Connect with us

Στοίχημα

Να «ξεμπουκώσει» θέλει η «Τράμπζο». Νίκη θέλουν Λεβαδειακός και Λαμία!

Καλημέρα κόσμε. Τέταρτη μέρα εχθές που δεν καταφέραμε να κάνουμε το απόλυτο και αυτό μας «χαλάει» κάπως. Βέβαια, όσο το ταμείο είναι συν δεν ανησυχούμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως επαναπαυόμαστε, αφού θέλουμε να το «φουσκώσουμε» αρκετά. Τρείς επιλογές σήμερα, με τις δύο να έχουν «τσιμπημένες» αποδόσεις στα σημεία που επιλέξαμε. Εξάλλου, δεν βγάζεις αλλιώς κέρδος…

17:00 Λεβαδειακός – Λαμία

Από Ελλάδα η πρώτη επιλογή μας και από ένα παιχνίδι, όπου έχει χαρακτήρα «εξάποντου». Με τις αγωνσιτικές πλέον να λιγοστεύουν (οκτώ μείνανε) και την θέση που έχουν στην βαθμολογία να είναι πολύ χαμηλή, Λεβαδειακός και Λάμια θέλουν μόνο την νίκη σήμερα για να πάρουν μία «ανάσα». 2-6-10 με 10-22 για τους γηπεδούχους, που είναι τρίτοι από τέλος (ένα βαθμό πάνω από την Λαμία). 1-8-9 με 8-31 οι φιλοξενούμενοι.

Μιλάμε ξεκάθαρα για ένα τελικό, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, αφού όποια ομάδα χάσει και με το «βαρύ» πρόγραμμα που ακολουθεί, δύσκολα θα «σηκώσει» κεφάλι. Η Λαμία έχει να «γευτεί» την χαρά της νίκης ένα γύρο ακριβώς και μάλιστα η νίκη αυτή, ήταν με τον Λεβαδειακό (δεν έχει άλλη εξάλλου).

Οι γηπεδούχοι τώρα και στα τελευταία παιχνίδια τους, δείχνουν πιο ομάδα από την Λαμία και τα παλεύουν όλα (εξαιρείτε αυτό με τα Γιάννενα, όπου ήταν πολύ χάλια). Αυτό έκαναν και στην Τρίπολη, όπου ήρθαν ισόπαλοι 0-0. Από ισοπαλία (1-1) προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι. Στην έδρα τους με τον Ατρόμητο. Δύσκολο ματς για να πάει κάποιος σε σημείο με σιγουριά, αλλά με την εικόνα των ομάδων ως τώρα, θα πάω προς τα αριστερά.  Νίκη των γηπεδούχων λοιπόν το σημείο μας.

18:00 Τράμπζονσπορ – Ίνσταμπουλσπορ

Συνεχίζουμε με αγώνα από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, εκεί όπου η πρωταθλήτρια «Τράμπζο» ψάχνει ένα «ξέσπασμα». Ένα «ξέσπασμα», που θα της δώσει ώθηση, ώστε να επανέλθει στα περσινά «στάνταρ» της. Νίκες σερί με καλό ποδόσφαιρο δηλαδή.

Δύσκολη πρόκριση στο κύπελλο πάντως μεσοβδόμαδα, καθώς προκρίθηκε στην παράταση (4-1) επί της Ουμρανίγερσπορ, αλλά για να φτάσει το ματς στην παράταση (1-1) ήταν πολύ τυχερή. Η Ίνσταμπουλσπορ τώρα, κύπελλο δεν είχε, αλλά στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι για το πρωτάθλημα αντιμετώπισε και αυτή την Ουμρανίγερσπορ. Την κέρδισε μάλιστα με 2-0 εκτός έδρας και την έβαλε από «κάτω» στην βαθμολογία.

Σήμερα πάντως έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού η «Τράμζπο» θέλει να σταματήσει τα «σκαμπανεβάσματα» και να βρει μια ισορροπία, τόσο στα αποτελέσματα της όσο και στην αγωνιστική της απόδοση. Στην έδρα της πάντως και παρά την εικόνα της, που είναι μία έτσι και μία αλλιώς, δεν έχει ήττα (6-3-0 με 13-4), αλλά βγάζει άγχος πολύ. Κακά τα ψέματα όμως, με την Ουμρανίγερσπορ η διαφορά της είναι «χαώδης». Ευκαιρία λοιπόν απόψε, να βρει την ώθηση που έψαχνε. Σε τρομερή απόδοση το over 1,5 ημιχρόνου ΓΙΑ τους γηπεδούχους και θα πάμε σε αυτό, αφού θα μπούνε από την αρχή του αγώνα με «γκάζια»!

18:30 Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν

Με αγώνα από το Γερμανικό πρωτάθλημα θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα πολύ αμφίρροπο, σε ότι έχει να κάνει με τον νικητή. Αν υπάρξει φυσικά. Την Λεβερκούζεν υποδέχεται η Γκλάντμπαχ λοιπόν και θέλει να μπει με το «δεξί» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να μείνει σε «τροχιά» Ευρώπης.

Σε «τροχιά» Ευρώπης θέλουν να μπουν οι «ασπιρίνες» (έχουν μείνει πίσω αρκετά όμως), που ύστερα από το πολύ άσχημο ξεκίνημα και με την αλλαγή προπονητή (Αλόνσο), έδειξαν «σημάδια» ζωής λίγο πριν την διακοπή. Τρείς σερί νίκες (5-0 την Ουνιόν, 2-1 την Κολωνία και 2-0 την Στουτγάρδη), ήταν αρκετές για να πάρουν τα πάνω τους.

Εικόνα για τις δύο ομάδες δεν έχουμε, αφού η διακοπή ήταν μεγάλη και οι περισσότερες ομάδες μετά το μουντιάλ, σίγουρα θα παρουσιαστούν αλλιώς. Το είδαμε εξάλλου αυτό και στα ματς που πέρασαν εχθές και προχθές, όπου είχαμε μερικές εκπλήξεις. Οπότε καλύτερα να περιμένουμε λίγες αγωνιστικές, να δούμε πως θα είναι οι ομάδες και μιας και μιλάμε για Γερμανία, να «ψάχνουμε» κέρδος στα γκολ. Βέβαια και σε αυτά οι περισσότερες αποδόσεις είναι χαμηλές, αλλά έχουμε την λύση. Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, το βρίσκουμε σε τρομερή απόδοση και θα την πάρουμε!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα