Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη θέλει η Έλτσε, αλλά….. Ντέρμπι ανόδου στην «Τσάμπιονσιπ» της Σκωτίας!

Καλησπέρα κόσμε και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Ωραίο σήμερα το κουπονάκι που κρατάμε στα χέρια μας και έχω ξεχωρίσει ήδη τρείς επιλογές, ώστε να επιστρέψουμε στα κέρδη. Ισπανία, Σκωτία και Γαλλία είναι τα πρωταθλήματα που θα ασχοληθούμε, καθώς υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις σε αυτά.

21:45  Ρεϊθ Ρόβερς – Εϊρ Γιουνάιτεντ

Πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι από την «Τσάμπιονσιπ» της Σκωτίας, εκεί όπου υπάρχει ντέρμπι ανόδου. 9-7-9 με 33-33 για την Ρεϊθ Ρόβερς που είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη απόψε πιάνει «τετράδα» και μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου. 11-6-7 με 46-32 για την τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, Εϊρ που με «τρίποντο» πάει δεύτερη και βγάζει εκτός στόχου την αντίπαλο της .Δεν είναι παιχνίδι με φαβορί το συγκεκριμένο, μιας και η κατηγορία είναι….παράξενη πολύ. Έτσι, θα πάμε στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο.

22:00 Έλτσε – Μπέτις

Πάμε Ισπανία τώρα και ένα ματς, όπου φαινομενικά (πάντα βάσει της εικόνας των ομάδων, παιχνίδι με παιχνίδι) υπάρχει φαβορί. Αυτό είναι Μπέτις που φέτος είναι σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει σπουδαία χρόνια και με ρεκόρ 11-4-7 και τέρματα 29-23, είναι στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στο μείον «τέσσερα» από την «τετράδα».

Στον αντίποδα τώρα, η γηπεδούχος Έλτσε είναι με το «ενάμιση»  πόδι στην «σεγκούντα» και ούτε απανωτά «θαύματα» δεν την σώζουν. 1-6-15 με 15-45 ο απολογισμός της ως τώρα και δικαιολογημένα είναι και σήμερα «αουτσάιντερ», σε ακόμα ένα παιχνίδι της. Μιλάμε για Ισπανία όμως, όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο και καλύτερα να μείνουμε μακριά από σημεία. Το τελευταίο της «χαρτί» παίζει η Έλτσε λοιπόν και περιμένω τουλάχιστον, να παλέψει το ματς και να βρει δίχτυα. Γκολ – γκολ και εδώ λοιπόν και κοιτάμε το ματς αυτό και στο live…

22:00 Λιλ – Μπρεστ

Τελευταία μου επιλογή για σήμερα είναι από την Γαλλία και τον «κομβικής» σημασίας αγώνα της Λιλ με την Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι την αγωνιστική που πέρασε, έχασαν μια τεράστια ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη. Στο εκτός έδρας ματς με την Παρί και ενώ δύο λεπτά πριν την λήξη του, ήταν μπροστά στο σκορ 3-2, «βραχυκύκλωσαν», έχασαν 3-4 και έμειναν στον «άσσο».

Ή ήττα αυτή, άφησε τους «λιλουά» στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στο μείον «έξι» από την «τετράδα». Έτσι, απόψε η νίκη επί της Μπρεστ είναι μονόδρομος. Μια Μπρεστ που με ρεκόρ 4-8-12 και τέρματα 25-40 είναι στο συν «δύο» από τις επικίνδυνες θέσεις και αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς παντού.

Καλύτερη ομάδα όμως, ως στιγμής οι γηπεδούχοι και δικαιολογημένα είναι το φασόλι στην αναμέτρηση. Οι αποδόσεις βέβαια, δεν αξίζουν και θα «αγοράσουμε» και το over 2,5 μαζί με τον «άσσο».

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα