Connect with us

Στοίχημα

Με φόρα Μονακό και Σίβασπορ. Ανοικτό ματς στην Ουγγαρία!

Καλημέρα φιλοι του τζόγου, όπως θα είδατε και εχθές η μπάλα είναι π@@@@ . όπως ακριβώς είχε πει κάποτε ο Όσιμ (οι παλιοί θα θυμούνται τι λέω) δηλαδή. Προχθές ήταν ο πάικτης της Σαχτάρ που το έχασε με άδειο τέρμα και μας στέρησε ένα καλό ταμείο και εχθές οι «γκασμάδες» της Μπριζ, που και δέκα πέναλτι να ρίχνανε, θα τα χάνανε και τα δέκα. Όχι τίποτα άλλο, οι άλλες δύο επιλογές μας (νίκη Αϊντραχτ με over 2,5  και 2Χ Λίβερπουλ με over 1,5) πέρασαν εύκολα. Χάσαμε το τρία στα τρία όμως, από νωρίς με το αμφίσκορο της Μπριζ. Γιουρόπα και Κόνφερενς απόψε στο «μενού» απόψε και ευκαρία για κέρδος!

19:45 Φιορεντίνα – Μπασάκσεχιρ

Αγώνας που καθορίσει την πρώτή θέση στον όμιλο, είναι αυτός ανάμεσα σε Φιορεντίνα και «Μπασάκ». Η ομάδα της Τουρκίας την δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει σε καλύτεροί «φεγγάρι» από τους «βιόλα», που παραπιούν στα εγχώρια και στην Ευρώπη είναι μία «κρύο», μία «ζέστη». Στο πρώτο ματς μεταξύ τους στον όμιλο πριν λίγο καιρό, η ομάδα της Τουρκίας επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 και απορώ για πιο λόγο έχουν φαβορί απόψε την Φιορεντίνα και μάλιστα με τέτοιες αποδόσεις. Καθόλου σωστές λοιππον οι αποδόσεις στο «σετ» και θα μείνω μακριά από σημείο. Σε καλή απόδοση το over 2,5 και θα το «τιμήσω», αφού επιθετικά η ομάδα της Τουρκίας, πετάει «φωτιές» φέτος. Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην χώρα της.

22:00 Φερεντσβάρος – Μονακό

Πάμε σε αγώνα για το Γιουρόπα Λινγκ τώρα και μάλιστα ντέρμπι, με όλη την σημασία της λέξης. Η Φερεντσβάρος στον αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Μονακό είχε επικρατήσει με 1-0. Η νίκη αυτή, της έδωσε ώθησή και αυτό φάνηκε στο εντός με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Ούγγροι κέρδισαν 2-1 και βρεθήκαν στην κορυφή του ομίλου. Με νίκη απόψε κόντρα στην Μονακό «κλειδώνουν» την πρόκριση στους «δεκαέξι» απευθείας. Μια Μονακό που έχει βρει κάπως τα «πατήματα» της, αλλά ακόμα θέλει χρόνο. Στην Ευρώπη πάντως, έχει την εμπειρία να διαχειρίζεται καταστάσεις και ειδικά με ομάδες του «χεριού» της. Δεν υποτιμάμε την Φερεντσβάρος, αλλά οι Γάλλοι είναι καλύτερη σαν ομάδα και πιο έμπειροι στην Ευρώπη. Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο ματς θα το καταφέρουν απόψε λοιπόν.  «Διπλό» με over 2,5 και τίποτα περισσότερο.

22:00 Σίβασπορ – Κλούζ

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με Κόνφερενς. Την Κλούζ υποδέχεται η Σίβασπορ  και με νίκη παίρνει την πρόκρισή στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Μια πρόκριση που θα έρθει μαζί με την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Η ομάδα της Τουρκίας είχε πάρει το «τρίποντο» και στην Ρουμανία πριν λίγο καιρό (1-0) και δέιχνει, πως μόνο τυχάια δεν είναι η πορεία της στον όμιλο. Ο παράγοντας έδρα παίζει μεγάλο ρόλο για ομάδες σαν την Σίβασπορ και αυτήν θέλει αν εκμεταλλευτεί απόψε, στο έπακρο. Πάμε στο 1Χ με over 1,5 λοιπόν, μιας και οι Τούρκοι έχουν πάρει πολύ «ζεστά» τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και δείχνουν ικανοί, να προχωρήσουν μακριά στον θεσμό.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα