Connect with us

Στοίχημα

Ο «θάνατός σου, η ζωή μου» απόψε στο «Έλαντ Ρόουντ»!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη και αν και βρισκόμαστε στην μέση της εβδομάδας, έχουμε «δράση» . Με Αγγλία και Ισπανία θα πάμε σήμερα, καθώς υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια που «παίζεται» σχεδόν όλη η χρονιά για τις ομάδες που κοντράρονται. Την Κυριακή δεν πήγαμε καθόλου καλά στις επιλογές μας, από καθαρά θέμα αστοχίας και σήμερα θα προσπαθήσουμε για κέρδος, ώστε να «ρεφάρουμε».

20:30 Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Με Ισπανία θα κάνουμε αρχή στις επιλογές μας και από το εντός έδρας παιχνίδι της Χιρόνα με την Ρεάλ. Σχεδόν αδιάφοροι είναι οι γηπεδούχοι από εδώ και πέρα και το μόνο που μένει για αυτούς είναι σε ποια θέση θα τερματίσουν.

Την αγωνιστική που πέρασε και με πολλές απουσίες, έχασαν 0-1 εκτός έδρας από την Βαγιαδολίδ και με το ρεκόρ τους πλέον στο 10-8-12 με 44-43, είναι δέκατοι στην βαθμολογία και με οκτώ βαθμούς διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Δεν είναι πολλοί οι βαθμοί, αλλά όταν από «κάτω» σου έχεις, ούτε λίγο, ούτε πολύ εννιά ομάδες, πέφτουν οι τρείς και η μία «Έλτσε» είναι ήδη «καταδικασμένη», ούτε με «αυτοκτονία» δεν πέφτεις.

Η Ρεάλ τώρα, μπορεί να κέρδισε την Θέλτα (2-0) την αγωνιστική που πέρασε και μάλιστα πολύ ευκολά, ελπίδες για τον τίτλο όμως, δεν έχει. Μαθηματικές μόνο, αφού οι έντεκα βαθμοί που την χωρίζουν από την πρώτη Μπαρτσελόνα, δύσκολα θα καλυφθούν.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσει τα «όπλα». Ίσα-ίσα θα κάνει την προσπάθειά της στα οκτώ ματς που απομένουν και όπου βγει. Ο στόχος της ομάδας του Αντσελότι βέβαια, είναι το Τσάμπιονς Λιγκ (περιμένει η Σίτι στα ημιτελικά) και αυτός είναι και ο λόγος που στα επόμενα παιχνίδια, θα βλέπουμε κάπως πιο «χαλαρή» την ομάδα του στα εγχώρια και με πολλές αλλαγές σε κάποια παιχνίδια πιο «βατά».

Ένα από αυτά είναι το σημερινό, όπου εκτός έμειναν οι Μπενζεμά, Μεντί, Αλάμπα. Εντάξει, ακόμα και έτσι, φαβορί απόψε είναι η «βασίλισσά», αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές. Σε καλή απόδοση το αμφίσκορο με το over 2,5 και σε αποδόσεις άνω του 2,00 είναι ιδανικό σημείο για ποντάρισμα.

22:00  Λιντς – Λέστερ   

Συνεχίζει τις κακές εμφανήσεις η Λιντς και η παραμονή δυσκόλεψε πάρα πολύ για αυτήν. Με την εκτός έδρας ήττα (1-2) στην Φούλαμ, η ομάδα του Γκράθια έφτασε στο 7-8-17 με 41-62 τέρματα και στο συν «ένα» από τον υποβιβασμό. Η χρονιά άρχισε «στραβά» για τον σύλλογο και συνεχίζει να είναι έτσι, χωρίς υπάρχει «φως» μάλιστα.

«Τελικός» απόψε με την Λέστερ που είναι ένα βαθμό πίσω και να δεν κερδίσει, θα υπάρξουν εξελίξεις. Οι «αλεπούδες» τώρα και με το ρεκόρ τους να είναι στο 8-4-20 με 43-56, δεν είναι σε καλύτερη «μοίρα» από την Λιντς και μάλιστα έχουν παραπάνω προβλήματα. Μέσα και έξω από το γήπεδο.

Την αγωνιστική που πέρασε πάντως και με «κατάθεση» ψυχής στον αγωνιστικό χώρο κέρδισαν την Γουλβς (με ανατροπή) 2-1 και έβαλαν τέλος σε ένα σερί εννέα παιχνιδιών χωρίς νίκη. Το «τρίποντο» αυτό, έφερε και πάλι την ομάδα πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, αλλά σε ισοβαθμία με την Έβερτον.

Παιχνίδι «ζωής-θανάτου» απόψε στο «Έλαντ Ρόουν» λοιπόν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που από την αρχή της χρονιάς πάνε χέρι-χέρι προς την «καταστροφή». Δεν έχουν τεράστιες διαφορές αγωνσιτικές και μιλάμε ξεκάθαρα για ένα παιχνίδι no-bet.

Έτσι, είναι απολύτως λογικό να μείνουμε μακριά από σημεία και να ψάξουμε ένα πιο ασφαλές ποντάρισμα. Με τις άμυνες που διαθέτουν αμφότερες οι ομάδες, τί πιο ασφαλές λοιπόν, από το αμφίσκορο με το over 2,5 μαζί. Σε τιμές άνω του 2,00 στην «αγορά».

23:00 Μπέτις – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Με αγώνα από την Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας, όπου και αυτός έχει χαρακτήρα «εξάποντου». Με φόντο το «σεντόνι» θα κοντραριστούν αργά το βράδυ Μπέτις κι Σοσιεδάδ. Αυτές οι δύο και οι Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ «κυνηγάνε» την τέταρτη θέση. Οι άλλες τρείς είναι «κλεισμένες», αφού δύσκολα θα τις «αποχωριστούν» Ρεάλ, Ατλέτικο και η φυσικά η πρώτη Μπαρτσελόνα.

Για να λέμε την αλήθεια όμως, η Σοσιέδαδ έχει τις περισσότερες ελπίδες, αφού μετά την νίκη (2-1) επί της Βαγιεκάνο την αγωνιστική που πέρασέ έφτασε στο 16-6-8 με 39-29 και βρίσκεται τρίτη, έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από την Μπέτις, επτά από Βιγιαρεάλ και οκτώ από Μπιλμπάο.

Οι γηπεδούχοι που έχασαν (2-3) από την Οσασούνα πριν λίγες μέρες, είναι πλέον στο 14-6-10 με 39-33 και απόψε θέλουν μόνο νίκη, ώστε να κρατήσουν «ζωντανό» το όνειρο της «τετράδας». Αν χάσουν οι εννέα βαθμοί δύσκολα θα καλυφθούν και θα μπουν σε μεγάλο κίνδυνο ακόμα και για την έξοδο τους στο Γιουρόπα Λιγκ.  

Η Λογική λέει πως οι «Βάσκοι» θα πάνε σε χαμηλό «τέμπο» το ματς, αφού πάνε για δύο αποτελέσματα και αυτό τους έχει κάπως, πιο άνετους, σε σχέση με την Μπέτις. Μια Μπέτις που σε κάθε ματς δίνει γρήγορο ρυθμό, ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας. Αυτός είναι και ένας λόγος που είναι κοντά στην «τετράδα».

Ο άλλος είναι ότι σχεδόν όλη την χρονιά έχει παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχει τεράστιες διαφορές με την Σοσιεδάδ, στην έδρα της παραδοσιακά έχει το «πάνω» χέρι (28-11-12) οπότε σε αποδόσεις άνω του 2,90 που βλέπω τον «άσσο», θα ποντάρω σε αυτόν.    

Συνοπτικά προτείνω

Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης : G – G / over 2,5 (2,00 – 2,20)

Λιντς – Λέστερ : G – G / over 2,5 (2,00 – 2,20)

Μπέτις – Ρεάλ Σοσιεδάδ  : 1 (2,90 – 3,20)       

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα