Connect with us

Στοίχημα

Οι ομάδες που έχουν ανάγκη για βαθμούς, μας πληρώνουν σήμερα!

Με 2/3 κλείσαμε εχθές την ημέρα μας και να στο παιχνίδι της Φραϊμπουργκ με την Βόλφσμπουργκ, οι δύο ομάδες ήταν πιο «σοβαρές» στην τελική προσπάθεια, θα είχαμε πληρωθεί. 2-0 κέρδισαν οι γηπεδούχοι για την ιστορία, over 2,5 ήταν το σημείο που είχαμε επιλέξει. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, πέρασαν πολύ εύκολα. 2-1 κέρδισε η Μόντσα την Σασσουόλο (αμφίσκορο και over παίζαμε) και 3-1 κέρδισε η Λυών την Μονακό (και εδώ αμφίσκορο και over ήταν το σημείο μας). Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου έχουμε επιλέξει μία «τριάδα» ρίσκου και θα πάμε σε ποντάρισμα, με τις ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

17:00 Λίβερπουλ – Άστον Βίλα

Η πρώτη επιλογή είναι από την Αγγλία και είναι το παιχνίδι, όπου έχει μικρότερο ρίσκο, σε σχέση με τα άλλα δυο. Η Λίβερπουλ που έχει πάρει «φόρα» υποδέχεται την Άστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι, όπου και οι δυο ομάδες το θέλουν.

Η ομάδα του Κλοπ μετράει εφτά νίκες σερί και με ρεκόρ 19-8-9 και τέρματα 70-42 είναι στο μείον «ένα» από την τέταρτη Γιουνάιτεντ, αλλά θα έχει ένα μας περισσότερο, ύστερα από αυτήν την αγωνιστική.

Τρομερό «ντεμαράζ» από την ομάδα του Γερμανού τεχνικού, όπου μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες, ήταν αμφίβολη ακόμα και στο Κόνφερενς Λιγκ η συμμετοχή της! «Ντεμαράζ» και μάλιστα εντυπωσιακό κάνει και η Άστον Βίλα όμως, αφού από του Μουντιάλ και μετά η ομάδα του Έμερι έχει κάνει απίστευτα πράγματα.

17-6-13 με 48-44 το ρεκόρ της και με την νίκη (2-1) επί της Τότεναμ την αγωνιστική που πέρασε, να επιβεβαιώνει απλά την τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση του συλλόγου. Στην όγδοη θέση πλέον η Άστον Βίλα και με νίκη απόψε θα βρεθεί έκτη και ένα «βήμα» πριν την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Από νίκη και μάλιστα πολύ εύκολη προέρχεται η Λίβερπουλ, αφού το τελικό 3-0 στην Λέστερ ήταν πέρα για πέρα δίκαιο. Στα του σημείου μας τώρα. Αυτό που κάνει η Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από «θαύμα» και αν το ολοκληρώσει (να βγει Τσάμπιονς Λιγκ θέλει), θα μιλάμε σίγουρα για ένα…πρωτάθλημα.

Η χρονιά δεν άρχισε καθόλου καλά για την ομάδα του Κλοπ, αφού έμεινε από νωρίς εκτός τίτλου και το «σοκ» ήταν τόσο μεγάλο, όπου την επηρέασε πολύ. Βρήκε όμως τον «δρόμο» της και με νίκη απόψε, θα αγχώσει περισσότερο την Γιουνάιτεντ.

Μία από τα ίδια και για την Άστον Βίλα, όπου μέχρι να αναλάβει ο Έμερι ήταν στα πολύ «χαμηλά».  Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα όμως, αφού με δύο στα δύο βγαίνει Ευρώπη!

Παραδοσιακά όμως και στο «Άνφιλντ», η Άστον Βίλα «χάνεται». Έχει πάρει και «φόρα» η Λίβερπουλ, δεν θέλω κάτι άλλο για να πάω στον «άσσο» λοιπόν. Πληρώνει λίγο όμως και θα ποντάρω σε αυτό  από ημίχρονο κιόλας, μαζί με το  over 1,5.

22:00 Λιλ – Μαρσέιγ

Πάμε στην Γαλλία τώρα και στα…δύσκολα. Το 0-0 που έφερε η Λιλ την αγωνιστική που πέρασε στην Μονακό της «έκοψε» την φόρα που έχει πάρει για την τέταρτη θέση, αλλά ή ήττα (1-3) της Μονακό από την Λυών εχθές βράδυ, την βάζει και πάλι στην «πρίζα».

Στο 17-9-9 με 60-41, πέμπτη και στο μείον «πέντε» η ομάδα του Φονσεκά, με νίκη απόψε κόντρα στην Μαρσειγ πάει στο μείον «δύο» και τις τελευταίες τρείς αγωνιστικές, θα τα «παίξει» όλα για όλα.

Η Μαρσέιγ τώρα, ύστερα από την άνετη νίκη (3-1) επί της Ανζέ, πριν λίγες μέρες έφτασε στο 22-7-6 με 65-35 το ρεκόρ της, είναι τρίτη στην βαθμολογία και αν δεν χάσει απόψε, «κλειδώνει» την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Τούντορ φέτος και μέχρι ως ένα σημείο, πάλεψε για τον τίτλο, αλλά ήταν αδύνατο να βάλει από «κάτω» την Παρί. Όχι μόνο η Μαρσέιγ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα στην χώρα. Έτσι, η έξοδος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ήταν ο μεγάλος της στόχος.

Η αλήθεια έιναι πάντως, πως με την «σαιζόν» που κάνει, δύσκολα δεν θα τον πέτυχει. Έτσι, απόψε και κόντρα στην Λιλ, θα «πέσουν» κορμιά. Και από τις δύο ομάδες φυσικά, αφού και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκη, ώστε να πάνε μέχρι τέλους, για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι λοιπόν, όπου θα δούμε περισσότερο τακτική, παρά ποδόσφαιρο. όχι ότι δεν θα «ψάξουν» την νίκη οι ομάδες, αλλά σε παιχνίδια που αν δεν μπορείς να τα κερδίσεις (υπάρχει πολύ κούραση στις ομάδες, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος) δεν το χάνεις, η ισοπαλία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σχεδόν πάντα!  

22:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Με Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές και με έναν αγώνα, όπου έχει «πανηγυρικό» χαρακτήρα, αλλά και «μονόπλευρο» ενδιαφέρον. Η νίκη που πέτυχε η Μπαρτσελόνα την αγωνιστική που πέρασε με 4-2, της έδωσε το πρωτάθλημα και απόψε ετοιμάζεται για την μεγάλή της «φιέστα».

Η Σοσιεδάδ από τη μεριά της, πάει στο ματς αυτό για να την «σπάσει» στην αντίπαλο της και όχι χωρίς λόγο. Το 2-2 εντός έδρας με την Χιρόνα πριν λίγες μέρες, στέρησε την ευκαιρία στην ομάδα του Αλγκουαθίλ την ευκαιρία να ξεφύγει επτά βαθμούς από την Βιγιαρεάλ, στην «κούρσα» για την τέταρτη θέση.

Έτσι, ξέρει πολύ καλά, τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του, πως αν φύγουν «αλώβητοι» από το «Καμπ Νόου», θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο «βήμα» από όλα για να πετύχουν τον στόχο τους. Δεν θα γράψω τίποτα άλλο για το παιχνίδι αυτό και θα πάω κατευθείαν σε σημείο. Στο συγκεκριμένοι γήπεδο οι «Βάσκοι» έχουν πάντα «ανηφόρα» και μάλιστα μετράνε δέκα ήττες στην σειρά. Κακή παράδοση.

Το «πανηγυρικό» κλίμα των «μπλαουγκράνα» όμως και ειδικά απόψε μπορεί να εκμεταλλευτεί και να μην χάσει τουλάχιστον. Ρίσκο είναι βεβαία, κάθε ποντάρισμα στην Σοσιεδαδ, αλλά χωρίς ρίσκο δεν έχει κέρδος. 2Χ με under 4,5 το ποντάρισμα μας εδώ και αναμένουμε….   

Συνοπτικά προτείνω

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα :1 ημ / 1 Τελ (2,50 – 2,75)

Λιλ – Μαρσέιγ : Χ (3,79 – 4,00)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ : Χ2 (2,05 – 2,25)   

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα