Connect with us

Πολιτισμός

«Ντιέγκο: εμπιστευτικό»: Ένα βιβλίο για την ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα

Η εκδοτική εταιρία Belle Epoque κυκλοφορει τον βιβλίο «Ντιέγκο: εμπιστευτικό», ένα βιβλίο μέσα από την ματιά του Φερνάντο Σινιορίνι, τον προσωπικό γυμναστή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“«Ντιέγκο: εμπιστευτικό». Το ιδανικό δώρο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο! Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, που διαβάζεται απνευστί, γεμάτο παρασκήνια, ίντριγκες, ευτράπελα που δεν «συνέλαβε» ποτέ ο φακός, για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο συγγραφέας Φερνάντο Σινιορίνι δεν ήταν απλώς ο προσωπικός γυμναστής του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ήταν ο επιστήθιος φίλος του· εκείνος που τον συμβούλευε, όταν η μπάλα –στο γήπεδο και στη ζωή– «έκαιγε». Ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Το «Ντιέγκο: εμπιστευτικό» δεν είναι μία ακόμη βιογραφία για τον μυθικό ποδοσφαιριστή. Είναι ένα μοναδικό, βιωματικό έργο, μια εκ των έσω μαρτυρία, έμπλεη συναρπαστικών –άγνωστων στο ευρύ κοινό– περιπετειών· ένα «αμακιγιάριστο» ψυχογράφημα, που ακολουθεί την ξέφρενη κούρσα του σπουδαίου «10» από τα κατώτερα στρώματα στην κορυφή του κόσμου – και αντιστρόφως.

Το βιβλίο υπογράφουν, εκτός του Σινιορίνι, ο σπουδαίος αθλητικός ιστορικός ερευνητής (συγγραφέας δεκάδων βιβλίων) Λουσιάνο Βέρνικε και ο δημοσιογράφος (και συνεργάτης του Μαραντόνα σε τηλεοπτικές παραγωγές) Φερνάντο Μολίνα. Τη μετάφραση στα ελληνικά επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώτης Παναγιωτάς.

Το έργο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και οι προπαραγγελίες θα αποσταλούν αμέσως μετά την κυκλοφορία του, ώστε να τοποθετηθεί εγκαίρως κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρα σας!”

Τίτλος: Ντιέγκο: εμπιστευτικό
Υπότιτλος: Αποκαλύψεις από τον άνθρωπο που γνώριζε τον Μαραντόνα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο
Συγγραφείς: Fernando Signorini, Luciano Wernicke, Fernando Molina
Μετάφραση: Γιώτης Παναγιωτάς

Για προπαραγγελίες πατήστε εδώ.

Advertisement

Must See

More in Πολιτισμός