Connect with us

Κοινωνία

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

FPGR27 LGAT 012100

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-09-22 / 0000 ΤΟΠΙΚΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03-09-22

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες,το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Τα φαινόμενα που τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα, γρήγορα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς και στα υπόλοπα ηπειρωτικά και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 31 βαθμούς κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04-09-22

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Πηγή: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Advertisement

Must See

More in Κοινωνία