Connect with us

Στοίχημα

Μονόδρομος η νίκη αποψέ για την Τότεναμ. Ντέρμπι στην Πορτογαλία!

Καλησπέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Αν κάτι έχουμε να πούμε για τα χθεσινά ματς και εφόσον τα έχει δει κάποιος, είναι ότι ήμασταν άτυχοι και όχι άστοχοι. Ειδικά στον αγώνα της Τράμπζονσπορ, όπου μπήκε με «γκάζια» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, με το «φτωχό» 1-0. Over 1,5 το θέλαμε. Στο ματς του Λεβαδειακού τώρα (νίκη του θέλαμε εμείς) με την Λαμία, δεν έγιναν οι πολλές φάσεις για γκολ, με τον Λεβαδειακό πάντως και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος, να μπορούσε να πάρει το «τρίποντο». Το τελευταίο σημείο μας πάντως, μας πλήρωσε και μάλιστα με καλή απόδοση. Εύκολα ήρθε το αμφίσκορο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Γλάντμπαχ με την Λεβερκούζεν. Για την ιστορία, 3-2 κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

21:45 Μποαβίστα – Τσάβες

Αρχή θα κάνουμε με τον αγώνα που ρίχνει την «αυλαία» για την δέκατη έβδομη αγωνιστική στην Πορτογαλία. Την επικίνδυνη εκτός έδρας, Τσάβες, υποδέχεται η Μποαβίστα και με νίκη θα κλείσει τον πιο επιτυχημένο πρώτο γύρο, των τελευταίων ετών. Επίσης με νίκη, θα βρεθεί στην όδοη θέση και σε τροχιά Ευρώπης.

Στον δρόμο για την Ευρώπη όμως, είναι ήδη η Τσάβες, που με «τρίποντο» πάει  στην εβδόμη θέση. Εκπληκτικό στατιστικό για μία ομάδα, όπου τα «κυβικά» της είναι να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. 5-6-5 με 15-20 το ρεκόρ της με 4-1-3 και 8-12 εκτός έδρας.

6-2-7 με 15-24 η Μποαβίστα , που στην έδρα της και για τα «στάνταρ» της είναι κάπως καλή. 4-2-2 με 7-8. Μιλάμε ξεκάθαρα για αγώνα χωρίς φαβορί λοιπόν και από το να μπλέξουμε σε σημεία, πάμε στο αμφίσκορο καλύτερα που πληρώνει αρκετά καλά.

21:45 Τσέλμσφορντ – Σλάου Τάουν

Πάμε Αγγλία τώρα και σε αγώνα από την Νάσιοναλ Λιγκ. Τσέλμσφορντ εναντίον Σλάου Τάουν ο αγώνας που δεν θα ασχοληθούμε και πολύ, αφού ότι έχει να κάνει με παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, σε ένα πράγμα πάει το μυαλό μας. Στα γκολ. Πάμε στο να σκοράρουν αμφότερες λοιπόν και τίποτα άλλο!

22:00 Φούλαμ – Τότεναμ  

Από Αγγλία είναι και η τελευταία μας επιλογή και μάλιστα από την κορυφαία κατηγορία. Κομβικής σημασίας το ματς της Φούλαμ με την Τότεναμ, αφού αμφότερες οι ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία. Βέβαια, αυτή που «καίγεται» περισσότερο και όπως είναι απολύτως λογικό, είναι η Τότεναμ.

Η ομάδα του Κοντε και ύστερα από την ήττα στο ματς με την Άρσεναλ, έχασε και δεύτερο σερί παιχνίδι και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Κάνοντας ένα καλό ημίχρονο τα «σπιρούνια» αιφνιδιάσανε την Σίτυ και με δύο γκολ στα «χασομέρια» του πρώτου ημιχρόνου, έδειχναν πως θα επιστρέψουν στις νίκες και μάλιστα σε μία έδρα, όπου δεν έχουν τύχη, σχεδόν όλες οι ομάδες, όχι μόνο της Αγγλίας, αλλά και της Ευρώπης.

Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά έχασαν κιόλας, αφού το δεύτερο ημίχρονο ήταν «κατηφορικό» με τελικό 2-4, να τους «κολακεύει» κιόλας. Για την Φούλαμ τώρα, τα πράγματα «κυλάνε» τόσο καλά, που έχουν φτάσει σημείο οι άνθρωποι του συλλόγου να νιώθουν στεναχώρια, που έχασαν (0-1) εκτός έδρας από την Νιούκαστλ.

Και πως να μην είναι έτσι, όταν η ομάδα του Σίλβα είναι έβδομη στην βαθμολογία και μία «ανάσα» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 9-4-7 με 32-29 και με πρώτο «βιολί» τον ασταμάτητο Μίτροβιτς, που βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο. «Μίνι» ντέρμπι απόψε στο Λονδίνο, με δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους φέτος.

Οι γηπεδούχοι και πριν την ήττα από την Νιούκαστλ, είχαν σερί με πέντε νίκες και αυτό ήταν που τους έβαλε στην «πρίζα» για Ευρώπη. Οπότε θέλουν την νίκη απόψε με κάθε κόστος. Μονόδρομος είναι και για την Τότεναμ η νίκη και θα πέσουν «κορμιά» στον αγωνιστικό χώρο. Την δεδομένη χρονική στιγμή, αν πρέπει να πάμε με την λογική, το «μομέντουμ» και την φόρμα, το ποντάρισμα στα αριστερά είναι το ιδανικό σημείο.

Τρίτη σερί ήττα όμως για την Τότεναμ και τον Κόντε, θα πέσει πολύ «βαριά» σε όλους στον σύλλογο. Ρίσκο το «διπλό», αλλά πληρώνει απίστευτα. Επειδή οι δύο ομάδες όμως, φέτος είναι «όσα πάνε και όσα έρθουν» και «πολλά με λίγα», θα βάλουμε και το over 2,5 στο ποντάρισμα μας.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα