Connect with us

Στοίχημα

Με «όπλο» το «’Ανφιλντ», η Λίβερπουλ θα κάνει την τελική αντεπίθεση για μία θέση στην Ευρώπη!

Ακόμα μία μέρα, όπου το πρόγραμμα έχει πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα, είναι η σημερινή. Στην Αγγλία βέβαια, υπάρχει το ματς της ημέρας. Στην τελική του ευθεία έχει μπει όμως και το Ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου, από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι-οφ ήρθαν όλα «τούμπα»!

18:00 Α.Ε.Κ. – Άρης

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, η Α.Ε.Κ. «πέρασε» από τον Βόλο με νίκη, έμεινε πρώτη (σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό) στην βαθμολογία και όλα τα ματς από εδώ και πέρα θα είναι «θρίλερ». Το τελικό 1-0 πάντως, ήταν δίκαιο για την ομάδα του Αλμέιδα, καθώς δεν «ένιωσε» τον αντίπαλο καθόλου.

Επιστροφή στην Φιλαδέλφεια απόψε και κόντρα στον Άρη, θέλει μόνο το «τρίποντο», ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι πιο αργά, αλλά και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα  στην έδρα της, ύστερα από δυο παιχνίδια (1-3 ήττα από Ολυμπιακό, 0-0 με Παναθηναϊκό).

Ο Άρης από την μεριά του και σχεδόν όλη την χρονιά είναι «ανέκδοτο». 2-2 με ανατροπή επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας, ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό πριν λίγες μέρες και για να πάρει την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, θα δώσει μεγάλη «μάχη» με τον Βόλο. Σήμερα πάντως το «έργο» του είναι πολύ δύσκολο, καθώς η Α.Ε.Κ. είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση και ειδικά στην έδρα της, όπου έχει το «πάνω» χέρι στα μεταξύ τους.

Φέτος μάλιστα και τις δύο φορές που έπαιξε με τον Άρη, τον κέρδισε πολύ ευκολά. 2-0 στην Θεσσαλονίκη και 3-0 στην έδρα της. Πήρε «φόρα» ύστερα από το μεγάλο «διπλό» στην «Τούμπα» η «ένωση» και στον δρόμο για τον τίτλο δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά. Έτσι και στο «κατάμεστο» γήπεδο της, θα μπει με «φόρα», όπως σε κάθε ματς εξάλλου. Εφικτός ο «άσσος» από ημίχρονο λοιπόν και θα ποντάρουμε σε αυτόν. Μαζί θα βάλουμε και το over 1,5, αφού πάει την απόδοση πάνω από 2,30!

18:30  Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Στην Αγγλία τώρα, έχουμε ντέρμπι και μάλιστα πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Το εκτός έδρας 0-0 με την Τσέλσι μεσοβδόμαδα, ήταν το τέταρτο ματς στην σειρά για την Λίβερπουλ χωρίς νίκη και αυτό είναι κάτι που επί Κλοπ, δεν μας είχε συνηθίσει. Η χρονιά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά  για τους «reds» αφού όχι μόνο δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν έναν τίτλο, αλλά πολύ πιθανόν, να μην βρούνε ούτε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. 12-7-9 με 48-33 και όγδοοι στην βαθμολογία.

Η Άρσεναλ πάντως και σε αντίθεση με την Λίβερπουλ, κάνει μία χρονιά που είναι βγαλμένη από τα πιο τρελά «όνειρα» των οπαδών της. Το τελικό 4-1 με την Λιντς, λίγες μέρες πριν, ανέβασε το ρεκόρ της στο 23-3-3 με 70-27 τέρματα και φυσικά πρώτη στην βαθμολογία εννέα αγωνιστικές πριν το «φινάλε».

Στο συν «πέντε» από την Σίτυ και αν πάρει νίκη απόψε στο «Άνφιλντ», θα έχει κάνει το μεγαλύτερο «βήμα» από όλα για το πρωτάθλημα. Το «Άνφιλντ» όμως, δεν είναι καθόλου εύκολη έδρα, αφού δίνει τεράστια  «ώθηση» στην Λίβερπουλ που στην τελική της αντεπίθεση, για μία θέση στην Ευρώπη στηρίζει πολλά σε αυτό.

«Κατηφορίζει» όμως το γήπεδο αυτό για τους πάντες. Πολύ μάλιστα. 7-2-1 τα τελευταία ματς της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ και με τέρματα 33-12. Τελευταία νίκη για τους «κανονιέρηδες» το 2013! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα τιμήσω τον «άσσο» και θα βάλω μέσα και το over 2,5, καθώς πάει την απόδοση πάνω από 3,60!

19:30  Αλμερία – Βαλένθια

Με αγώνα από την Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα no-bet. Αυτά μας αρέσουν όμως γιατί πληρώνουν καλά. Πάλεψε στην Θέλτα η Αλμερία και πήρε τον «βαθμό» της ισοπαλίας. Το τελικό 2-2 αδικεί την Θέλτα πάντως, αφού ήταν καλύτερη, αλλά την Αλμερία λίγο την νοιάζει αυτό. Προέχει η παραμονή στην κατηγορία με κάθε τρόπο. Στο 7-6-14 με 32-47 το ρεκόρ της και προτελευταία στο μείον «ένα» από τον στόχο της.

7-6-14 με 29-32 είναι το ρεκόρ της Βαλένθια ως στιγμής και βρίσκεται πάνω από την «ζώνη» του υποβιβασμού, αλλά σε ισοβαθμία με τις Εσπανιόλ και την αποψινή της αντίπαλο. Οι «νυχτερίδες» την αγωνιστική που πέρασε ήρθαν 1-1 εντός έδρας με την Βαγιεκάνο σε ένα ματς, όπου ήταν πολύ καλύτεροι, αλλά άτυχοι.

«Εξάποντο» λοιπόν το παιχνίδι και χωρίς φαβορί, αφού αμφότερες οι ομάδες πάνε χέρι-χέρι όλη την χρονιά και δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές. «Αίμα και άμμος» ο αγώνας και με τις αποδόσεις να είναι δίκαια μοιρασμένες στο «σετ» , η «μπίλια» μπορεί να κάτσει σε κάθε σημείο. Η Βαλένθια πάντως, είναι ομάδα για τα δύσκολα και βάσει της εικόνας που είχε στο τελευταίο της παιχνίδι, θα ποντάρω σε αυτήν. 2Χ με over 1,5 το σημείο μας, όπου το βρίσκουμε από το 2,00 και πάνω.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα