Connect with us

Αγγλία

Οι οπαδοί της Sunderland δεν θέλουν η ομάδα τους να ανέβει κατηγορία!

Άσχημα νέα! Ακόμη και οι κάτοικοι της πόλης που έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο συνειδητοποιούν ότι η συνεχιζόμενη απουσία του συλλόγου από την Premier League είναι επιζήμια για την πόλη.

Τόσο ο σύλλογος όσο και η πόλη όταν η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο στην μεγάλη κατηγορία, απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται ειδικά το γεγονός ότι η ομάδα ακούγεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ομάδα βρίσκεται στη 9η θέση και ένα βαθμό διαφορά από την 8η Coventry City που βρίσκεται στην τελευταία θέση των ομάδων που βρίσκονται στην ζώνη για τα playoffs.

Περιέργως, ορισμένοι οπαδοί φαίνεται να πιστεύουν ότι η άνοδος στην Premier League θα ήταν καταστροφική, κάτι που είναι κατανοητό. Αυτή η ομάδα θα υποβιβαστεί αμέσως και με τα μπούνια!

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ποτέ ποιοι νέοι παίκτες θα έρθουν, ακόμη και με το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας. Δεν θα ήταν η ίδια ομάδα. Κάποιος μπορεί να πάρει παράδειγμα την Brighton και την Brentford.

Η τοπική εφημερίδα θυμάται το μήνυμα που έλαβε από έναν οπαδό της ομάδας, που τους έστειλε ότι «μόνο ένας ηλίθιος θα ήθελε την άνοδο αυτή τη σεζόν»!

Ένα δευτερεύον ελάττωμα είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις πότε θα ανέβεις κατηγορία, αλλά, οποιαδήποτε πιθανότητα προαγωγής πρέπει να αξιοποιηθεί.

Όσοι πιστεύουν ότι η άνοδος θα ήταν καταστροφική πιστεύουν ότι, αν η Sunderland έπαιζε στα play-off, η καλύτερη επιλογή τους θα ήταν να χάσουν σκόπιμα! Αυτό δεν μοιάζει πολύ με το δρόμο προς τα εμπρός στην μεγάλη κατηγορία του επαγγελματικού αθλητισμού.

Πηγή: Sunderland Εchο

Advertisement

Must See

More in Αγγλία