Connect with us

Στοίχημα

Μόνο για γέλια το Μουντιάλ πλέον, ύστερα απο αυτό που έπαθε η Αργεντινή!

Αυτό που έγινε εχθές με την Αργεντινή και το «ζήσαμε» για τα καλά, δεν έχει προηγούμενο. Όχι μόνο εμείς εδώ, αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Και ποιος θα περίμενε φυσικά, με 1-0 ημίχρονο υπέρ της Αργεντινής, να κάνει την ανατροπή η Σαουδική Αραβία. Και όμως έγινε, γύρισαν το ματς οι Άραβες, πήραν την νίκη και έκαναν ολόκληρη τη γη, ένα τεράστιο «κουβά». Μετά το χθεσινό λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος (για εμένα τουλάχιστον) να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την συγκεκριμένη διοργάνωση. Βέβαια, δεν τα γράφω είναι δικαιολογία αυτά. Πέσαμε έξω!

14:00  Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόρσκλα

Με Ουκρανία θα ασχοληθούμε για αρχή. Δεύτερη  (με παιχνίδι λιγότερο) και  στο μείον «οκτώ» από την πρωτοπόρο Ντνίπρο, η Σαχτάρ, υποδέχεται σε λίγη ώρα την Βόρσκλα και θέλει μόνο την νίκη. Οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, είχαν βάλει σε δεύτερη «μοίρα» το πρωτάθλημα, αφού είχαν ρίξει όλο το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό τους στέρησε σημαντικούς βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για τον τίτλο.

Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχει πλέον και θέλουν να ξεκινήσουν την «αντεπίθεση» τους στα εγχώρια από σήμερα κιόλας. Η Βόρσκλα πάντως, κάνει μια σχετικά καλή χρονιά, αφού είναι στο μείον «οκτώ» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μιλάμε για άθλο πάντως, αν αναλογιστεί κανείς πως όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας (λόγο πολέμου), παίζουν με γηγενείς πάικτες, μικρούς σε ηλικία και άπειρους.

Η Σαχτάρ πάντως και έτσι, έχει το καλύτερο ρόστερ και δίκαια λογίζεται ακόμα και τώρα που είναι οκτώ βαθμούς πίσω, το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Φαβορί είναι και στο σημερινό ματς βέβαια, και θα πάμε στον «άσσο» με over 1,5.

19:00  Κράσνονταρ – Λοκομοτίβ Μόσχας

Δεύτερη επιλογή μας είναι από την Ρωσία. Για το κύπελλο συγκρούονται απόψε Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας και είναι άγνωστο, το πώς θα αντιμετωπίσουν το ματς αμφότερες. Άγνωστο είναι ακόμα και το τι ενδεκάδες θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο οι προπονητές.

Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι και αυτό με τα προβλήματα του (λόγο πολέμου με την Ουκρανία), αφού κατά κύριο λόγο, όλες οι ομάδες παίζουν με μικρούς πάικτες και Ρώσους. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να «ψαχτούμε» σε σημεία και θα πάμε στο αμφίσκορο, που πληρώνει καλά.

21:00 Βέλγιο – Καναδάς

Πάμε στην τελευταία επιλογή μας για σήμερα, όπου «μοιραία» θα έρθει από το Μουντιάλ. Μετά το «στραπάτσο» της Αργεντινής από την Σαουδική Αραβία, δεν θα ξανά ασχοληθώ σοβαρά (εκτός από ένα-δύο ματς) με την διοργάνωση. Έτσι, στον αγώνα του Βελγίου με τον Καναδά θα ποντάρω στο over 4,5 κόρνερ, των «τυπικά» γηπεδούχων, στο πρώτο ημίχρονο και τίποτα άλλο. Τα λέμε άυριο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα