Connect with us

Γερμανία

Μια ματιά στις εμφανίσεις της Budesliga 2

Κάποιοι περιμένουν κάθε χρόνο να δουν τις νέες εμφανίσεις την αγαπημένης τους ομάδας, κάθε καλοκαίρι τα τμήματα μάρκετινγκ των Συλλόγων μας παρουσιάζουν τις νέες φανέλες που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της ομαδας τους.

Πώς θα είναι η εμφάνιση; Πόσο θα κοστίζει; Ρωτάνε οι οπαδοί.

Το Γερμανικό φανζίν των οπαδών της Sankt Pauli, “Der Übersteiger”, βαθμολόγησε με κλίμακα από το 1 (άσχημο) έως το 5 (τέλειο).

Darmstadt 98:

“Τα Κρίνα”, όπως είναι και το προσωνύμιο τους, έχοντας κλείσει με την Σουηδικη αθλητική εταιρία “Craft” και με κόστος τα 74.98€, αλλά, αν προσθέσεις το σήμα της κατηγορίας και όνομα παίχτη φθάνει τα 90,98€! Η εντός έδρα εμφάνιση είναι ο συνδυασμός του κλασικού και μοντέρνου σχεδιασμού.

Μπλε χρώμα, συν 3 λευκές ρίγες, λευκός χορηγός και λευκό έμβλημα. Κλασικό αλλά και κάπως βαρετό.

Βαθμολογία: 3

Greuther Fürth:

Μια από τα ίδια για την εντός έδρας φανέλα της Fürth, για 10 σερί χρόνια ουσιαστικά φτιάχνει την φανέλα. Με κόστος 79,95€, αλλά, αν προσθέσεις το σήμα της κατηγορίας και όνομα παίχτη φθάνει τα 95,90€! Η εκτός έδρας φανέλα, είναι λίγο καλύτερη και θυμίζει την Borussia Mönchengladbach των 90’s.

Βαθμολογία: 2

Arminia Bielefeld:

Η Arminia μας έρχεται με μια οικολογική ευαισθησία, κάθε φανέλα κατασκευάστηκε από 13 ανακυκλώσιμα μπουκάλια, η εντός έδρας φανέλα έρχεται με ένα δυσδιάκριτο μπλε και λευκές ρίγες στα πλάγια., ενώ, η εκτός είναι στα λευκά.

Το κόστος? με όνομα, αριθμό και λογότυπο, στα 95,85€.

Βαθμολογία: 3

Sankt Pauli:

Για δεύτερη χρόνια η ομάδα από την κόκκινη πλευρά του λιμανιού συνεργάζεται με την DIY, φέτος τα πράγματα είναι κάπως απογοητευτικά, αν και η εκτός έδρας εμφάνιση με το λευκό χρώμα είναι υπέροχη, η εντός μένει στα κλασικά πρότυπα, καθώς είναι σχεδόν ίδια με την περσινή.

Το όλο πακέτο έρχεται στα 84,95€, ενώ αν προσθέσει κάποιος και το λογότυπο της Astra, πρέπει να προσθέσει άλλα 2€.

Βαθμολογία: 3

Hansa Rostock: 

Οι “Die Kogge” άλλαξαν το βασικό τους χορηγο και πλέον με το ενεργειακό ποτό “28 Black” μπροστά στην φανέλα, ειπαν να κανουν και αλλαγή στον σχεδιασμό της φανέλας τους.

Μπλε σκούρο και μπλε ρίγες σε στυλ τίγηρς, Welcome to the Jungle όπως λένε και οι Guns N’ Roses! H εκτός έδρας εμφάνιση παίζει στο κλασικό άσπρο.

Βαθμολογία: 4

1. FC Heidenheim:

Η FCH ήρθε σε συμφωνία με την Puma, η αναφορά της εντός έδρας εμφάνισης λέει ότι είναι “ρετρό” και επανασχεδιασμένο”. Κάποιος θα περίμενε ποιο πολλά με το σύνθημα “Only the FCH”, αλλά, καταλήγει να αποτίει φόρο τιμης στην εμφάνιση της… Bayern Munich το 1996!

Η νέα εμφάνιση της FCH κοστίζει 89€!

Βαθμολογία: Μόλις 2 βαθμούς, γιατί ουσιαστικά άλλαξε μόνο το λογότυπο της Adidas με την Puma.

Holstein Kiel: 

Η εντός έδρας φανέλα είναι στα χρώματα του θυρεου της περιοχής, άσπρες και κόκκινες χοντρές ρίγες κοσμούν την μπλε φανέλα. 

Η εκτός έδρας φανέλα, θυμίζει την παλιά εκτός έδρας εμφάνιση της Sankt Pauli, όταν είχε χορηγο την “Jack Daniels”!

Βαθμολογία: 3

Hannover 96:
Θεωρώ ότι η εντός έδρας φανέλα είναι απόλυτη επιτυχία. Μια ολοκόκκινη φανέλα, με λευκά γραμματα ο χορηγός και η Macron και το λογότυπο της ομάδας. Η νέα εμφάνιση της κοστίζει 94,42€.

Βαθμολογία: 4

SV Sandhausen:

Κλασική εμφάνιση, άσπρη η εντός και μαύρη η εκτός και με χορηγό, παραγωγό κρασιού!

Βαθμολογία: 4

1. FC Nürnberg:

Η Νυρεμβέργη αποφάσισε και αυτή να κινηθεί σε κλασσικά μοτίβα, πάντως η ολόμαυρη εκτός είναι πολύ καλή.

Βαθμολογία: 3

Kaiserslautern:

Οι “Die Region” έρχονται με μια ολοκαίνουργια κόκκινη φανέλα, Το περιοδικό Der Übersteiger ασχολήθηκε κυρίως με την μεγάλη καθυστέρηση που έγινε η παρουσιαση της νέας εμφάνισης της ομάδας και το βαθμολόγησε με μόλις 1 βαθμο.

HSV:

Είναι γνωστή η κόντρα των 2 ομάδων (Sankt Pauli – HSV), το Der Übersteiger, αναφέρει ότι δεν θα ήθελε να η HSV να έχει βγάλει καλύτερη φανέλα από την Pauli, αλλά, το έκανε, και όπως αναφέρει, είναι απλά υπέροχη, όμως τα 107,45€ που κοστίζει είναι ΠΑΡΑ πολλά!

Οπότε δεν την βαθμολόγησε καν λόγο κόστους!

Fortuna Düsseldorf: 

Η Fortuna έφτιαξε μια όμορφη εντός έδρας φάνέλα, οι λευκές ρίγες είναι πολύ ωραίες πάνω στο κόκκινο, αλλά, τα 102,85€ πάρα πολλά!

Βαθμολογία: 3

Magdeburg:

Η εμφάνιση του Μαγδεμβούργου έρχεται με λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι, οπότε και μικρή βαθμολογία, κόστος κάτι ποιο λίγο από 80€.

Βαθμολογία: 2

Braunschweig:

H “tiger look” εντός έδρας εμφάνιση μπορεί να βάλει τα γυαλιά στην φανέλα της Hansa, δεν είναι και άσχημη!

Μόνο μόλις 92,90€.

Βαθμολογία: 3

Regensburg:

Η Regensburg προσάρμοσε την φανέλα της στα πρότυπα του χορηγού της!

Μόνο 87€ για μια λευκή φανέλα και ένα λογότυπο!

Βαθμολογία: 1

Karlsruhe:

Και η KSC κινήθηκε σε κλασσικά μοτίβα, ολομπλέ φανέλα από την Macron και μόλις 97,85€!

Βαθμολογία: 2

Paderborn:

Η Paderborn κυκλοφόρησε μια όμορφη εντός έδρας εμφάνιση, χοντρές μαύρες και μπλε ρίγες. Μόλις 87€.

Βαθμολογία: 3

Advertisement

Must See

More in Γερμανία