Connect with us

Στοίχημα

Νίκη για την πρώτη θέση θέλει η Ρεάλ. Και η ισοπαλία καλή για Μίλαν και…Σάλτσμπουργκ στο κατω-κάτω…

Καλημέρα φίλοι. Πέφτει η «αυλαία» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και μετά, καλό Φεβρουάριο πάλι. Συναρπαστικά ήταν εχθές σχεδόν όλα τα ματς της διοργάνωσης, αν και είχαν κριθεί τα περισσότερα έκτος από τον όμιλο «φωτιά» των Αϊντραχτ, Μαρσέιγ, Τότεναμ και Σπόρτινγκ, όπου υπήρξε δραματικό «φινάλε».

Από αυτόν ήταν και οι δύο από τις τρείς επιλογές μας (η άλλη ήταν το ματς της Κόβεντρι με την Μπλάκμπερν, όπου και κέρδισαν 1-0 οι γηπεδούχοι), που πέρασαν με σχετική ευκολία. Στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας είχαμε επιλέξει το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5  και δικαιωθήκαμε. 2-1 κέρδισαν οι Γερμανοί. Στην αναμέτρηση της Γαλλίας τώρα, εκεί και αν πέσαμε μέσα σε όλα. Γράψαμε πως η Τότεναμ θα ψάξει την νίκη, την στιγμή που η Μρσέιγ θα έχει βγει μπροστά για γκολ.

Το έκαναν οι Άγγλοι στην «εκπνοή» του ματς και μας πλήρωσαν. 2Χ over 2,5 το είχαμε με 3,00 απόδοση! Χάσαμε το απόλυτο όμως από το ματς της Κόβεντρι που ναι μεν κέρδισε, αλλά δεν είχε πολλά γκολ το ματς. 1 /2 over 2,5. Πάμε στα ημερινά όμως, όπου θα κάνουμε το απόλυτο και πολύ εύκολα!

19:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λειψία

Πρώτη επιλογή από ένα ματς, όπου υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα τεράστιο. Από την κλήρωση των ομίλων και με τα πολλά προβλήματα που είχε η Σαχτάρ (λόγο πολέμου φύγανε πρωτοκλασάτα ονόματα και στηρίχθηκε σε μικρούς από την χώρα της), οι πάντες είχανε «ξεγραμμένη» την Ουκρανική ομάδα. Τους έχει διαψεύσει όλους όμως και με νίκη σήμερα κόντρα στην Λειψία, παίρνει αυτή την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Για να φτάσει να «παίζει» την πρόκριση της, έκανα ρεκόρ 1-3-1 στον όμιλο και μάλιστα σε μερικά ματς αδικείτε κιόλας που δεν τα κέρδισε. Ειδικά στα δύο πιο πρόσφατα με Σέλτικ και Ρεάλ (1-1 και στα δύο).

Οι Γερμανοί από την μεριά τους και ύστερα από την άνετη νίκη (3-2) στην έδρα τους με την Ρεάλ, παίζουν για δύο αποτελέσματα απόψε. Ενώ αν κερδίσουν (που αυτό θα ψάξουν) και δεν κερδίσει η Ρεάλ την Σέλτικ την ίδια ώρα, τερματίζουν πρώτοι στον όμιλο. Δεν θα έχουν καθόλου εύκολο «έργο» όμως και αν ανατρέξουμε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, όπου οι Ουκρανοί έκαναν «πάρτι» μέσα στην Ουκρανία με νίκη 4-1, μάλλον μιλάμε για παιχνίδι χωρίς φαβορί απόψε, που θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Γκολ θα έχει πάντως, μιας και αμφότερες οι δύο ομάδες πάιζουν ανοικτά. Γκολ-γκολ λοιπόν με over 2,5 και προχωράμε.

19:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Σέλτικ

Πάμε στο άλλο ματς του ομίλου τώρα, εκεί όπου η Ρεάλ υποδέχεται την «ουραγό» Σέλτικ και θέλει μόνο την νίκη, ώστε να πάρει την πρώτη θέση. Η ήττα στην Γερμανία από την Λειψία πριν λίγα βράδια ήταν και η πρώτη σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος (δεκαεπτά ματς) και ήταν αρκετή για μία «μίνι» κρίση στην ομάδα του Αντσελότι.

1-1 με την Χιρόνα για το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες και απόψε ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για το «τρίποντο». Κακά τα ψέματα, με την εικόνα που βγάζουν οι «κέλτες» στην διοργάνωση μόνο με θαύμα δεν ηττηθούν. Πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με Ισπανικές ομάδες το συγκρότημα του Ποστέκογλου, με τέρματα 1-19 και είναι «αουτσάιντερ» χωρίς αμφισβήτηση απόψε.

«Φουριόζα» θα μπει η «βασίλισσα» στον αγώνα και να τον τελειώσει πριν καν αρχίσει. Οι αποδόσεις όμως και σε όλα σχεδόν τα σημεία είναι τραγικές και ένα ποντάρισμα over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο για την Ρεάλ, είναι σε τρομερή απόδοση και εφικτό!

22:00 Μίλαν – Σάλτσμπουργκ

Και κλείνουμε τις  επιλογές μας με τον «κομβικής» σημασίας, αγώνα, της Μίλαν με την Σάλτσμπουργκ. Οι παίκτες του Πίολι παίρνουν το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο και με μία ισοπαλία απλά. Βέβαια και σε τέτοιο επίπεδο, για μία ομάδα σαν την Μίλαν, το να παίζει για την ισοπαλία, μόνο με θετικό «μάτι» δεν το βλέπει κανείς.

Η πρώτη θέση στον όμιλο έχει κριθεί (Τσέλσι), ενώ οι άλλες τρείς είναι ανοικτές. Νίκη θα ψάξουν και οι Αυστριακοί όμως, αφού αν χάσουν και κάνει το….θαύμα στο Λονδίνο η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν βγαίνουν ούτε Γιουρόπα Λιγκ. Η Μίλαν πάντως εδώ που έφτασε το πράγμα, δεν θέλει να αφήσει με τίποτα την πρόκριση στον επόμενο γύρο και σαν Ιταλική ομάδα, θα παίξει τόσο, όσο.

Πάμε στο 1Χ με over 1,5, καθώς και οι Αυστριακοί από ένα σημείο και μετά να δούνε ότι δεν μπορούν, να «χτυπήσουν» το ματς, θα πάνε για να μην το χάσουν. Κάτι που «βολεύει» πολύ και την Μίλαν.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα