Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ομάδα εργασίας για τους μάνατζερ δημιούργησε η FIFA

Μετά την έναρξη ισχύος του κανονισμού για τους ποδοσφαιρικούς πράκτορες (FFAR), η FIFA δημιούργησε μια Ομάδα Εργασίας Football Agents που αποτελείται από εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων και οργανώσεων πρακτόρων από όλο τον κόσμο και η οποία θα λειτουργεί ως μόνιμο συμβουλευτικό όργανο σε σχέση με θέματα που σχετίζονται με ποδοσφαιρικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής εφαρμογής του νέου κανονιστικού πλαισίου, καθώς και τυχόν μελλοντικές τροποποιήσεις ή αλλαγές στο FFAR.

«Η σύσταση της ομάδας εργασίας είναι μια βασική πρωτοβουλία, η οποία θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με οργανισμούς πρακτόρων σε όλο τον κόσμο, σχετικά με την εφαρμογή του νέου ρυθμιστικού πλαισίου και τυχόν μελλοντικές αλλαγές. Σύμφωνα με την εκτεταμένη διαδικασία διαβούλευσης που εφαρμόστηκε τα προηγούμενα χρόνια, η FIFA παραμένει προσηλωμένη σε μια ανοιχτή ανταλλαγή εντός του νέου κανονιστικού πλαισίου», δήλωσε ο Εμίλιο Γκαρθία Σιλβέρο, επικεφαλής νομικών και συμμόρφωσης της FIFA.

Από την έναρξη ισχύος του FFAR, η FIFA έχει ήδη λάβει 2.249 αιτήσεις αδειών, μέσω της πλατφόρμας FIFA Agent Platform. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις FIFA Football Agent θα μπορούν να το κάνουν στις 19 Απριλίου και στις 20 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο