Connect with us

Στοίχημα

Ο δρόμος για το ταμείο, εχει γκολ!

Καλημέρα φίλοι μου, μέτρια ήταν εχθές η μέρα για την στήλη. Με δύο στις τέσσερις επιλογές περασμένες, δεν μπορούμε να μιλάμε για κέρδος. Θα μπορούσε να ήταν τέσσερα στα τέσσερα, αλλά τόσο ό Άγιαξ (2-2 με Φίτεσε) όσο και η Ρόμα (1-1 στην Σσσουόλο), δεν κατάφεραν να κερδίσουν και μάλιστα σε παιχνίδια, που ήταν δικά τους και τα έχασαν μέσα από τα χέρια τους. Πάμε στα σημερινά, όπου μπορεί το κουπόνι να είναι μικρό, έχει σημεία όμως για ένα καλό κέρδος.

19:00 Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Η πρώτη μας επιλογή είναι από Ελλάδα και στο ματς του Βόλου με τα Γιάννινα. Δυνατή φέτος η ομάδα του Μπράτσου και μόνο τυχαία δεν είναι η τρίτη θέση στην βαθμολογία. Στο τελικό 2-2 με την Λαμία πάντως, πριν λίγες μέρες, δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Η ομάδα της Ηπείρου τώρα, κάνει τραγική χρονιά και δίκαια είναι στο «γκρουπ» των ομάδων που παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία. Την αγωνιστική που πέρασε, έχασε (0-2) από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρα πολύ εύκολα.

Στα του αγώνα τώρα, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει λόγος για το ποια ομάδα είναι καλύτερη και φυσικά το φαβορί για απόψε. 1,75 όμως και 1,70 σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ δεν το ακουμπάμε. Στα δέκα από τα έντεκα έχουν σκοράρει οι γηπεδούχοι, σε όλα έχουν δεχτεί γκολ οι φιλοξενούμενοι. Πάμε στο over 2,5 λοιπόν και τίποτα παραπάνω.

21:00 Βαλένθια – Μπέτις

Στην Ισπανία τώρα, υπάρχει ένα πολύ δυνατό ματς στο πρόγραμμά και φυσικά χωρίς φαβορί. Την πολύ δυνατή Μπέτις υποδέχεται η Βαλένθια, που «καίγεται» να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μπει σε «τροχιά» Ευρώπης. Πέντε παιχνίδια έχει να «γευτεί» το τρίποντο η ομάδα του Γκατούζο άλλωστε. Η Μπέτις πάντως, είναι σε καλύτερη «μοίρα».

Ισόβαθμη στην τέταρτη θέση με την Μπιλμπάο και στο μείον «δύο» από την Σοσιεδάδ που είναι στην τρίτη θέση. Όποτε με νίκη τις προσπερνάει και τις δύο. Η Βαλένθια όμως δεν είναι εύκολος αντίπαλος . Ειδικά στην έδρα της. Πάμε απλά στο γκολ – γκολ που πληρώνει καλά και δεν ακουμπάμε τίποτα άλλο εδώ.

22:30  Ρεάλ Μαδρίτης – Κάδιθ

Με Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και τον εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ με την Κάδιθ. Οι «μερένχες», που έκαναν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα την αγωνιστική που πέρασε, στο 2-3 εκτός έδρας από την Βαγιεκάνο, θέλουν να κλείσουν με νίκη και θέαμα την χρονιά. Έτσι,  ο Αντσελότι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο.

0-0 η Κάδιθ την αγωνιστική που πέρασε με την άλλη ομάδα της Μαδρίτης, Χετάφε. Χαμηλές οι αποδόσεις σε σχεδόν όλα τα σημεία στον αγώνα και αν κάτι αξίζει, ώστε να βγάλουμε κέρδος, είναι το over 1,5 ημιχρόνου. Θα πάμε σε αυτό, μιας και οι γηπεδούχοι θα μπουν «φουριόζοι» στο ματς για ξεχάσουν γρήγορα την ήττα από την Βαγιεκάνο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα