Connect with us

Στοίχημα

Ντέρμπι που κρίνει το τίτλο στο «Ντα Λούζ»;; Λανς για πρωτάθλημα!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και απόψε μάλιστα σε Γαλλία και Πορτογαλία, είναι η πιο κρίσιμη αγωνιστική. Το «μενού» περιλαμβάνει και Ιταλία όμως και μάλιστα ένα ακόμα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον.

20:00 Μπενφίκα – Πόρτο

Με την μία στα «βαθιά» θα πέσουμε. Η «μητέρα» των μαχών απόψε στην Πορτογαλία με τις Μπενφίκα, Πόρτο να παίζουν ένα ματς δίχως «αύριο». Όχι τόσο για τους «αετούς» από θέμα βαθμολογίας, μιας και είναι ήδη δέκα βαθμούς μπροστά από την «μισητή» αντίπαλο. Η Πόρτο όμως «καίγεται για το «τρίποντο», για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι δεν θέλει να «αφήσει» το τίτλο στην έδρα της Μπενφίκα. Δεύτερος είναι ότι με νίκη ξανά μπαίνει στο «κόλπο». Νίκη θέλει και η ομάδα της Λισαβώνας βέβαια, αφού υπάρχει τόσο το γόητρο όσο και η εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Αμφότερες οι ομάδες έρχονται με «φόρμα» στο ντέρμπι πάντως και τα πάντα είναι ανοικτά. 23-2-1 με 67-14 τέρματα για τους «αετούς» που «τρέχουν» και ένα σερί από δώδεκα ματς χωρίς ήττα και με δέκα σερί νίκες.

Από κοντά και οι φιλοξενούμενοι όμως, που μετράνε έντεκα ματς εκτός έδρας χωρίς ήττα, 19-4-3 με 56-17 τέρματα και μία σούπερ παράδοση στην έδρα την Μπενφίκα. Έχουν να χάσουν από το 18! Το ρεκόρ 14-10-11 στα τελευταία τους στο «Ντα Λούζ» και 37-17-16 συνολικά.

Ξεκάθαρη η «κυριαρχία» της Πόρτο λοιπόν. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ «διπλό» σε ντέρμπι, όπου τα πάντα είναι ανοικτά και με μία Μπενφίκα κάπως…χαλαρή και με το μυαλό στην Ίντερ, να το βρίσκω άνω του 4,30 το βλέπω προκλητικό και θα το παίξω!

22:00 Μίλαν – Έμπολι

«Σμπαράλια» έκανε την Νάπολι μέσα στην έδρα της η Μίλαν. Η ομάδα του Πιόλι παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και απίστευτη άμυνα, κέρδισε 4-0 την ομάδα του Σπαλέτι, υπενθυμίζοντας ότι είναι το πιο «βαρύ» όνομα στην χώρα. Το τελικό σκορ αδικεί την Μίλαν πάντως, μιας και είχε ευκαιρίες, για περισσότερα τέρματα.

Με το «τρίποντο» αυτό, έφτασε στο 15-6-7 με 48-36 το ρεκόρ της και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Έμπολι τώρα, με την νίκη (1-0) επί της Λέτσε την αγωνιστική που πέρασε έφτασε στο συν «δώδεκα» από τις επικίνδυνες θέσεις και πλέον είναι πιο «άνετη» και χωρίς το μεγάλο «άγχος».

Αυτό δεν σημαίνει όμως και πολλά, αφού η διαφορά αυτή μπορεί να «γκρεμιστεί» ανά πάσα στιγμή. Το ρεκόρ της είναι στο 7-10-11 με 25-36 και σίγουρα είναι σε καλύτερη «μοίρα» από τους από «κάτω» της. Το «έργο» της απόψε δεν θα είναι εύκολο βέβαια, αφού η Μίλαν και ύστερα από την «τεσσάρα» στην Νάπολι είναι «αγριεμένη».

Έτσι και με τον πρώτο αγώνα για τους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ, να έρχεται την Τετάρτη (Νάπολι) θα θελήσει να τελειώσει από νωρίς το ματς απόψε, ώστε να κρατήσει δυνάμεις. Τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσει, όπως λέει η λογική. Όπως και να έχει όμως, είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και αν παρουσιαστεί «σοβαρή»  δεν θα έχει πρόβλημα. Σε τιμές άνω του 2,00 η νίκη της από ημίχρονο και αξίζει το ποντάρισμα.

22:00 Λανς – Στρασβούργο

Θα κλείσουμε με αγώνα από το Γαλλικό πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ κρίσιμο για την «μάχη» του τίτλου. Το τεράστιο, όπως αποδείχθηκε, «διπλό» που πήρε η Λανς στην Ρεν, την έβαλε για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στο μείον «έξι» από την Παρί πλέον η ομάδα του Εζ που με νίκη απόψε κόντρα στο Στρασβούργο θα πάει στους τρείς την διαφορά, θα περιμένει το αποτέλεσμά της Παρί στην Νις αύριο και το άλλο Σάββατο θα πάει στο Παρίσι, να τα παίξει όλα για όλα!  

Η νίκη αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για το συγκρότημα του Έζ και πλέον το ρεκόρ φέτος είναι στο 17-9-3 με 48-21 τέρματα. Το Στρασβούργο τώρα και στην ήττα από την Μονακό εκτός έδρας με 3-4 δεν ήταν κακό. Ίσα-ίσα που έβαλε πολύ «δύσκολα» στην αντίπαλο του, αλλά έχασε λόγο ατυχίας σε ορισμένες ευκαιρίες. Θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία χωρίς υπερβολές.

5-11-13 με 37-50 πλέον το ρεκόρ και στο μείον «πέντε» από τις επικίνδυνες θέσεις για την ομάδα του Αντονετί που περιμένει από τους παίκτες του και απόψε να βάλουν «δύσκολα», σε ακόμα μία ομάδα ανώτερη από αυτούς.

Η «μάχη» για την παραμονή θα είναι δύσκολη πάντως, αφού το πρόγραμμα είναι δύσκολο από εδώ και πέρα, όπως και η Λανς απόψε που έχει πάρει «φόρα» και είναι πιο «τσιτωμένη» από ποτέ για το πρωτάθλημα.

Κακά τα ψέματα εδώ που το έχει φτάσει θα το πάει μέχρι τέλους, από την στιγμή που η Παρί δίνει δικαιώματα και είναι ικανή να κάνει αφήσει βαθμούς παντού. Πάντως, δεν περιμένω ένα ματς ανοικτό απόψε, μιας και το Στρασβούργο και ύστερα από τον τρόπο που έχασε από την Μονακό θα είναι πιο «μαζεμένο» και θα ψάξει να πάρει κάτι, στην κόντρα.

Οι γηπεδούχοι που στην έδρα τους μετράνε 12-1-1 με 29-10 δίνουν γρήγορο ρυθμό πάντα στα παιχνίδια τους και το ίδιο θα κάνουν και απόψε. Στην αρχή του τουλάχιστόν, αφού θα ψάξουν γκολ νωρίς για να μην τους «πνίξει» το άγχος.  Θα πάμε στον «άσσο» με under 4,5 που το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 1,70, καθώς η Λανς και αν σκοράρει νωρίς θα κάνει σίγουρα διαχείριση στον αγώνα, λόγο Παρί.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα