Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη θέλει η Λυών. Ντέρμπι με φαβορί στην Γερμανία!

Καλησπέρα φίλοι μου και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Σήμερα ανέβηκαν κάπως αργά τα παιχνίδια και για αυτόν τον λόγο, θα το πάμε στην «ξεπέτα» και χωρίς αναλύσεις και τα σχετικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, πως δεν έχουμε «διαβάσει» τα παιχνίδια. Γερμανία, Ιταλία και Τουρκία απόψε στο «μενού».

19:00  Ανκαραγκουτσού – Τράμπζονσπορ

Με στόχο να «κλείσει» καλά την χρονιά θα παραταχθεί απόψε στην έδρα της Ανκαραγκουτσού η Τράμπζοσπορ. Είναι καλύτερη ομάδα και το δίκαια το φαβορί στην αναμέτρηση. Δεν γράφουμε κάτι άλλο και πάμε στο «διπλό» με over 1,5!

21:30 Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ

Στην Γερμανία τώρα, υπάρχει το ντέρμπι της κοιλάδας του «Ρουρ», εκεί που η Ντόρτμουντ και ύστερα από την ήττα στην Βόλφσμπουργκ, «καίγεται» για νίκη, ώστε να πει «αντίο» στην φετινή χρόνια, τόσο με νίκη όσο και κοντά στην κορυφή. Όσο γίνεται φυσικά. Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους και αν εξαιρέσουμε την νίκη με την Στουτγάρδη, δεν «πατάνε» καλά.

Και δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι από το ματς απόψε. Ειδικά αν παίξουν όπως με την Μπόχουμ, όπου και έχασαν πριν λίγα βράδια. Πιο πολύ θέλουν να τελειώσει το αποψινό ματς και να πάνε στην διακοπή, να ηρεμήσουν και να κοιτάξουν να επανέλθουν αγωνιστικά. Λοιπόν, «διπλό», over 3,5 και προχωράμε…

22:00 Λυών – Νις

Κλείνουμε με Γαλλία και το αμφίρροπο παιχνίδι της Λυών με την Νις. Δύο ομάδες που ως στιγμής φέτος είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα και από όποια πλευρά και να το δει κάποιος. Οπότε, ότι αποτέλεσμα έρθει απόψε, φυσιολογικό θα είναι. Ρίσκο το ποντάρισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες, αλλά οι γηπεδούχοι είναι το «βαρύ» όνομα στο «ζευγάρι» και θα πάμε στον «άσσο» με over 2,5. Η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας και η Νις σπάνια περνάει ευχάριστα βράδια στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα