Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη θέλει η Φενέρμπαχτσε. Το ίδιο και η Γιουνάιτεντ!

Καλημέρα φίλοι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το απόλυτο εχθές, αφού από τις τρείς επιλογές πέρασε μόνο η μία. Από θέμα ατυχίας δεν πέρασε το σημείο στον αγώνα της Γουίκομ με την Μρίστολ Ρόβερς, μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γρήγορο προβάδισμα που πήραν και έχασαν κιόλας. Στο άλλο ματς πάντως, αυτό της Καρλαϊλ με την Μπράντμπφορντ , αν το πιάναμε (γκολ-γκολ), θα ήταν από καθαρά θέμα τύχης. Και το λέμε αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου στον αγώνα. Πάμε στα σημερινά τώρα και σε τρία παιχνίδια, όπου υπάρχουν σημεία αρκετά καλά για ποντάρισμα και εφικτά.

16:00 Μπασάκσεχιρ – Αντάλιασπορ

Πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι από Τουρκία και με έναν αγώνα που θα γίνει πολύ νωρίς. Την επικίνδυνη Αντάλιασπορ υποδέχεται η Μπασάκσεχίρ και θέλει να συνεχίσει την πορεία που κάνει τον τίτλο (τρείς πόντους απέχει από την κορυφή). Η «Μπασάκ» πριν λίγες μέρες στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουμρανίγεσπορ, δεν βρήκε και «τρελή» αντίσταση, κέρδισε εύκολα 3-1 και πάει παρακάτω.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα. Στο παιχνίδι με την Ανκαραγκουτσού εντός έδρας «αυτοκτονήσαν». Την μία ευκαιρία μετά την άλλη έχαναν και «τιμωρήθηκαν» στο τέλος του αγώνα με δύο απανωτά γκολ. Το τελικό 0-2 έβγαλε στην επιφάνεια τα πολλά προβλήματα, που υπάρχουν στην άμυνα τους και σήμερα με την «Μπασάκ», θα έχουν τρομερό πρόβλημα, αν παρουσιάσουν αμυντικά την εικόνα που έχουν σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια ως τώρα.

Στοιχηματικά τώρα και βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, η «φόρμα» και το «μομέντουμ», λένε ποντάρισμα στους γηπεδούχους. Μιλάμε για Τουρκία όμως και όσο «προβληματική» και να είναι στην άμυνα η Αντάλιασπορ, σίγουρα δεν είναι Ουμρανίγεσπορ. Είναι πολύ καλύτερη και πιο επικίνδυνη. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις στον «άσσο» και θα πάμε με το αμφίσκορο που είναι σε πιο ….νορμάλ τιμές.

19:00  Φενέρμπαχτσε – Χαταϊσπορ

Με «κάτω» τα χέρια έχασε η «Φενέρ» στο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ πριν λίγες μέρες και το τελικό 0-2 είναι τιμητικό, βάσει της εικόνα που έβγαλε στο  «χορτάρι» η ομάδα του Ζέσους. Η ήττα αυτή «γκρέμισε» από την κορυφή τον σύλλογο της «πόλης» και απόψε κόντρα στην όχι και τόσο δυνατή, Χαταϊσπορ, η νίκη είναι μονόδρομος.

Μια Χαταϊσπορ που από την αρχή της σεζόν δεν μπορεί να βρει ρυθμό και δίκαια είναι στου «γκρουπ» των ομάδων που παλεύουν για παραμονή στη κατηγορία. Στο 1-1 με την Γκιρεσουνσπόρ πάντως, πριν λίγες μέρες δεν ήταν κακή. Άτυχη ήταν. Τύχη θα χρειαστεί απόψε πάντως και μάλιστα πολύ, αφού η «Φενέρ» θα μπει «φουριόζα» στο ματς, να το «καθαρίσει» από την αρχή, για να «σβήσει» την άσχημη εμφάνιση με την «Τράμπζο».

Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι πάντως, από όποια μεριά και να το δει κανείς. Ειδικά στην έδρα τους που μετράνε ρεκόρ 9-2-3 με τέρματα 36-16. 2-0-5 με 4-11 οι φιλοξενούμενοι και δύσκολα θα πάρουν κάτι από το ματς. Εφικτός ο «άσσος» από ημίχρονο λοιπόν και με την ανάγκη που έχουν για το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι, θα έρθει εύκολα!

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Κλείνουμε με τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Φόρεστ. Παιχνίδι με φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι, που σιγά-σιγά βρίσκουν τα «πατήματα» τους και με νίκη απόψε, θα βρεθούν στο μείον «ένα» από την τέταρτη θέση. Πριν λίγα βράδια κέρδισαν εύκολα για το Λιγκ- Καπ 2-0 την Μπέρνλι.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, πέτυχαν και αυτοί νίκη-πρόκριση (4-1 την Μπλάκμπερν) για τον ίδιο θεσμό και «έφτιαξαν» κάπως την ψυχολογία τους, για την δύσκολη συνέχεια. Ο στόχος τους φυσικά είναι παραμονή στην κατηγορία, αφού είναι δεύτεροι από το τέλος και στο συν «ένα» από την Σαουθάμπτον που είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Μπορεί να βρίσκει ρυθμό με τον Τεν Χάαγκ σιγά-σιγά η γηπεδούχος ομάδα, θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και σε παιχνίδια που παίρνει, δεν εντυπωσιάζει. Παίζει τόσο, όσο για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλει. Ειδικά με ομάδες απο τα πιο κάτω επίπεδα Δεν μπορεί φυσικά να παίξει και καλύτερα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν «τρομάζουν» από την μεριά τους και ο «άσσος» είναι εφικτός λοιπόν. Θα προσθέσουμε και το over 2,5 όμως, για να ανεβάσουμε την απόδοση. ΥΓ. Τραγική άμυνα η Νότιγχαμ, αφού έχει ρεκόρ εκτός έδρας 0-2-5 και 1-19 τέρματα! Και στο σύνολο 3-4-8 με 11-30!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα