Connect with us

Στοίχημα

Μουντιάλ τέλος. Αρχίζουν τα πρωταθλήματα!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μουντιάλ είχαμε από εχθές το βράδυ και επιτέλους, μπαίνουμε στην κανονικότητα σιγά-σιγά. Από αύριο κιόλας ξεκινάνε τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τα κουπόνια μας θα έχουν πολύ «ζωή». Εχθές τώρα, από τις τρείς επιλογές μας πέρασε το αμφίσκορο στο Κάλιαρι –  Παλέρμο και τίποτα άλλο. Βέβαια, στις άλλες δύο επιλογές τελείως έξω πέσαμε μόνο στο Απόλλων -Καλαμάτα, όπου οι φιλοξενούμενοι έκανα το «μπάμ» και πέτυχαν σπουδαίο «διπλό». 1Χ με δυο ως τρία γκολ το είχαμε.  Στον τελικό τώρα (ο καλύτερος όλων των εποχών) η Αργεντινή για 80 λεπτά μας είχε ταμείο (2-0 από ημίχρονο ήταν). Ένα «μπλακ-άουτ» ενός λεπτού όμως (δύο γκολ η Γαλλία), έφερε το ματς στα ίσια και εμάς στο «κουβά» Νίκη Αργεντινής είχαμε.

19:00  Αδάνασπορ – Ντενίζλισπορ

Αρχή με αγώνα από την Τουρκία και στην πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση της  Αντάνασπορ με την Ντενίζλισπορ, δύσκολα θα πάει κάποιος σε σημείο με σιγουριά, μιας και μιλάμε για δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στα ίδια επίπεδα και βαθμολογική «μοίρα». Να αποφύγουν τον υποβιβασμό προσπαθούν. Πάμε στο γκολ-γκολ χωρίς πολλά-πολλά και συνεχίζουμε.

22:00 Γουίγκαν – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Συνέχεια με «Τσάμπιονσιπ» και ένα ματς, όπου έχει φαβορί ξεκάθαρο. Κάτι που για την συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολύ σπάνιο. Δεύτερη και στον μείον «πέντε» από την κορυφή, με αγώνα λιγότερο η Σέφιλντ. Το ίδιο από τέλος της βαθμολογίας όμως η Γουίγκαν. Δεν θα μπω καν σε ανάλυση για το συγκεκριμένο ματς, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς καλύτεροι και ένα επίπεδο πιο πάνω από την Γουίγκαν. Θα πάω στο φαβορί με κάλυψη όμως, γιατί καμιά φορά και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, η «μπάλα» κάνει παράξενα παιχνίδια. 2Χ με over 1,5 και προχωράμε.

22:15 Σπόρτιγκ Λισαβώνας -Μπράγκα

Με Λιγκ-Καπ Πορτογαλίας θα κλείσουμε τις επιλογές μας  για σήμερα και με τον αγώνα της Σπόρτινγκ με την Μπράγκα. Επιθετικές ομάδες αμφότερες και ..απρόσεκτες στην άμυνα τις περισσότερες φορές (όπως σχεδόν όλες οι ομάδες στην Πορτογαλία) και με τις αποδόσεις να είναι τόσο «χαμηλές» στους γηπεδούχους, θα πάμε στο over 2,5. Επικίνδυνη ομάδα η Μπράγκα και ίσως κάνει και καμία «ζημιά»!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα