Connect with us

Στοίχημα

«Μονόδρομος» η νίκη για ΟΦΗ. Μια από τα ίδια για Αστέρα, Ιωνικό!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ένα πολύ δυνατό ταμείο μας στέρησε εχθές η Ρόμα. Για να ήμαστε πιο δίκαιοι, ο διαιτητής του αγώνα κατά κύριο λόγο, που έκανε ότι περνούσε από το «χέρι» του, για να μην κερδίσει (1-1) η ομάδα του Μουρίνιο (έχασε και πέναλτι πάντως) την Τορίνο. Οι άλλες τρείς επιλογές μας τώρα, πέρασαν «αέρα». Εύκολα ήρθε το αμφίσκορο στο Μονπελιέ – Ρεμς (1-1), όπως και στον αγώνα της Φραϊμπουργκ με την Ουνιόν (4-1). Στο τελευταίο ματς χρονικά η Μίλαν κέρδισε δύσκολα όπως προβλέψαμε, αλλά δίκαια την Φιορεντίνα με 2-1. Δεν πειράζει όμως, προχωράμε…

18:00 Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Πάμε Τρίπολη για αρχή. Ματς «τελικός», τόσο για τον Αστέρα (και τον προπονητή του φυσικά) όσο και για τον Ιωνικό. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και με τον πρώτο γύρο να τελειώνει σήμερα, θα ήθελαν να πάρουν την νίκη, ώστε να πάνε ήρεμοι στην διακοπή. Με «κάτω» τα χέρια έχασαν οι «Αρκάδες» στην Αθήνα από τον Ατρόμητο πριν λίγες μέρες, με το τελικό 0-2 να είναι και τιμητικό για αυτούς, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκαν απειλητικοί.

Από ήττα και μάλιστα εύκολη προέρχεται και ο Ιωνικός για το ματς αυτό. Το τελικό 0-3 με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, είναι απολύτως δίκαιο, μιας και οι παίκτες του Σπανού και με ελάχιστες περιπτώσεις, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας. Έτσι, σήμερα στην Τρίπολη είναι αναγκασμένοι να ψάξουν βαθμούς ή βαθμό, ώστε να  μην τους βρει η διακοπή στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Ειδικά αν πάει κάποιος πίσω, θα δει δύο σερί «διπλά» του Ιωνικού και με το ίδιο σκορ (3-2), στο γήπεδο αυτό. Βέβαια, άλλο πέρσι και άλλο φέτος, καθώς το τελευταίο «διπλό» ήταν σε αδιάφορο ματς στα play-off. Το «κεφάλι» παίζει ο τεχνικός των γηπεδούχων στο σημερινό ματς και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, οι γηπεδούχοι θα μπουν με φόρα στο ματς. Το αν θα το κερδίσουν, θα εξαρτηθεί από πολλά βέβαια. Θα ρισκάρουμε πάντως σε ποντάρισμα στην Τρίπολη, αλλά με κάλυψη. 1Χ με over 1,5 και αναμένουμε.

19:30 ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Δεύτερη «στάση» για σήμερα, η πανέμορφη Κρήτη, εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον «πληγωμένο» από απουσίες, Λεβαδειακό και θέλει μόνο την νίκη. Οι δύο απανωτές ήττες από Ιωνικό εντός έδρας με 0-2 και ΑΕΚ εκτός (0-3), έφεραν «τριγμούς» στην ομάδα. Μέσα και έξω, μιας και ο κόσμος της, τα έβαλε με όλους! Έτσι, σε περίπτωση που δεν έρθει το «τρίποντο» σήμερα και μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις.

Στην ιδιά «μοίρα» με τους γηπεδούχους, είναι και η ομάδα του Βέλιτς. Εκεί βέβαια δεν υπάρχουν «γκρίνιες» και «μουρμούρες», αφού μπορεί να είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας με επτά βαθμούς (μαζί με τον ΟΦΗ), αλλά τα ματς τα παλεύει. Ειδικά στο πρόσφατο με τον Ολυμπιακό, όπου, μπορεί να έχασε (φυσιολογικά), αλλά έβγαλε καλή εικόνα.

Στην Κρήτη και στο συγκεκριμένο γήπεδο οι «βιωτοί» έχουν καλή παράδοση, αλλά ταξίδεψαν εκεί με ένα «κάρο» απουσίες. Απουσίες σημαντικών παικτών μάλιστα. Έτσι και με την πίεση που έχουν από τον κόσμο τους οι γηπεδούχοι για την νίκη, θα πάμε σε ένα ποντάρισμα στο 1Χ με over 1,5. Δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι.

22:15 Σάντα Κλάρα – Εστορίλ

«Αυλαία» ρίχνει και η Πορτογαλία απόψε. Σάντα Κλάρα εναντίον Εστορίλ το παιχνίδι που θα κλείσουμε τις επιλογές μας και ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι στα ίδια εντελώς αγωνιστικά επίπεδα, αλλά και βαθμολογικά, δεν θα «βασανιστούμε» ιδιαίτερα. Μία ήττα μετράει εκτός έδρας η φιλοξενούμενη ομάδα, σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό λέει πολλά για το σημείο που θα επιλέξουμε. Οι γηπεδούχοι τώρα, δεν «πατάνε» καλά ως στιγμής και δίκαια βρίσκονται στον «πόντο» από την επικίνδυνη «ζώνη». Αναμένουμε σκληρή μάχη πάντως, σε ένα ματς, όπου βάσει εικόνας των δύο ομάδων ως τώρα, έχει ένα μικρό προβάδισμα για νίκη η φιλοξενούμενη. 2Χ με over 1,5 λοιπόν και τα λέμε από αύριο με Μουντιάλ πλέον!

 

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα