Connect with us

Europa Conference League

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3: Αποκαρδιωτικός και 2 ταχύτητες πιο κάτω από τον αντίπαλο

Βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική στον 7ο όμιλο του Europa League γνώρισε ο Ολυμπιακός.

Με τον επίσης διασυρμό της Ναντ από την Καραμπάγκ με σκορ 3-0, η “Ερυθρόλευκοι” έμειναν τελευταίοι στην βαθμολογία του ομίλου και πλέον η νίκη επί των Αζέρων στης 6 Οκτωβρίου (22:00) στο Φάληρο, είναι μονόδρομος.

Τα γκολ της Φράιμπουργκ:

Μόλις στο 6ο λεπτό, η Φράιμπουργκ σε εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο ο Χέφλερ σηκώθηκε ανενόχλητος, στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Βατσλίκ κάνοντας το 1-0.

Στο το 21΄ ο Κίερεχ ανάγκασε τον Τσέχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε νέα επέμβαση αλλά στο 25΄ δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-2 από τον Γκρέγκοριτς, από γύρισμα του Κίερεχ.

Στο 53΄, απέναντι σε μια άμυνα που απλά κοιτούσε τον Γκίντερ να πασάρει με το κεφάλι και τον σκόρερ να εκτελεί από κοντά τον Βατσλίκ, αφού ο Σισέ δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Ο Ολυμπιακός, φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, η φορμαρισμένοι Γερμανοί ήταν ποιο ψυχωμένοι και με θέληση να φύγουν με το διπλό από το Φάληρο. Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού ήταν πολύ αργή για να εμποδίσει τους Γερμανούς ή να προωθήσει την μπάλα στους επιθετικούς.

Το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα μετά το 3-0 ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και κύλησε χωρίς κάποια φάση που θα άλλαζε το σκορ στον βαθμολογικό πίνακα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71΄ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Κούντε), Μπόουλερ (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62΄ Ελ Αραμπί), Ουί Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σίλντιγια (78΄ Κούμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν (69΄ Πέτερσεν), Γκρίφο (78΄ Κεϊτέλ), Γκρέγκοριτς (62΄ Σάντε), Κίερεχ (62΄ Τζεόνγκ).

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League