Connect with us

Στοίχημα

Νίκες για Τσέλσι, Άουγκσμπουρκ. Μονόδρομος για Τότεναμ η νίκη κόντρα στην Λιντς!

Καλησπέρα φίλοι μου, δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε κέρδος εδώ και μία εβδομάδα και αυτό μας έχει φέρει κάπως πίσω. Βέβαια, όσο το ταμείο είναι συν, προχωράμε. Μία εβδομάδα έμεινε μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ και το τριήμερο αυτό εδώ, όλα τα πρωταθλήματα σταματάνε. Για αυτόν τον λόγο, θα πάμε «φορτωμένοι» σε μία διοργάνωση, που δεν με «ψήνει» καθόλου εμένα. Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά….

16:30 Άουγκσμούργκ – Μπόχουμ

Με ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού θα κάνουμε αρχή. Τόσο η Άουγκσμπουργκ όσο και η Μπόχουμ θέλουν να πουν «αντίο» στην χρονιά αυτήν με νίκη. Μια νίκη που θα τους δώσει τεράστια βαθμολογική «ανάσα», αφού και οι δύο ομάδες είναι στα «χαμηλά». Οι φιλοξενούμενοι στην έδρα τους τα πάνε περίφημα, καθώς τους εννέα από τους δέκα βαθμούς που έχουν, τους έχουν πάρει σε αυτήν. Τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους, η μεγάλη νίκη (2-1) επί της Γκλάντμπαχ.

Η Άουγκσμπουργκ τώρα και ειδικά φέτος είναι μία «κρύο» μία «ζέστη». Έχει επτά ματς χωρίς νίκη (0-3-4), αλλά αυτό δεν είναι παράξενο. Παράξενο είναι ότι παίρνει βαθμούς και νίκες σε ματς, όπου είναι «ξεκάθαρα» αουτσάιντερ. Ένα από αυτά ήταν η νίκη επί της Μπάγερν (εντός έδρας) και το 2-2 εκτός έδρας πριν λίγες μέρες με την Ουνιόν και ενώ έχανε 2-0! Η νίκη με την Μπάγερν είναι και η μοναδική στην έδρα της φέτος.

Στα του σημερινού αγώνα, από την μία μεριά οι φιλοξενούμενοι που εκτός έδρας, δεν «τρομάζουν» και από την άλλη η Άουγκσμπουργκ που είναι με τις…μέρες της. Η Εικόνα που έβγαλε με την Ουνιόν πάντως, έδειξε και τεράστιες δυνατότητες που έχει. ‘Έτσι, αν παρουσιαστεί έτσι και σήμερα, δύσκολα δεν θα πάρει το «τρίποντο». Πάμε στον «άσσο» με over 1,5 που πληρώνει απίστευτα!

17:00 Τότεναμ – Λιντς

Δεύτερή επιλογή μας, από Αγγλία. «Μονόδρομος» για την Τότεναμ η νίκη απέναντι στην Λιντς, ώστε να πάει στην διακοπή με ηρεμία και από εκέι και ύστερα, να δουν ο Κοντε και οι συνεργάτες του, πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι που έχουν βάλει. Μεσόδομα πάντως έπεσε «θύμα» της Νότιγχαμ και αποκλείστηκε (0-2 έχασε) από το Λιγκ Καπ. Αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα (1-2) από την Λίβερπουλ  και το κλίμα έχει χαλάσει κάπως στον σύλλογο. Είναι πάντως στην «τετράδα» και αν κερδίσει σήμερα την Λιντς, θα την βρουν τα Χριστούγεννα εκεί. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, έρχονται με φόρα στο ματς αυτό, αφού μετράνε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

2-1 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και 4-3 την Μπόρνμουθ στην έδρα τους, πριν λίγες μέρες. Τα δύο απανωτά «τρίποντα» αυτά, ανέβασαν την ομάδα στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και σε μια απόσταση, σχετικά καλή από τις ομάδες που ψάχνουν την παραμονή στη  κατηγορία. Σήμερα όμως, έχουν πολύ δύσκολο «έργο», αφού η Τότεναμ θα μπει με «άγριες» διαθέσεις στον αγώνα και για να πάρει μία νίκη που θα επαναφέρει την ομαλότητα στα εσωτερικά της.

Σαφώς και είναι  καλύτερη ομάδα από την Λιντς, που έχει και σημαντικές απουσίες (Μπάμφορντ, Κλιχ Χάρισον, Φόρσοου) παικτών που είναι «κομβικοί» στα παιχνίδια τους.  Ο «άσσος» δεν ικανοποιεί και θα προσθέσουμε μαζί με αυτόν, το over 1,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.

19:30 Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου

Επιστρέφουμε στην Γερμανία πάλι και στον αγώνα της Σάλκε με την Μπάγερν Μονάχου. Λόγος για φαβορί δεν «πέφτει» , μιας και οι «Βαυαροί» είναι αυτό. Και πως να μην είναι, όταν στα τελευταία δώδεκα ματς με την Σάλκε έχουν ισάριθμες νίκες με ρεκόρ τερμάτων 38-2, ανεξάρτητου έδρας. Πάμε στο over  1,5 ημιχρόνου λοιπόν και από εκέι και πέρα θα κοιτάξουμε και στο live αυτό το ματς. 12-1-0 το σερί που «τρέχει» η φιλοξενούμενοι σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα.

19:30 Νιούκαστλ – Τσέλσι

Με Αγγλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας σήμερα και ένα παιχνίδι, όπου οι αποδόσεις δεν είναι μοιρασμένες σωστά στο «σετ» και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία ανάλυσης. Σύμφωνοι, η Νιούκαστλ έχει δυναμώσει, δικαίως έχει ένα αήττητο σερί (7-3-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Δικαίως την δίνουν και φαβορί απέναντι στην Τσέλσι σήμερα. Όμως η Αγγλία είναι πρωτάθλημα όπου τίποτα δεν είναι αδύνατο και πόσο μάλλον, όταν η Τσέλσι έρχεται στο παιχνίδι αυτό «πληγωμένη» και θα ψάξει με κάθε τρόπο, την νίκη και να πάει με ηρεμία στην διακοπή.

Πέντε ματς στα εγχώρια χωρίς νίκη για τους «μπλε» είναι πολλά και σε συνδυασμό της ανάγκης που έχουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και της απόδοσης που έχει το «διπλό», θα πάω σε αυτό. Επειδή όμως οι γηπεδούχοι παίζουν «φουλ» επίθεση στην έδρα τους και σκοράρουν ακατάπαυστα, θα βάλω και το over 2,5 στο ποντάρισμα μου, που «εκτοξεύει» την απόδοση.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα