Connect with us

Στοίχημα

Ντέρμπι στις «μικρές» κατηγορίες της Σκωτίας. Στις «επάλξεις» η Ολλάνδια!

Γεια σου κόσμε και καλό ΣΚ να έχουμε. Μία βδομάδα πέρασε από την τελευταία φορά που η στήλη έκανε το απόλυτο και σήμερα η επιστροφή στα ταμεία είναι μονόδρομος. Βέβαια, στην εβδομάδα αυτήν, εκτός από μία άσχημη ημέρα που είχαμε «μηδέν» στα τρία, οι επόμενες μέρες ήταν καλές. Τρεις συνεχόμενες μάλιστα, χάναμε το απόλυτο στην λεπτομέρεια. Στην λεπτομέρεια χάθηκε και εχθές το ταμείο, όπου μπορεί να πέρασε το ένα σημείο από τα τρία, αλλά όποιος είδε τα παιχνιδία στην Αγγλία (ήταν πολύ ανοικτά), είδε και πως για να πάμε ταμείο, πρέπει να βάζουν και την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες των ομάδων. Όχι εμείς. Αγγλία, Σκωτία και Ολλανδία στο «μενού» σήμερα…..

17:00 Όλντερσοτ – Νοτς Κάουντι

Πρώτη μας επιλογή έρχεται από την Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας. Στην έδρα της, όχι και τόσο δυνατής Όλντερσοτ «δοκιμάζει» τις αντοχές της απόψε η Νοτς Κάουντι και θέλει μόνο το «τρίποντο», ώστε να παραμείνει και αυτήν την αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Κάουντι και ύστερα από το εκτός έδρας 2-2 με την Όλνταμ λίγες μέρες πριν, είδε την δεύτερη Ρέξαμ, να μειώνει στους δύο την διαφορά και η «γκέλα» σήμερα είναι απαγορευτική.

Η γηπεδούχος ομάδα τώρα και με την «τεσσάρα» που έφαγε στην Γουόκινγκ, παρέμεινε πολύ κάτω από την μέση της βαθμολογίας και σε απόσταση πέντε βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμός. Ήταν η δεύτερή ήττα στην σειρά η συγκεκριμένη και πλέον πρέπει να γυρίσει τον «διακόπτη», αν δεν θέλει να μπει σε «μπελάδες» για τα καλά.

Παιχνίδι με φαβορί το συγκεκριμένο και αυτό είναι ξεκάθαρα οι φιλοξενούμενοι που με ρεκορ 17-7-1 και τέρματα 65-24 είναι με το «ενάμιση» πόδι στην άνοδο. Επίσης και εκτός έδρας διαθέτουν την καλύτερή ομάδα της κατηγορίας, αφού «τρέχουν» σερί 8-4-1 και 39-19. Θα πάω σε ποντάρισμα στο φαβορί, αλλά με κάλυψη, καθώς οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αντίδραση μετά τις δύο «κολλητές» ήττες. 2Χ με over 2,5 το ποντάρισμα μας εδώ λοιπόν.

17:00 Έντινμπουργκ – Ντανφέρμλιν

Δεύτερη επιλογή μας είναι από την Λιγκ 1 της Σκωτίας και το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας. Δεύτερη στην βαθμολογία, με ρεκόρ 12-2-6 και 42-29 τέρματα η Έντινμπουργκ και στο μείον «ένα» από την αποψινή της αντίπαλο, Ντανφέρμλιν. Μια Ντανφέρμλιν που «τρέχει» ένα ρεκόρ 11-6-1 και 27-11 τέρματα και με νίκη σήμερα, θα έχει κάνει τεράστιο «βήμα» ανόδου. Οι γηπεδούχοι πάντως, είναι στα «πάνω» τους ύστερα από το μεγάλο «διπλό» επί της Ερντριόνιανς με 5-3!

Από εκτός έδρας επιτυχία προέρχεται και η Ντανφέρμλιν, που κέρδισε, δύσκολα, αλλά δίκαια την Κέλτι Χαρτς 2-1. Ντέρμπι με τα όλα του λοιπόν το παιχνίδια μας και χωρίς φαβορί, αφού κοντράρονται οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά. Πάμε στο over 2,5 που είναι πιο εφικτό από κάθε άλλο σημείο. Ειδικά με την επίθεση που διαθέτουν οι γηπεδούχοι, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο!

17:00 Νταμπάρτον – Στέρλινγκ Άλμπιον

Επόμενο παιχνίδι είναι πάλι από Σκωτία και πάλι ντέρμπι κορυφής. Νταμπάρτον και Στέρλινγκ συγκρούονται στο ματς της αγωνιστικής στην Λιγκ 2 λοιπόν, με τους γηπεδούχους να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις πόντους πάνω από την Στέρλινγκ που είναι δεύτερη. 12-4-3 με 31-16 οι γηπεδούχοι, 11-3-4 με 39-21 οι φιλοξενούμενοι. Πάμε και εδώ με το over 2,5, ώστε να ήμαστε πιο σίγουροι.

22:00  Αϊντχόφεν –  Σπάρτα Ρότερνταμ

Τελευταία επιλογή μας έρχεται από Ολλανδία, που είναι και πάλι στις «επάλξεις». Την Σπάρτα Ρότερνταμ υποδέχεται η Αϊντχόφεν και θέλει να μπει με το «δεξί» στο νέο έτος και να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, θέλουν και αυτοί βαθμούς ή βαθμό, αφού είναι ήδη στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 10-0-4 με 42-20 η Αϊντχόφεν, 7-3-4 με 25-16 οι φιλοξενούμενοι. Υπάρχει φαβορί στον αγώνα και αυτό είναι οι γηπεδούχοι, αλλά επειδή είναι πρώτο ματς μετά την διακοπή και σχεδόν δύο μήνες, δεν θα ακουμπήσουμε σημείο. Είναι εξάλλου αίνιγμα, το πως θα παρουσιαστούν μετά τόσο καιρό απραξίας. Πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου και τίποτα άλλο!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα