Connect with us

Gaming

Οι 5 κορυφαίοι σύλλογοι για ιστορικές προκλήσεις στο Football Manager 2024

Το Football Manager 2024 προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ομάδων, καθεμία με μοναδικές προκλήσεις και συναρπαστικές ιστορίες. Ακολουθεί μια πεντάδα από συλλόγους που ξεχωρίζουν για τις χαρακτηριστικές ιστορίες και τις συναρπαστικές τους δυνατότητες στο παιχνίδι.

1. Paris FC

Η Paris FC παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα πρόκληση: την εκθρόνιση της PSG ως κυρίαρχης δύναμης στο Παρίσι. Ιδρύθηκε το 1969 και χωρίστηκε από την PSG το 1972, η Paris FC έχει δώσει αρκετές μάχες στο παρελθόν για να εδραιώσει την παρουσία της, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής της σε χαμηλότερες κατηγορίες, τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη Ligue 1 ήταν την σεζόν 1978-79. Το ταξίδι αυτού του συλλόγου από τη διάσπασή του με την PSG στον αγώνα για προβολή στο γαλλικό ποδόσφαιρο δημιουργεί μια συναρπαστική αφήγηση στο FM 2024. Αν και έχουν δυσκολευτεί στο εσωτερικό, ο σύλλογος υπήρξε εφαλτήριο για αρκετούς επιτυχημένους παίκτες, όπως ο Mamadou Sakho και ο Ibrahima Konaté. 

Ο στόχος σας: Οδηγήστε την ομάδα να ξεπεράσει τον μεγάλο της αντίπαλο.

2. Oldham Athletic

Η Oldham Athletic, είναι ένας σύλλογος με μέγαλο και ιστορικό παρελθόν, ήταν η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που έπεσε στις Non League κατηγορίες. Το ταξίδι τους ξεκίνησε το 1895 και γνώρισαν γρήγορα επιτυχία, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης θέσης στη Football League τη σεζόν 1914-15. Ωστόσο, ο σύλλογος αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις και υποβιβασμούς τα επόμενα χρόνια. 

Ο στόχος σας: Βοηθήστε την ομάδα να επιστρέψει πίσω στις κορυφαίες βαθμίδες του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

3. Notts County

Ως ο παλαιότερος επαγγελματικός σύλλογος ποδοσφαίρου στον κόσμο, η Notts County κουβαλά μια πλούσια ιστορία από την ίδρυσή της το 1862. Είχαν τη δόξα τους, συμπεριλαμβανομένου του FA Cup το μακρινό 1894. Η πρόσφατη άνοδος του συλλόγου στη League Two σηματοδοτεί μια νέα εποχή, καθιστώντας την μια δυνατή πρόκληση στο FM 2024. 

Ο στόχος σας: Καθηστε στον πάγκο της ομάδα και ξανά δώστε τον σεβασμό που αξίζει στην ομάδα.

4. Blackpool

Η Blackpool έχει μια αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική ιστορία. Ενώ έχουν σηκώσει το FA Cup το 1953, ενώ τις σεζόν 2001–02, 2003–04 κέρδισαν το Football League Trophy.

Έχουν βιώσει τα υψηλά της κατάκτησης του Κυπέλλου Αγγλίας το 1953 και της σημαντικής επιτυχίας στο πρωτάθλημα τη δεκαετία του 1950. Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες ο σύλλογος αντιμετωπίζει υποβιβασμούς και οικονομικά προβλήματα. 

Ο στόχος σας: Να οδηγήσετε την ομάδα σε νέες ιστορικές πορείες.

5. AC Milan

Η AC Milan, είναι μια ομάδα με πολλές Ευρωπαϊκές κατακτήσεις, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η Ιταλική ομάδα έχει μια μεγάλη και ιστορική πορεία εντός και εκτός Ιταλίας. Τα 19 πρωταθλήματα και τα 7 European Cup / UEFA Champions League μιλάνε απο μόνα τους για την δυσκολια που έχει κάποιος για να την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των αστέρων.

Ο στόχος σας: Να αναβιώσετε την ευρωπαϊκή κυριαρχία της ομάδας αξιοποιώντας το ένδοξο παρελθόν της και να σφυρηλατήσετε μια νέα εποχή.

Με πληροφορίες από FM Blog

Advertisement

Must See

More in Gaming