Connect with us

Στοίχημα

Μόνο νίκη θέλουν Αργεντινή και Πολωνία!

Ένα πολύ καλό ταμείο μας στέρησε εχθές το παιχνίδι της Πεσάρο με την Γκούμπιο. Αν και είχε γκολ ο αγώνας δεν ήρθε το αμφίσκορο και μας «χάλασε» το απόλυτο , αφού οι άλλες δύο επιλογές είχαν περάσει πριν καν τελειώσει το ημίχρονο. Έτσι, κλείσαμε την χθεσινή ημέρα με δύο στα τρία. Συνεχίζουμε όμως και σήμερα είναι μέρα για ταμείο!

14:00 Ντινάμο Κιέβου – Μέταλιστ Κάρκιβ

Τεράστια ευκαιρία να μειώσει στους πέντε βαθμούς την διαφορά από την κορυφή έχει η Ντινάμο σήμερα. Η ήττα-σοκ της Ντνίπρο από την Κρβίμπας πριν λίγες μέρες, έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα και η ομάδα του Κιέβου σήμερα, θα μπει σε «τροχιά» τίτλου και πάλι, αν κερδίσει την Μέταλιστ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν τρομάζουν και δίκαια  είναι φαβορί η Ντινάμο. Οι αποδόσεις όμως, δεν «ψήνουν» και θα πάμε απλά στο over 2,5 και τίποτα άλλο.

21:00 Έβερτον U21 –  Μάνσφιλντ

Συνεχίζουμε με αγώνα από την Αγγλία και από τον θεσμό του Λιγκ Τρόφι. Η διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στα «μικρά» της Έβερτον με την Μάνσφιλντ, όπως και να το κάνουμε είναι κάπως μεγάλη. Δίκαια είναι φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι αποδόσεις δεν μας «τραβάνε».

Επίσης οι γηπεδούχοι θα μπουν με ενθουσιασμό στον αγώνα (δεν έχουν να χάσουν και τίποτα) και αυτό ίσως, βάλει δύσκολα στην Μάνσφιλντ. Ως ένα σημείο θέλω να πιστεύω. «Βροχή» τα γκολ σε τέτοια παιχνίδια και θα πάμε στο over 3,5.

21:00 Πολωνία – Αργεντινή

Κλείνουμε τις επιλογές με αγώνα από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έναν αγώνα «φωτιά». Πολώνια και Αργεντινή θα βρεθούν αντιμέτωπες σε λίγες ώρες, με στόχο την νίκη, που θα τους φέρει στον επόμενο γύρο, ότι και αν γίνει στον αγώνα του Μεξικού με την Σαουδική Αραβία. Με ισοπαλία περιπλέκουν πολύ τα πράγματα πάντως.

Τόσο οι Πολωνοί όσο και αυτοί της Αργεντινής, πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο θεσμό (1-0 την Σαουδική Αραβία οι πρώτοι, 2-0 το Μεξικό οι δεύτεροι), αλλά δεν ικανοποιήσαν με την εμφάνιση τους. Βέβαια, έτσι όπως είναι τα πράγματα στον όμιλο το θέαμα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Στα του αποψινού άγονα τώρα. Η σοβαρή Αργεντινή δεν θα έχει πρόβλημα και θα πάρει την νίκη. Έστω και δύσκολα. Πάνω-κάτω θα παίξει όπως με το Μεξικό. Ξύλο πίσω και από εκεί και πέρα θα στηριχθεί στις «εμπνεύσεις» του Μέσσι, κατά κύριο λόγο και των Ντε Πολ, Ντι Μαρία, που είναι και οι μόνοι από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, που μπορούν να ακολουθήσουν το παιχνίδι του Μέσσι. «Διπλό» με over 1,5 το ποντάρισμα μας εδώ και αναμένουμε!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα