Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Εύκολα οι Άγγλοι-Αγχωτικά οι ΗΠΑ στους «16»

Οι Άγγλοι επικράτησαν εύκολα 3-0 της Ουαλία με σκορ 3-0 και συνεχίζουν στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα “Τρία Λιοντάρια” δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν την Ουαλία και με 2 νίκες και 1 ισοπαλία συνεχίζουν στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Αγγλία μπήκε δυνατά και δεν ήθελε να έχει κάποια έκπληξη με την Ουαλία, ο Μάρκους Ράσφορντ, ήταν και ο πρωταγωνιστής του αγώνα πετυχαίνοντας δυο γκολ. Ενώ οι Ουαλοί προσπαθούσαν να κάνουν κάτι θετικό με αντεπιθέσεις.

Τα γκολ μπήκαν στο 50’ από τον Ράσφορντ, στην επόμενο λεπτό από τον Φοντέιν και ξανά από τον Ράσφορντ στο 68’.

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ, Μέπαμ, Ρόντον, Ντέιβις (59΄ Μορέλ), Αμπάντου, Ν. Γουίλιαμς (36΄ Ρόμπερτς), Άλεν (81΄ Κόλγουϊλ), Ράμσεϊ (46΄ Τζόνσον), Τζέιμς (77΄ Γουίλσον), Μπέιλ, Μουρ

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ (57΄ Αλεξάντερ Αρνολντ), Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (65΄ Τρίπιερ), Ράις (58΄ Φίλιπς), Χέντερσον, Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Ράσφορντ (76΄ Γκρίλις), Κέιν (58΄ Γουίλσον)

Οι ΗΠΑ με την νίκη-πρόκριση συνεχίζουν και αυτοί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το “Ψυχροπολεμικό” άρωμα που υπήρχε πριν τον αγώνα, πείσμωσε τους Αμερικάνους και πάλεψαν να πάρουν την νίκη από το Ιράν, σίγουρα μεγάλος ντόρος έγινε για το αν θα τραγουδούσαν οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές τον εθνικό τους ύμνο (σημ.: κάτι που έκαναν υπό την απειλεί συλλήψεων μελών των οικογενειών τους) και με τη νίκη να τους δίνει την συνέχεια στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τους Αμερικάνους να παλεύουν για το γκολ και τους Ιρανούς να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να βάλουν κάποιο γκολ.

Οι Ιρανοί πίεσαν πολύ, ειδικά στο τέλος, αλλά, οι ΗΠΑ άντεξαν και πήραν με δυσκολία την νίκη-πρόκριση με το γκολ που πέτυχε ο Πούλισικ στο 38’.

ΙΡΑΝ: Μπεϊρανβάντ, Ραζεϊάν, Μ. Χοσεϊνί, Πουραλιγκαντζί, Μοχαμαντί (45+2′ Καριμί), Νουρολαχί (71′ Νουρολαχί), Εζατολαχί, Χατζισαφί (71′ Τζαλαλί), Γκολιζαντέχ (78′ Ανσαριφάρντ), Αζμούν (46′ Γκοντός), Ταρεμί

ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ (82′ Μουρ), Κάρτερ Βίκερς, Ριμ, Ρόμπινσον, Μακένι (64′ Ακόστα), Άνταμς, Μουσά, Γουεά (82′ Ζίμερμαν), Σάρτζεντ (78′ Ράιτ), Πούλισικ (46′ Άαρονσον)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο