Connect with us

Premier League

Οι παίκτες της Τότεναμ αποζημίωσαν τους οπαδούς της μετά τον διασυρμό από την Νιούκαστλ

Οι παίχτες των “Σπερς” αποφάσισαν να αποζημιώσουν τους οπαδούς της ομάδας που την ακολούθησαν στην Βορειοανατολική Αγγλία για τον αγώνα με την Νιούκαστλ, μετά και την ταπεινωτική ήττα με 6-1.

Περίπου 3.000 φίλοι της λονδρέζικης ομάδας ταξίδεψαν με την ομάδα, για ένα ματς που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση για το Champions League της επόμενης περιόδου. Αρκετοί εξ αυτών αποχώρησαν μετά το 21ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι είχαν ήδη προηγηθεί 5-0, διασύροντας τους “Σπερς”.

Οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να καταβάλλουν στους φιλάθλους της ομάδας το αντίτιμο του εισιτηρίου, ως μία έμπρακτη συγγνώμη για την κάκιστη αγωνιστική τους παρουσία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». 

Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση και την οργή σας. Ξέρουμε ότι οι λέξεις δεν αρκούν σε μία τέτοια κατάσταση, αλλά, πιστέψτε μας, μία τέτοια ήττα πονάει. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και, με αυτό στο μυαλό, θα θέλαμε να σας αποζημιώσουμε για την τιμή του εισιτηρίου του αγώνα στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”», αναφέρει η δήλωση των ποδοσφαιριστών της Τότεναμ, που δημοσιεύεται στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο twitter.

Advertisement

Must See

More in Premier League