Connect with us

Στοίχημα

Να πάρει εκδίκηση θέλει απόψε η Μπενφίκα!

Καλημέρα κόσμε. Συνεχίζεται η «κακοδαιμονία» στην στήλη που και εχθές έφτασε μια «ανάσα» από το ταμείο. Με δύο στα τρία περασμένα σημεία έφυγε η μέρα, αλλά θα μπορούσε να ήταν και τρία στα τρία, αν η Πόρτο ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια. «Διπλό» με πάνω από δυο γκολ την θέλαμε, 1-0 κέρδισε. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως και ως συνήθως, πέρασαν πολύ εύκολα. Από πολύ νωρίς είχε έρθει το αμφίσκορο στο παιχνίδι της Λυών με την Λιλ (2-2) και ακόμα πιο εύκολα σε αυτό της Λιντς με την Γιουνάιτεντ. 2-2 και αυτό. Σε αυτό το σημείο και για πολλοστή φορά, σας λέω ότι εδώ «διαβάζουμε» τα ματς και δεν δίνουμε τίποτα στην τύχη. Στην ανάλυση του αγώνα της Λιντς εχθές λοιπόν, έγραψα ότι σε αποδόσεις στο φαβορί (Γιουνάιτεντ) με 1,50 και 1,60 πάνε οι «άμπαλοι» και ότι η Λιντς, παρά τα προβλήματα που έχει, είναι επικίνδυνη ομάδα και ειδικά σε τέτοιου είδους ματς, όπου έχει κάνει πολλές «ζημιές»…

20:00 Εστορίλ – Μπαοβίστα

Με αγώνα από Πορτογαλία θα κάνουμε την αρχή για σήμερα. Την Μποαβλιστα υποδέχεται η Εστορίλ σε εξ αναβολής αγώνα και μάλιστα είναι με την «πλάτη» στον τοίχο. Η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Γκιμαράες πριν λίγες μέρες έβαλε στην «πρίζα» τον σύλλογο, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν είναι βέβαια, στις επικίνδυνες θέσεις, αλλά οι τέσσερις βαθμοί που την χωρίζουν από αυτές και το πρόγραμμα «βουνό» που ακολουθεί, μόνο καλό δεν το λέει κανείς.

Η Μποαβίστα τώρα και ύστερα από το εκτός έδρας 2-2 που έφερε στην Σάντα Κλάρα,έμεινε «καθηλωμένη» στην μέση της βαθμολογίας, με σημαντική απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις και με «τρίποντο» απόψε, κοιτάει για…άλλα πράγματα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και βάσει της εικόνας των ομάδων, οι φιλοξενούμενοι «πατάνε» κάπως καλύτερα. 7-4-7 με 22-29 το ρεκόρ τους και σίγουρα για τα «κυβικά» τους, είναι καλύτερα τα πράγματα, από ότι  περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι και με ρεκόρ 5-4-9 και 16-23, έχουν ξεκάθαρα πιο δύσκολο «έργο» και όπως είναι λογικό, μεγαλύτερη «πίεση». Έχουν και τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, κάτι που ανεβάζει περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του αποψινού αγώνα.

Πληρώνει καλά το «διπλό» και κατά την άποψη μου, αν ένα σημείο στον αγώνα αποτελεί ρίσκο, είναι το ποντάρισμα στην Εστορίλ. All-in στην Μποαβίστα λοιπόν!

22:00 Λορίαν – Λανς

Πάμε στην Γαλλία τώρα και σε παιχνίδι από τον θεσμό του κυπέλλου. Σε νοκ-άουτ αγώνα θα λύσουν τις διαφορές τους απόψε, Λορίαν και Λανς, με τις δύο ομάδες ως στιγμής να έχουν τεράστια διαφορά στο αγωνιστικό «κομμάτι».

Όποιος παρακολουθεί Γαλλικό πρωτάθλημα καταλαβαίνει τι λέω. Αν κοιτάξει κανείς την σεζόν που «διαγράφουν» οι δύο ομάδες, θα δει την Λανς να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ας έχει να κερδίσει τρία ματς σερί.

Όλες οι ομάδες στον κόσμο εξάλλου κάνουν «κοιλιά». Δεν θα μπω σε ανάλυση επιπλέον στο συγκεκριμένο ματς. Είναι φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά την Κυριακή έχουν τον αγώνα με την Λυών μπροστά τους και βάσει λογικής απόψε, δεν θα «γκαζώσουν» και θα περιμένουν….

Πάμε στο 2Χ με over 1,5 λοιπόν που υπάρχει σε πολύ καλή απόδοση. ΥΓ. οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες και με την βαθμολογική θέση που έχουν στο πρωτάθλημα, το κύπελλο αναγκαστικά μένει πίσω…

22:30 Μπράγκα – Μπενφίκα

Με Πορτογαλία ανοίξαμε τις επιλογές μας για σήμερα, με Πορτογαλία θα τις κλείσουμε. Με αγώνα για το κύπελλο αυτή τη φορά. Ένα μεγάλο παιχνίδι έβγαλε η κλήρωση για τα προημιτελικά και μάλιστα νοκ-άουτ. Η Μπράγκα που φέτος κάνει καταπληκτική χρονιά, είναι η μοναδική ομάδα στην χώρα που έχει κερδίσει την Μπενφίκα.

Με εμφατικό τρόπο μάλιστα. 3-0 και λίγα ήταν! Πάντως και για να λέμε την αλήθεια, στο ματς αυτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία ομάδα «ασύνδετη», λόγο της μεγάλης διακοπής για το Μουντιάλ και με πολλές απουσίες. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε όμως, μιας και οι «αετοί» έχουν πάρει «φόρα» και πάνε από την μία νίκη στην άλλη, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Καλό ποδόσφαιρο παίζει και η Μπράγκα όμως, που μετράει έντεκα νίκες στα τελευταία δεκατρία παιγνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. Εύκολα κέρδισε (4-1) Φαμαλικάο πριν λίγες μέρες για το πρωτάθλημα, όπως και οι «αετοί» την Κάσα Πία με 3-0.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απόψε, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν «φουλ» επίθεση. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι που στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν βάλει δεκαπέντε τέρματα. Δεκατέσσερα οι γηπεδούχοι στα αντίστοιχα. Δίκαιες οι αποδόσεις πάντως στο «σετ» και φυσιολογικά δίνεται ως φαβορί η Μπενφίκα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Θα ψάξει εκδίκηση για την «τριάρα» ο Σμιντ και για αυτόν τον λόγο θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στο «χορτάρι».  Έχει πάρει «φόρα» η Μπενφίκα και θα πάω στο «διπλό» χωρίς δεύτερες σκέψεις. Επειδή όμως και οι δύο ομάδες, όπως γράψαμε πιο πάνω παίζουν «φουλ» επίθεση, θα βάλω και το over 2,5 στο ποντάρισμα μου.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα