Connect with us

Uncategorized

Μόνο νίκη θέλει η Μίλαν, Ανοικτό ματς στην Γερμανία!

Καλησπέρα φίλοι μου, μπερδεμένη εχθές η μέρα στοιχηματικά. Αναβλήθηκε λόγο καιρού το παιχνίδι στην Αγγλία, η Τότεναμ ναι μεν κέρδισε την Φούλαμ, όπως σωστά προβλέψαμε, αλλά δεν πληρωθήκαμε. Δεν πληρωθήκαμε γιατί θέλαμε και το over 2,5 στο σημείο μας. Έτσι, το μόνο σημείο που μα έδωσε κέρδος ( και αν το έπαιξε κάποιος μόνο του), ήταν το αμφίσκορο στο παιχνίδι της Μποαβίστα με την Τσάβες. 1-1 για την ιστορία. Τρίτη σήμερα και το κουπόνι είναι σαν αυτά του ΣΚ. Πολλές επιλογές για όλα τα «γούστα»!

21:30 Χέρτα – Βόλφσμπουργκ

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από την «Μπουντεσλίγκα». Την πολύ «φορμαρισμένη» και άκρως επιθετική,  Βόλφσμπουργκ, υποδέχεται η Χέρτα και σε κακή χρονικά στιγμή μάλιστα. Η ομάδα του Βερολίνου, δεν μπήκε με το «δεξί» στο 23, αφού έχασε από την Μπόχουμ εκτός έδρας με 3-1 και έμεινε μια θέση πάνω από τον «πάτο» της βαθμολογίας. Το άσχημο ήταν και η εικόνα που έβγαλε η ομάδα, που ήταν απλά, τραγική.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, μπήκαν «φουριόζοι» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και με τρόπο, που άφησε τους πάντες στην κατηγορία «άφωνους». Τρομερό ποδόσφαιρο και νίκη 6-0! επί της Φράιμπουργκ. Της δεύτερής στην βαθμολογία Φράιμπουργκ, που μέχρι και πριν το ματς αυτό είχε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην χώρα, με δεκαεπτά τέρματα παθητικό.

Κρίσιμο παιχνίδι το αποψινό και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το «τρίποντο», ώστε να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι, θέλουν την νίκη, που θα τους βάλει για τα καλά στο δρόμο για τα «αστέρια».

5-0-0 με 17- 1 τα τελευταία τους παιχνίδια πριν την διακοπή και κόντρα στην Χέρτα που μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία (2-0-4) της παιχνίδια, είναι δικαίως το φαβορί. Ειδικά αν παρουσιαστούν όπως με την Φράιμπουργκ. Τότε η Χέρτα κινδυνεύει με νέο «διασυρμό». Επειδή όμως στην Γερμανία δεν υπάρχει λογική, θα πάμε απλά στο over 2,5 και τίποτα άλλο.

21:45 Σόλιχαλ – Νοτς Κάουντι

Πάμε Αγγλία τώρα και στην Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου το «τρένο» της Νοτς Κάουντι θέλει να κάνει ακόμα ένα «βήμα» τίτλου και φυσικά ανόδου. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η Κάουντι έπεσε «θύμα» έκπληξης, καθώς είδε την Μπόραμ να φεύγει με τον «βαθμό» από την έδρα της. Το τελικό 1-1 πάντως, αδικεί την Κάουντι, αφού έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Έτσι, απόψε στην έδρα την Σόλιχαλ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού πλέον είναι ισόβαθμη με την Ρέξαμ στην κορυφή.

Η Σόλιχαλ τώρα και για τα δεδομένα της κάνει μία «μεστή» χρονιά, όπου αν και έχει πολλά «σκαμπανεβάσματα», είναι στην μέση της βαθμολογίας. 9-6-10 με 37-36 το ρεκόρ της. Ήττα 1-2 από την Όλντερσοτ, την αγωνιστική που πέρασε. Ο στόχος της παραμονής δύσκολα θα χαθεί πάντως αν συνεχίσει έτσι, αλλά απόψε έχει πολύ δύσκολο «έργο».

Δύσκολα θα κάνει δεύτερο σερί «στραβοπάτημα» και η Κάουντι όμως, που κακά τα ψέματα έχει τεράστια διαφορά δυναμικότητάς από την Σόλιχαλ και μόνο με «θαύμα» δεν θα πάρει αυτό που θέλει απόψε.  Πάμε στο «διπλό» με over 1,5 λοιπόν και μέχρι εκεί!

21:45 Λάτσιο – Μίλαν

Για τέλος αφήσαμε το ντέρμπι της Ιταλίας. Λάτσιο εναντίον Μίλαν λοιπόν, σε ένα ματς, όπου και οι δύο ομάδες «καίγονται» για την νίκη. Οι γηπεδούχοι μετά το 2-2 με την Λέτσε εντός έδρας, έβγαλαν «αντίδραση». Κέρδισαν την Σασσουόλο 2-0 για το πρωτάθλημα, όπως και 1-0 την Μπολόνια για το κύπελλο Έτσι, θέλουν συνέχεια στις νίκες, ώστε να μείνουν στον στόχο τους. Την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την Μίλαν τώρα, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Αλέγκρι, που μέσα σε αυτά ήταν το 0-0 με την Τορίνο και αποκλεισμός στο κύπελλο, όπως και η ήττα με «κάτω» τα χέρια στο τελικό του Σούπερ-Καπ από την Ίντερ. Η ήττα από την Ίντερ πάντως, άφησε «σημάδια» με το 0-3 να πέφτει πολύ «βαρύ» σε όλους στον σύλλογο. «Βαρύ» είναι το κλίμα και για τον Αλέγκρι πλέον, αφού μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα πέσρι, αλλά οι απαιτήσεις, για μία ομάδα σαν την Μίλαν, είναι πολλές.

Έτσι, μόνο αν οδηγήσει την ομάδα του σε νίκες θα «γυρίσει» το κλίμα υπέρ του. Δύσκολη αποστολή πάντως απόψε, αφού η Λάτσιο είναι πάντα ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, ενώ πάντα βάζει «δύσκολα» στης Μίλαν. Στην προσπάθεια της απόψε όμως, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Την απουσία του «ηγέτη» της, Ιμόμπιλε.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και αν θα έπρεπε να πάω σε σημείο βάσει εικόνας των δύο ομάδων, η ισοπαλία θα ήταν ιδανική. Η Μίλαν όμως «καίγεται» και έχει δείξει πως στα πολύ δύσκολα ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Ρίσκο το «διπλό», αλλά αξίζει. Θα βάλω και το over 1,5 μαζί όμως, καθώς φτάνει την απόδοση πολύ ψηλά. Τόσο ψηλά, που προσφέρεται και για μονό ποντάρισμα….

 

Advertisement

Must See

More in Uncategorized