ο Νάγκελσμαν θα ήθελε πολύ από τους παίκτες του, να «καθαρίσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αγώνα αυτόν και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων.

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν οι «Βαυαροί» στις νίκες, ύστερα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς κέρδισαν την Βόλφσμπουργκ 4-2 εκτός έδρας. Η Μπόχουμ έχασε (1-2) από την Ντόρτμουντ και παρέμεινε στα «χαμηλά». Στο συν «τρία» πιο συγκεκριμένα από τις επικίνδυνες θέσεις.

Θα παλέψει το ματς σήμερα πάντως και ας είναι ξεκάθαρο «αουτσάιντερ». Οι γηπεδούχοι που στο τελευταίο τους παιχνίδι έδειξαν πως βρήκαν αυτό που τους έλειπε, θα μπούνε με «φορά» σήμερα πάντως και λογικά θα πάρουν αυτό που θέλουν. Οι αποδόσεις είναι γελοίες σε σχεδόν όλα τα σημεία όμως και αν αξίζει κάτι, είναι στα γκολ. Πάμε με το over 1,5 ημιχρόνου, της ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ όμως!

17:00 Ερντριόνιανς – Ντανφέρμλιν

Και στην μέση η Φόλκερκ! Τι λέω θα σκέφτεστε τώρα. Ντέρμπι ανόδου σήμερα στην Λιγκ «ένα» της Σκωτίας και σε αυτό της Ερντριόνιανς με την Ντανφέρμλιν, αν υπάρξει νικητής θα έχει κάνει το μεγαλύτερο «βήμα» ανόδου. Ειδικά αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι που θα ξεφύγουν επτά βαθμούς από την δεύτερη Φόλκερκ και δεκατρείς από την τρίτη, Ντανφέρμλιν.

Σε περίπτωση νίκης της φιλοξενούμενης όμως, αλλάζουν τα πάντα. 14-7-1 με 35-12 για την γηπεδούχο, 11-6-6 με 45-31 για την φιλοξενούμενη που στην συγκεκριμένη έδρα, τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ρεκόρ 2-1-2. Χωρίς πολλά-πολλά. Over 2,5 και τίποτα άλλο!

19:00 Λέτσε – Ρόμα

Από Ιταλία η τελευταία μας επιλογή για σήμερα και τον κρίσιμο αγώνα της Ρόμα, στην έδρα της επικίνδυνης Λέτσε. Η ομάδα του Μουρίνιο την αγωνιστική που πέρασε και χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, κέρδισε 2-0 την Έμπολι εντός έδρας και παρέμεινε σταθερά στην «τετράδα» και μόλις στο μείον «τρία» από την δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους, πέρασαν εύκολο απόγευμα στην Κρεμόνα. Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0), επικράτησαν της Κρεμονλεζε που είναι «ουραγός» στην βαθμολογία και χωρίς νίκη μάλιστα.

Με το «τρίποντο» αυτό η Λέτσε, απέκτησε «μαξιλαράκι» εννέα βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις (Βερόνα) και δεκατρείς από την προτελευταία, Σαμπντόρια. Έτσι, πολύ δύσκολα θα μπει σε «μπελάδες», αν παίρνει τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους (παραμονή) και ίδια δυναμικότητα.

Με την Ρόμα τώρα, μπορεί να τις χωρίζει τεράστια διαφορά, τόσο ποιοτικά όσο και βαθμολογικά, αλλά θα παλέψει το παιχνίδι. Το έχει κάνει με όλους τους «μεγάλους» στην έδρα της εξάλλου. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, πάνε στο ματς αυτό έχοντας και στο μυαλό τους το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σάλτσμπουργκ, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μουρινιο το μόνο σίγουρο είναι πως θα ζητήσει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του, όπως και μια νίκη «επαγγελματική». Οι «Ρωμαίοι» είναι «μετρ» σε αυτό εξάλλου. Είναι ρίσκο το «ξερό» ποντάρισμα όμως, αφού η Λέτσε είναι ομάδα του «ξύλου» στην έδρα της. Πάμε στο φαβορί με κάλυψη λοιπόν.2Χ με over 1,5 και μέχρι εκεί.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα