Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Ο Οτσόα νίκησε τον Λεβαντόφσκι και alle le bleu!

Μια ακόμη λευκή ισοπαλία έληξε σήμερα, ο αγώνας Μεξικό – Πολωνία, μπορεί να μην είχε γκολ, αλλά, είχε αρκετό θέαμα, ο Γκιγέρμο Οτσόα, ο έμπειρος τερματοφύλακας του Μεξικού, έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν 57ο λεπτό, απέκρουσε το πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κράτησε το “μηδέν” στον αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά… χλιαρό και σίγουρα γρήγορα θα ξεχαστεί.

Και οι δυο ομάδες μπήκαν ποιο δυνατά στο 2ο μέρος, με το Μεξικό ναέχει την κατοχή της μπάλας και να απειλεί περισσότερο την αντίπαλη ομάδα.

Η Πολωνία, εκτός του πέναλτι δεν έκανε κάποια σοβαρή απειλή και έχασε το πέναλτι που θα μπορούσε να της δώσει τους 3 βαθμούς της νίκης.

ΜΕΞΙΚΟ (Τάτα Μαρτίνο): Οτσόα, Μόντες, Μορένο, Σάντσες, Γκαγιάρδο, Άλβαρες, Ερέρα (71΄ Ροντρίγκες), Τσάβες, Βέγκα (84΄ Αντούνα Χιμένες), Μαρτίν (71΄ Ραούλ Χιμένες), Λοσάνο.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς): Στσέζνι, Κας, Κίβιορ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι, Ζαλέβσκι, Κριχόβιακ, Καμίνσκι, Σεμπαστιάν Σιμάνσκι (72΄ Φρανκόφσκι), Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι (87΄ Μίλικ).

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, Γαλλία και Αυστραλία, μας χάρισαν γκολ και θέαμα, με τους Γάλλους να κερδίζουν με σκορ 4-1.

Η κάτοχος του τίτλου Γαλλία, δεν ήθελε να έχει την μοίρα της Αργεντινής και μετά το γκολ που δέχθηκε νωρίς από την Αυστραλία μόλις στο 9’ από τον Γκούντγουιν, μάλλον ξύπνησε απότομα και έκανε… παρέλαση σκοράροντας 4 φορές και με τον Ζιρού να γίνετε ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής.

Τα γκολ για την Γαλλία πέτυχαν ο Ζιρού στο 32’ και το 71’, τον Ραμπιό στο 27’ και τον Μπαπέ στο 68’.

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο