Connect with us

Στοίχημα

Μπιλμπάο και Οσασούνα για Ευρώπη. Στο Αγρίνιο «πάιζει» μπαλά το άγχος….

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Θα μπορούσε να ήταν σούπερ βέβαια, αν ο Άγιαξ στο ματς με την Ναϊμέγκεν, εκμεταλλευόταν τις πολλές ευκαιρίες για γκολ που έχει στο πρώτο ημίχρονο. Over 1,5 ημίχρονο το σημείο μας (1-0 ήρθε) για την ιστορία. Θα ήταν σούπερ όχι μόνο για το σημείο στον Άγιαξ, αλλά και για τα άλλα δύο που πέρασαν «αέρα» και είχαν απίστευτες αποδόσεις Εύκολη νίκη πέτυχε η «Γαλατα» στην έδρα της «Φενέρ» με 3-0 (2Χ over 1,5 το σημείο μας) και πλήρης δικαίωση για την στήλη, αφού σας γράψαμε, ότι η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας, είναι τραγική.

Επιβεβαίωση για την στήλη όμως και στο ματς της Σεβίλλης με την Χετάφε. Γράψαμε πως η «σοβαρή» Σεβίλλη μπορεί να πάρει (2-1 κέρδισε) το ματς και να μας πληρώσει. 1 με over 1,5 το σημείο μας. 3.70 το σημείο στην «Γαλατά», 2,65 στην Σεβίλλη. Ταμείο δεν πήγαμε όμως, εκτός και αν κάποιοι τα παίξανε και μονά τα παιχνίδια, οπότε πήραν χρήμα. Πάντως, για εμάς εδώ επιτυχία θεωρείτε ΜΟΝΟ όταν κλείσει η «τριάδα» και τίποτα άλλο!

16:00 Μπασάκσεχιρ – Αδάνασπορ

Με Τουρκιά θα κάνουμε την αρχή για τις σημερινές επιλογές μας και ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, που θα γίνει νωρίς το μεσημέρι. Μόνο νίκη θέλουν «Μπασάκ» και Αδάνασπορ στην μεταξύ τους κόντρα, αφού όποια ομάδα καταφέρει να την πάρει, θα βρεθεί σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ! Να σας το δώσω κα σε εικόνα για να εμπεδώσετε πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι.

9-4-3 με 25-17 και στην δεύτερη θέση η γηπεδούχος ομάδα και μόλις στο μείον «τέσσερα» από την «Φενέρ» που έχασε εχθές. Στο μείον «πέντε» με 8-6-2 και 32-16 οι φιλοξενούμενοι. Έτσι, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, θα πέσουν «κορμιά» στο χορτάρι σήμερα.

Βέβαια, αν είναι να ξεχωρίσω κάποια ομάδα από τις δύο και να πάω προς ένα σημείο, αυτή είναι η «Μπασάκ». Έχει καλύτερο ρόστερ, έχει καλή έδρα για τα δεδομένα τα δικά της και της κατηγορίας και έχει και την παράδοση με το μέρος της στα παιχνίδια με την σημερινή της αντίπαλο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Αδάνασπορ δεν είναι καλή ή δεν θα παλέψει το ματς. Αντιθέτως, θα ψάξει το «τρίποντο». Όπως έγραψα και πιο πάνω όμως, ξεχωρίζω τους γηπεδούχους φέτος και θα τους εμπιστευτώ στο ποντάρισμα μου!

17:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Συνεχίζουμε με αγώνα από την Ελλάδα τώρα και αυτόν του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ. Τεράστια νίκη που την έβαλε στο δρόμο για την «εξάδα» πέτυχε η ομάδα του Αναστάσιου πριν λίγες μέρες και το τελικό 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Έτσι, αν και σήμερα πάρουν «τρίποντο» θα μπούνε με τα «χίλια» στο «κόλπο».

Για τους φιλοξενούμενους τώρα, τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό, αλλά στον με την αρχή του δεύτερου γύρου έχουν δείξει «σφυγμό». 1-1 εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και 0-0 με Βόλο εντός πριν λίγες μέρες.

Οι δυο ισοπαλίες αυτές όμως, δεν έχουν κάνει την διαφορά βαθμολογικά για την ομάδα της Κρήτης, παρά μόνο ψυχολογικά, αφού είναι ακόμα μία «ανάσα» από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Φαινομενικά, υπάρχει ένα προβάδισμα για νίκη στους γηπεδούχους, αφού είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουν το «μομέντουμ» με το μέρος τους, αλλά έχουμε να κάνουμε με αγώνα από Σούπερ Λιγκ….

Κατά την γνώμη μου ο αγώνας είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα, αφού αν μια ομάδα έχει άγχος, αυτή είναι ο Παναιτωλικός, που ξέρει πως με νίκη θα βρεθεί «εξάδα». Έτσι, θα πάει το ματς συντηρητικά. Ο ΟΦΗ έδειξε κάτι θετικό στα δύο προηγούμενα και θα παλέψει για βαθμούς ή βαθμό σήμερα. Πολύ λογικά λοιπόν, το ματς θα είναι κλειστό και θα φοβάται η μία ομάδα την άλλη. Πάμε σε ένα ποντάρισμα στα δύο με τρία γκολ επομένως και τίποτα άλλο!

22:00  Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα, με αγώνα από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Μπιλμπάο και Οσασούνα ρίχνουν την «αυλαία» της δέκατης έκτης αγωνιστικής στην «Λίγκα» και θέλουν να το κάνουν με νίκη, ώστε να μείνουν μέσα στους στόχους τους, αφού ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά» και για τις δύο μετά.

7-4-4 με 24-14 για τους «Βάσκους», που είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και με νίκη πάνε στην τέταρτη. Στην ένατη με 7-2-6 και 16-16 οι φιλοξενούμενοι, που με δικιά τους επικράτηση, προσπερνάνε την Μπιλμπάο και βάζουν «πλώρη» για Ευρώπη.

Η Καλή αγωνιστική κατάσταση της γηπεδούχου όμως και το 23-11-7 με την Οσασούνα στην έδρα της μου δείχνει τον δρόμο για σημείο. Η Οσασούνα όμως φέτος έχει πάρει «ζεστά» την υπόθεση Ευρώπη και κάνει πολύ καλή χρονιά. Ενώ δεν τα πάει και άσχημα εκτός έδρας, αφού «τρέχει» ρεκόρ 2-2-3 με 5-8. Οπότε στο σημείο μου θα βάλω και την κάλυψη μέσα, μιας και θα πάω στο φαβορί. 1Χ με δύο ως τέσσερα τέρματα νομίζω είναι εφικτό σημείο και πληρώνει αρκετά καλά.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα