Connect with us

Στοίχημα

Μονόδρομος το κύπελλο για Λυών και Λιλ. Μία απο τα ίδια για Πόρτο!

Καλημέρα κόσμε, όσο καλές είναι οι τελευταίες μέρες βέβαια. Όταν βλέπεις εικόνες από μικρά παιδία που έχουν χάσει την ζωή τους, τα πάντα περνάνε σε δεύτερη «μοίρα». Αναφέρομαι φυσικά στον σεισμό που έγινε σε Τουρκία- Συρία και έχει αφήσει πίσω του, χιλιάδες νεκρούς. «Παγωμάρα» και τίποτα άλλο. Η ζωή προχωράει όμως και με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα μικρά παιδιά «χαμένα», θα προχωρήσουμε και εμείς. Ακόμα μία μέρα ήταν η χθεσινή που χάσαμε το ταμείο στο γκολ, με την «γκίνια», να είναι πάνω μας εδώ και κάμποσες μέρες. Αναφέρομαι στον αγώνα της Φόλκεκ με την Αλόα, όπου το  over 2,5, δεν έχει καταλάβει κανείς, πως δεν ήρθε, για να πληρωθούμε. 1-1 για την ιστορία το τελικό αποτέλεσμα. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, πέρασαν «αέρα», όπως τα περισσότερα σημεία που δίνουμε στην στήλη. Εύκολη νίκη (3-0) για την Γιουβέντους στην Σαλερνιτάνα και το ίδιο για την Μπέρνλι (2-1) κόντρα στην Ίπσουιτς.

19:45 Λυών – Λιλ

Πρώτη επιλογή μας για σήμερα, έρχεται από νωρίς-νωρίς και από το κύπελλο Γαλλίας. Σε νοκ-άουτ αγώνα θα λύσουν τις διαφορές τους  Λυών και Λιλ που έχουν στόχο να φτάσουν στο τελικό και στην κατάκτηση, αφού είναι και ο μόνος «ρεαλιστικός» τίτλους, που μπορούν να διεκδικήσουν φέτος.

Ειδικά οι γηπεδούχοι που στο πρωτάθλημα και μετά το πολύ άσχημο πρώτο γύρο έχουν μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία. Δεν θα «ψάξω» και πολύ το παιχνίδι, ώστε να βρω σημείο, καθώς μιλάμε για μία και έξω ματς και δύο ομάδες που φέτος είναι μία πάνω, δυο κάτω. Πάμε στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο λοιπόν.

22:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς

Περνάμε Αγγλία τώρα και στο εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ με την Λιντς. Από το καλό στο καλύτερο πάνε παιχνίδι με παιχνίδι οι γηπεδούχοι και με τον Τεν Χάαγκ να δείχνει, πως έχει βρει το «κουμπί» για μια σταθερή και ανοδική πορεία. Το εντός έδρας 2-1 με την Κρίσταλ Πάλας πριν λίγες μέρες, έφερε τους «κόκκινους» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με νέο «τρίποντο» απόψε, πάνε δεύτεροι. Αυτήν ήταν και η Πέμπτη σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την Γιουνάιτεντ.

Η Λιντς τώρα, πάει από το κακό στο χειρότερο και το άσχημο είναι, πως σε κάθε ματς παρουσιάζεται και χειρότερη. Η ήττα (0-1) της περασμένης αγωνιστικής από την Νότιγχαμ, ήταν αρκετή, ώστε να «πυροδοτήσει» το κλίμα στα εσωτερικά του συλλόγου, που πλέον είναι στην «γύρα», για προπονητή. Στο αποψινό πολύ δύσκολο παιχνίδι τώρα, πάει και με αρκετές απουσίες.

Κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το «έργο» της, ώστε να βρει «ηρεμία». Μια ήττα σήμερα πάντως, δεν θα αλλάξει κάτι (με την Γιουνάιτεντ παίζει εξάλλου), αλλά αν η εικόνα είναι τραγική και έρθει «βρέξει» κιόλας, τότε θα υπάρξουν περισσότερες αποχωρίσεις και αντιδράσεις.

Στα του αγώνα τώρα. Φαβορί και δίκαια μάλιστα, είναι οι γηπεδούχοι που έχουν πάρει «φόρα» και κάθε βδομάδα παρουσιάζονται και καλύτεροι. Αποδόσεις του 1,40 και του 1,50 όμως, είναι  για γέλια. Ειδικά όταν μιλάμε για αγώνα απο το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να είναι στα «πάνω» της, αλλά κάποια στιγμή και όπως είναι απολύτως λογικό στο ποδόσφαιρο, θα την κάνει την «στραβή». Η Λίντς εξάλλου, έχει κάνει «κηδείες» κατά το παρελθόν, σε παιχνίδια που δεν περίμενε κανείς. Θα πάω και εδώ στο αμφίσκορο και τίποτα παραπάνω!

 

22:45 Ακαδέμικα Βισέου – Πόρτο

Η τελευταία μας επιλογή για σήμερα είναι από αγώνα κυπέλλου πάλι. Της Πορτογαλίας αυτήν την φορά. Προημιτελική φάση και νοκ-άουτ παιχνίδι το Βισέου, Πόρτο, με τις δύο ομάδες να έχουν παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι «δράκοι» και πριν δύο εβδομάδες είχαν αποκλείσει την αποψινή τους αντίπαλο στα ημιτελικά του Λιγκ-καπ (το πήραν κιόλας για πρώτη φορά στην ιστορία τους) σε μονό παιχνίδι, νικώντας πολύ εύκολα 3-0. Σε ουδέτερο γήπεδο βέβαια.

Απόψε πάντως, θα παίξουν στην έδρα της Βισέου, αλλά αυτό λίγο τους ενδιαφέρει. Έχουν στόχο και το κύπελλο και θα κάνουν τα πάντα, ώστε να το κατακτήσουν και αυτό. Κακά τα ψέματα, είναι καλύτερη ομάδα η Πόρτο και δικαίως το φαβορί στην αναμέτρηση.

Θα πάμε στο «διπλό» λοιπόν, αλλά επειδή δεν πληρώνει καλά θα βάλουμε και το over 2,5 στο ποντάρισμα, ώστε να ανέβει η απόδοση και το κέρδος φυσικά.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα