Connect with us

Basket League

Ολοταχώς για 4αδα ο ΠΑΟΚ

Δεν γινόταν να χάσει ο ΠΑΟΚ τη μέρα απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε και κερδίζοντας την ΑΕΚ με 78-72 μπήκε για τα καλά στο “κόλπο” της τετράδας.

Σε ένα κατάμεστο από 8.000 κόσμο, Παλατάκι, οι “ασπρόμαυροι” παίζοντας παθιασμένα και αποφασιστικά πήραν πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και βρίσκονται πλέον στην 4η θέση της Basket League και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον ΠΑΟΚ να έχει τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός πόντου (40-39).

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πού καλύτεροι και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 9 πόντους (44-53), οι παίκτες του ΠΑΟΚ όμως χάρη σε ένα δίποντο του Ρένφρο και ένα τρίποντο του Χαντς έμειναν κοντά στο σκορ (52-55) και μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο αποφασισμένοι για τη νίκη. Εκεί ο Χαντς συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο κρατώντας σε θέση οδηγού τον ΠΑΟΚ και ένα φοβερό κόψιμο του Ρένφρο πάνω στον Μίτσελ “κλείδωσε” το ρόζ φύλλο αγώνα για τους γηπεδούχους.

Για τον ΠΑΟΚ οι ξεχώρισαν οι Χαντς (23π. 8ρ. 4ασ.) και Ρένφρο (14π. 6ρ. 2 τάπες) ενώ για την ΑΕΚ οι Γουίλιαμς (20π.) και Μίτσελ (15π. 6ρ.)

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 40-39, 52-55, 78-72

 

Advertisement

Must See

More in Basket League