Connect with us

Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς το… σκέφτεται για να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 48 βουλευτές και τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει την παραίτηση του από την ηγεσία του κόμματος, μια ημέρα πριν, ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του που έδωσε σε γνωστό ιδιωτικό κανάλι δήλωσε ότι: «Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα καμία αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρόλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπό που μπορεί να κάνει καλύτερη αυτή την πόλη». Μέχρι και την χθεσινή του δήλωση ο ίδιος δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την στάση της Κουμουνδούρου.

Τον περασμένο Απρίλιο και κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, είχε δηλώσει ότι: ««Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο. Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους. Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη.» 

Στην ίδια συνέντευξη ο Νίκος Παππάς συμπλήρωσε ότι:

«Η πολιτική ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμή είναι ότι δεν είναι τόσο απλό και αγνό το περιβάλλον. Είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω, είναι για να προσφέρω, χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω». 

Μήπως είναι η ώρα ο πρώην πλέον καλαθοσφαιριστής να μιλήσει με το Παναθηναϊκό Κίνημα?

Advertisement

Must See

More in Πολιτική