Connect with us

Τέννις

Ο Ναδάλ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στη δράση στο Open της Βαρκελώνης

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (15/4) ότι θα επιστρέψει στη δράση την Τρίτη (16/4) στο Open της Βαρκελώνης την Τρίτη.

Ο Ναδάλ κάλεσε μια συνέντευξη Τύπου την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης που κέρδισε 12 φορές για να πει ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε σχεδόν τρεις μήνες, αφού ένας άλλος τραυματισμός τον εμπόδισε να αγωνιστεί στο Australian Open του Ιανουαρίου.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς έχω πολλές καλές αναμνήσεις από αυτό το τουρνουά», είπε, εξηγώντας ότι είχε πάρει απόφαση της τελευταίας στιγμής. «Είχα μια καλή εβδομάδα προπόνησης και θα είμαι στο γήπεδο αύριο [Τρίτη]», επιβεβαίωσε.

Ο 37χρονος Ναδάλ έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς και τα λόγια του στη Βαρκελώνη δεν άλλαξαν αυτή την άποψη.

«Σε αυτήν την κατάσταση στην καριέρα μου, βρίσκομαι σε μια διαφορετική κατάσταση, και αντί να λυπάμαι για αυτό που μου έχει λείψει, θα προτιμούσα να είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ. Το θεωρώ ως την τελευταία μου χρονιά και θέλω να απολαμβάνω κάθε στιγμή και να δίνω είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα».

«Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση με τους τραυματισμούς μου όσο καλύτερα γίνεται, ξέρουμε τι υπάρχει και θα συνεχίσω μέχρι να μην αξίζει να το κάνω».

«Δεν πρόκειται να βάλω όριο, αλλά η ζωή σου χαράζει το δρόμο και θα προσπαθήσω να κάνω το πιο λογικό πράγμα», είπε.

 

Advertisement

Must See

More in Τέννις