Connect with us

Europa League

Ο Ολυμπιακός θέλει να «μπει» με το δεξί στο Europa League

O Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στην Γαλλία εναντίον της Ναντ (στης 22:00 από το Cosmote Sports), για την πρεμιέρα του Europa League.

O προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδος έκανε πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει σε ποιο σύστημα θα αγωνιστή η ομάδα του για τον αγώνα.

O ίδιος στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα δήλωσε ότι “Να τονίσουμε πως η Ναντ είναι μία δυνατή ομάδα και συμπαγής, η οποία έχει δυνατά σημεία. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην είναι στις υψηλές θέσεις όμως είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις και γνωρίζουμε πως είναι μία ομάδα η οποία θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος.” και συμπλήρωσε “Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε παίκτες έμπειρους οι οποίοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στη διοργάνωση και πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.¨

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Εκτός πλάνων είναι ο Εμβιλά ο οποίος έχει ίωση και φαρυγγίτιδα, αλλά κι ο τιμωρημένος Μπα (αποβλήθηκε στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού)

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χέντενραϊχ, Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και 4ο τον Μάρκους Χάμετερ. Στο VAR θα είναι ο Αυστριακός Κρίστιαν Πέτρου Τσιόρτσιτσα και AVAR ο Άλαν Κίγιας.

Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο Europa League:

Advertisement

Must See

More in Europa League