Connect with us

Super League

Νίκη η ΑΕΚ-Ισοπαλία ο Άρης 

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τη βελγική Σερένγκ, στην Ολλανδία που βρίσκεται για την προετοιμασία του, τα γκολ για τον “Δικέφαλο” σημείωσαν οι Αραούχο (13΄) και Μήτογλου (20΄).

Ο Αλμέιδα έκανε αρκετές αλλαγές και δοκιμές, αλλά, οι παίχτες του είχαν ρυθμό και έπαιξαν καλά για τα δεδομένα που υπάρχουν με απουσίες, αλλά και τραυματίες.

Λίγο πριν το ημίχρονο προκλήθηκε ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Αραούχο σε παίκτη της Σερένγκ, οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση και όλα συνεχίστηκαν κανονικά. 

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Αθανασιάδης (46΄ Στάνκοβιτς), Ρότα (65΄ Ραντόνια), Μουκουντί (46΄ Τζαβέλλας, 65΄ Ντάικο), Μήτογλου, Σιντιμπέ (65΄ Παρράς), Γιόνσον (65΄ Μουστακόπουλος), Μάνταλος, Φράνσον, Φερνάντες (65΄ Κοσίδης), Αραούχο, Γκαρσία (46΄ Φαν Βέερτ).

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Μακάμπι Χάιφα, στον αγώνα που διεξήχθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ της ανέγερσης του νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά, κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε του αγώνα με τους Σεϊκ Ντουκουρέ (90’) και Λουίς Πάλμα (90’+3’πέν).

Η σύνθεση του Άρη:

Σιαμπάνης (66’ Κουέστα), Καμάτσο (77’ Μαρμαρίδης), Μαζικού (83’ Παναγίδης), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ματέο Γκαρσία (73’ Ντουκουρέ), Νταμπό (83’ Σγούρος), Ροντρίγκες (66’ Μάνου Γκαρθία), Πάλμα, Γκρέι (63’ Ιτούρμπε).

Advertisement

Must See

More in Super League