Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα, η οποία εκκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου (“Γ. Καμάρας»” 19:00) και τον τελευταίο των European Qualifiers με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου (“OPAP Arena”, 21:45).

Στην πρώτη συγκέντρωση της “γαλανόλευκης”,  η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, από την οποία αποδεσμεύτηκε λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Παπανικολάου.

Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης  στις 17:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε δηλώσεις του κ. Γουστάβο Πογέτ από την σημερινή media day της Εθνικής Ομάδας, video και φωτογραφίες από την 1η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας.

Advertisement

Must See

More in Εθνική Ελλάδος