Connect with us

Super League

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο “Καραϊσκάκης” και μόνο με θαύμα σηκώνει το πρωτάθλημα 

Καλύτερος ο Ολυμπιακός πήρε μια δίκαιη νίκη και έστειλε την ΑΕΚ στην 1η θέση μια αγωνιστική πριν την λήξη των playoffs. Ο Παναθηναϊκός έκανε φάσεις, αλλά, δεν απείλησε όσο έπρεπε για να φύγει με τους 3 βαθμούς και να έχει ελπίδες για να σηκώσει τον τίτλο.

Στο πρώτο μέρος και στο πρώτο μισάωρο την κατοχή την είχε ο Ολυμπιακός, αλλά με λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα έγινε από τους γηπεδούχους και το σουτ του Χουάνκ που δεν βρήκε στόχο. Οι “Πράσινοι” δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία εκτός από ένα σουτ του Μπερνάρ στην αρχή του αγώνα. Με το σουτ του Χουανκ στο 46’ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για γκολ από τον Ολυμπιακό, στο 55’ οι παίχτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι, αλλά δεν υπήρχε παράβαση. Στο 59’ ο Παναθηναϊκός με τον Τσέριν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στο 67’ με τον Ρέαμπτσιουκ που ήταν αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι. Το σουτ του Μπερνάρ στο 71′ βρήκε το αριστερό δοκάρι. Στο 77’ ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Βρουσάι, αλλά, ο Μπρινιόλι απέκρουσε. Στο 95’ μετά από έλεγχο του VAR ο Γερμανός ρέφερι απέβαλε του Ραμόν με κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα, στο 96’ ο Κλεϊνχέισλερ έκανε το σουτ, αλλά, η μπάλα έφυγε άουτ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (75’ Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιέλ (63’ Βρουσάι), Μπακαμπού (46’ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (76’ Ράμος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (73’ Κώτσιρας), Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (78’ Πούχατς), Τσέριν, Πέρεθ (73’ Κλέινχεϊσλερ), Κουρμπέλης, Παλάσιος (67’ Μαντσίνι), Σπόραρ (66’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ.

Advertisement

Must See

More in Super League