Connect with us

Στοίχημα

Με φόντο το «σεντόνι» Νιούκαστλ και Τότεναμ. Έχει πάρει τα «πάνω» της η Γιουβέντους!

Συνεχίστηκε και εχθές η ατυχία για την στήλη, αφού πάλι κλείσαμε την μέρα με 2/3 και μάλιστα μας έστειλε «κουβά» το παιχνίδι που θεωρούσαμε πιο σίγουρο από όλα. Πολύ εύκολα επιβεβαιώθηκε το σημείο μας στο  ματς της Χέρτα με την Βέρντερ (αμφίσκορο) και εμείς μαζί, καθώς σας είχαμε γράψει ότι οι «αεράμυνες» που έχουν θα μας πληρώσουν. 2-4 υπέρ της Βέρντερ το τελικό σκορ για την ιστορία.

Στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Νότιγχαμ πιάσαμε την μεγάλη απόδοση (3,20), αφού η νίκη της Λίβερπουλ με πάνω από πέντε τέρματα ήρθε. Μάλιστα μπήκαν όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Το ματς που μας τα «χάλασε» τώρα, αυτό της Λάνς με την Μονακό, αν και ήρθε το over που το είχαμε στο σημείο μας δεν πληρωθήκαμε. Θέλαμε γκολ και από την Μονακό, καθώς το σημείο που είχαμε ήταν αμφίσκορο μαζί με το over 2,5. Για την ιστορία, 3-0 κέρδισε η Λάνς.

16:00 Νιούκαστλ – Τότεναμ

Η πρώτη μας επιλογής για σήμερα έρχεται από την Αγγλία και μάλιστα από ένα παιχνίδι, όπου έχει χαρακτήρα «εξάποντου» και σε αυτό θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό, το ποια από τις δύο ομάδες που κοντράρονται θα κουνήσει «σεντόνι» του χρόνου.

«Έχασε» την μπάλα η Νιούκαστλ στο εκτός έδρας με την Άστον Βίλα πριν λίγες μέρες, «άρπαξε» τρία γκολ και «προσγειώθηκε» στην πραγματικότητα. Στην ήττα αυτήν, οι παίκτες του Χόουι δεν έβαλαν «δύσκολά» σε κανένα σημείο του αγώνα στην αντίπαλη ομάδα και έχασαν με «κάτω» τα χέρια.

Στο 15-11-4 με 48-24 το ρεκόρ της Νιούκαστλ και τρίτη θέση της βαθμολογίας, με μόλις τρείς βαθμούς διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο, Τότεναμ. Η ομάδα του Λονδίνου τώρα, πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά μέσα στον στόχο της είναι.

Όχι εξαιτίας της, αλλά κυρίως λόγο των ομάδων που έχουν ίδιο στόχο και κάνουν την μία «στραβή» μετά την άλλη. Σε άσχημη «καμπή» της σεζόν ηρθε και η εντός έδρας ήττα (2-3) από την Μπόρνμουθ και αν τα «σπιρούνια» θέλουν να παίξουν Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη χρονιά, ξέρουν καλά πως σήμερα πρέπει να πάρουν μόνο το «τρίποντο» κόντρα στην Νιούκαστλ.

16-5-10 με 57-45 το ρεκόρ τους πλέον, αλλά στην έδρα των αντιπάλων τους, παραδοσιακά έχουν το «πάνω» χέρι. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία παιχνίδια τους εκεί μετράνε 6-1-2 με 21-14 τέρματα. Την καλύτερη σεζόν των τελευταίων είκοσι ετών κάνουν οι γηπεδούχοι και δίκαια είναι στην «τετράδα».

Επίσης φέτος με τις ομάδες από το Λονδίνο σε έντεκα ματς είναι αήττητοι και με 21-6 τέρματα μάλιστα. Άσχημη χρονιά για την Τότεναμ, που εκτός από την «τετράδα» δεν έχει άλλο στόχο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για αυτό. Κοιτόντας τις αποδόσεις τώρα, εγώ προσωπικά 1,90 και 2,00 στην Νιούκαστλ δεν το ακουμπάω καν.

Θεωρώ τις αποδόσεις «γελοίες» για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και πόσο μάλλον, όταν απέναντι της έχει την Τότεναμ. Μπάλα είναι και όλα είναι πιθανά φυσικά, αλλά σε τιμές άνω του 4,50 το «διπλό» το παίζουμε και ας το χάσουμε!  

22:00 Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

Πάμε στην Ισπανία τώρα και σε ακόμα ένα πολύ κομβικό παιχνίδι. Σε μία παράξενη και άσχημη χρονιά μέχρι και πριν ένα μήνα, η Σεβίλλη από εκεί που ήταν υποψήφια για υποβιβασμό! κατάφερε να γυρίσει τον «διακόπτη» και μάλιστα διεκδικεί και τίτλο! Πολύ καλό παιχνίδι και άνετη νίκη με 3-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους παίκτες του Μπεντιλίμπαρ, ο ημιτελικός στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πλέον γεγονός και ο δρόμος για το…έβδομο «ορθάνοικτος».

Μεγάλη νίκη πέτυχε και την αγωνιστική που πέρασε για το πρωτάθλημα(2-0) στην έδρα της Βαλένθια, έφτασε το ρεκόρ της στο 9-8-12 με 35-44 τέρματα και ξέφυγε εννέα βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Βιγιαρεάλ τώρα και ύστερα από την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Βαγιαδολίδ, έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθείς στο μείον «τέσσερα» από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και στα επόμενα παιχνίδια θα ψάξει ότι καλύτερο για να πετύχει το στόχο της. Έκτη και με ρεκόρ 14-5-10 με 38-28 τέρματα, ξέρει καλά πως για να έχει ελπίδες «τετράδας» θα πρέπει να φύγει με το  «τρίποντο» από την Σεβίλλη.

Αν κοιτάξει κανείς συνολικά την χρονιά των δύο ομάδων, διαπιστώνει οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς πιο…ομάδα και έχουν παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Η βαθμολογία εξάλλου είναι «καθρέφτης» και σπάνια είναι «πλασματική». Οι γηπεδούχοι βέβαια, έχουν πάρει τα «πάνω» τους, το τελευταία διάστημα, θα ψάξουν πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και καλό «finish» στα εγχώρια.

Υπάρχει κούραση αρκετή όμως, από τα συνεχή παιχνίδια, σημαντικές απουσίες, ενώ  ο Μπεντιλίμπαρ θα κάνει και πολλές αλλαγές σήμερα, για να δώσει «ανάσες» σε παίκτες με πολλά παιχνίδια στα «πόδια» τους. Αυτό βέβαια, είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο η Βιγιαρεάλ που και πριν λίγα βράδια έφυγε με το «τρίποντο» από το «Μπερναμπέου». Καθόλου ρίσκο το 2Χ με over 1,5 λοιπόν και σε τιμές άνω του 2,00 αξίζει το ποντάρισμα.

21:45 Γιουβέντους – Νάπολι

Τα «πάνω» της για τα καλά έχει πάρει η Γιουβέντους. Η «κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ύστερα από το 1-1 στην Πορτογαλία επί της Σπόρτινγκ και σε συνδυασμό της νίκης (1-0) του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και θα βρει μπροστά της Σεβίλλη για το «εισιτήριο» του τελικού.

Τα παιχνίδια αυτά όμως, μπορούν να περιμένουν για τους παίκτες του Αλέγκρι, καθώς στο πρωτάθλημα και ύστερα από την επιστροφή των δεκαπέντε βαθμών, υπάρχει μπροστά τους η «μάχη» για την «τετράδα» πλέον. Τρίτη στην βαθμολογία η Γιουβέντους με το 18-5-7 και 47-25 τέρματα, που με νίκη κόντρα στην Νάπολι απόψε, πάει δεύτερη από το πουθενά!

Η Νάπολι τώρα, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την ήττα (0-1) του πρώτου αγώνα με την Μίλαν, ήρθε 1-1 στην έδρα της και είπε αντίο στο «όνειρο» για μία θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Στροφή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Σπαλέτι πλέον και ύστερα από το 0-0 με την Βερόνα την αγωνιστική που πέρασε, θα ψάξει επιστροφή στις νίκες.

24-3-3 με 66-21 το ρεκόρ της και ο τίτλος, μόνο με «αυτοκτονία» θα χαθεί, αφού η διαφορά της από την δεύτερη Λάτσιο, είναι στους δεκατέσσερις βαθμούς. Με άλλον «αέρα» θα υποδεχθούν οι «μπιανκονέρι» την Νάπολι απόψε και θα ψάξουν το «τρίποντο» που θα τους δώσει μεγάλο «αβαντάζ» τόσο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και για την δεύτερη θέση.

Κουρασμένη και με απουσίες η Νάπολι θα παλέψει το ματς όμως και θα ψάξει την νίκη. Βέβαια, κόντρα στην Γιουβέντους, μετράει άσχημο ρεκόρ και ειδικά εκτός έδρας. 1-2-7 με 21-9 στα τελευταία και σίγουρα σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο τόσο η παράδοση, όσο και η «φανέλα». Της Γιουβέντους είναι πιο «βαριά» όπως και να το κάνουμε. Σε αποδόσεις άνω του 3,10 η νίκη της «κυρίας» και αξλιζει το ποντάρισμα.

Συνοπτικά προτείνω

Νιούκαστλ – Τότεναμ :2 (4,50 -4,80_

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ : 2X / over 1,5 (2,00 – 2,25)

Γιουβέντους – Νάπολι  : 1 (3,10 – 3,40)           

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα