Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκες θέλουν Λίβερπουλ και Σεβίλλη. Με τα γκολ στην Φρανκφούρτη!

Λίγες εβδομάδες μείνανε μέχρι το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και τα πρωταθλήματα είναι στα «φόρτε» τους, ώστε να κλείσει ο πρώτος γύρος. Βέβαια, σε αυτά υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού όλες οι ομάδες έχουν στόχους. Στόχους έχουμε και εμείς βέβαια. Κέρδη!

19:30 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται σε λίγες ώρες στην Φρανκφούρτη. Εκεί όπου η γηπεδούχος Αϊντραχτ περιμένει την Ντόρτμουντ με «άγριες» διαθέσεις, ύστερα από την νίκη (2-1) κόντρα στην Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μια νίκη που της δίνει μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Εκεί που είναι ήδη η Ντόρτμουντ, ύστερα από το 0-0 με την Σίτυ πριν λίγα βράδια.

Στα του σημερινού αγώνα τώρα, οι γηπεδούχοι είναι στο μείον τέσσερα από την κορυφή και οι φιλοξενούμενοι ένα βαθμό πιο κάτω. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς λοιπόν, θα «πέσουν» κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Φυσιολογικά επομένως, μιλάμε για αγώνα no-bet και θα ψάξουμε κέρδος στα γκολ. Γκολ που έχει πολλά η παράδοση μεταξύ τους. Αμφίσκορο με over 2,5 λοιπόν και πάμε παρακάτω…

19:30 Σεβίλλη – Ράγιο Βαγεκάνο

Έχει «σφυγμό» η Σεβίλλη τελικά. Αυτό οφείλετε σε μεγάλο ποσοστό στην αλλαγή προπονητή, που μέχρι τώρα λειτουργεί θετικά. Με τον Σαμπάολι στον πάγκο ο σύλλογος της «Ανδαλουσίας» άρχισε να παίρνει νίκες (σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) και να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό.

Τεράστια ήταν η νίκη (3-0) επί της Κοπεγχάγης πριν λίγα βράδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό της δίνει αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια. Με στόχο την νίκη και μόνο θα παρατάξει την ομάδα του ο Χιλιανός τεχνικός απόψε κόντρα στην Βαγεκάνο.

Την επικίνδυνη Βαγεκάνο που είναι τρία ματς χωρίς ήττα. Την αγωνιστική που πέρασε διάλυσε την Κάδιθ με 5-1. Ήττα για την Σεβίλλη (1-3) εκτός από την Ρεάλ. Βρίσκει τα «πατήματα» της λοιπόν σιγά-σιγά η γηπεδούχος ομάδα και η νίκη με την Κοπεγχάγη της έχει δώσει άλλον «αέρα».

Δεν είναι φαβορί απόψε, αλλά αν παίξει όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, μπορεί να πάρει το ματς και να μας πληρώσει. Έτσι, ένα ποντάρισμα στον «άσσο»  είναι εφικτό και σε καλή απόδοση.

21:45 Λίβερπουλ – Λιντς

Κλείνουμε με το εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Λιντς. Την περασμένη βδομάδα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, οι παίκτες του Κλοπ δεν ήταν καθόλου σοβαροί, έχασαν τον αγώνα και μας στέρησαν το τέσσερα στα τέσσερά. Απόψε με την Λιντς και αν παίξουν όπως με τον Άγιαξ (3-0 νίκη) πριν λίγα βράδια, θα μας πληρώσουν. Από νωρίς μάλιστα αφού η Λιντς, δύσκολα θα βγάλει την χρονιά έτσι, όπως παίζει. Πάμε στον «άσσο» από ημίχρονο με over 2,5 και αναμένουμε!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα